Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']Ola ładnie myslalam ze macie mniej :P[/QUOTE]
No trochę się nazbierało już :evil_lol:
Po świętach jeszcze dojdzie jedna z Modnej Kozy+ szele z rogza ;)

[quote name='Gezowa']:mdleje: to ja mam AŻ dwie obróżki i jedne szelki :diabloti:[/QUOTE]
My tylko 11 obróżek+ szele :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Chicowa kolekcja która stale się powiększa :evil_lol:
[/QUOTE]
Ale to wszystko jest śliczne :loveu: i takie kolorowe. Uwielbiam oglądać zdjęcia całych kolekcji :).

[quote name='Victoria']Ola ładnie myslalam ze macie mniej :P

to ja tez pokaze ;d
[/QUOTE]
Sporo tego macie.

Posted

[quote name='Niewyspana']Może ktoś pokazać obróżkę z tasiemką rypsową po dłuższym użytkowaniu?
Bardzo się ścierają?[/QUOTE]

paręnaście stron wcześniej zamieszczałam zdjęcia takie obroży z myszką miki...jak dla mnie tragedia.

Posted

Nom, tylko 2 cm, a Jari ma dłuugą szyję, ale taka obroża też ma swoje zalety, bo jest bardziej lekka w odbiorze ;). Mam w swojej kolekcji obroże od 2 do ponad 5 cm, więc jest co zmieniać ;) Poza tym na szerszą obrożę z IM też mam już pomysł... Ale to jak mówię, za jakiś czas dopiero. Na razie kończę z nałogiem :)

Posted

Nawet spider man jest i kapitan ameryka :) Batmana tylko brakuje :D

Ja też nic nie kupuje. Moje mają po kilka obroży i po dwie pary szelek i na razie koniec zakupów. Może bliżej wiosny jakieś nowe kolorowe szelki.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Nawet spider man jest i kapitan ameryka :) Batmana tylko brakuje :D

Ja też nic nie kupuje. Moje mają po kilka obroży i po dwie pary szelek i na razie koniec zakupów. Może bliżej wiosny jakieś nowe kolorowe szelki.[/QUOTE]

Akurat te są made MARVEL universum ;) Batman to universum DC :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Jari w obroży z Iron Manem :) Od tej pory, koniec z kupowaniem obroży przeze mnie na długi czas :siara:

Nie zrozum mnie źle, ale czy taka obroża wystarczy żeby utrzymać takiego byka? Mów owczarek latał w ogromnej kolczatce, teraz ma już typowe szelki na przednie łapy i czasem to mało żeby go utrzymać... ;)

Posted

[quote name='MatiAlzacki']Nie zrozum mnie źle, ale czy taka obroża wystarczy żeby utrzymać takiego byka? Mów owczarek latał w ogromnej kolczatce, teraz ma już typowe szelki na przednie łapy i czasem to mało żeby go utrzymać... ;)[/QUOTE]

Jak Jari chodzi w pełnym rynsztunku to źle, jak ma ubraną tylko obroże też źle :roll::diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Jak Jari chodzi w pełnym rynsztunku to źle, jak ma ubraną tylko obroże też źle :roll::diabloti:[/QUOTE]
wychodzi na to, że w ogóle nie powinien wychodzić na spacery :lol:

Posted

[quote name='Okamia']Jak Jari chodzi w pełnym rynsztunku to źle, jak ma ubraną tylko obroże też źle :roll::diabloti:[/QUOTE]

Bo gdyby obroża miała 8cm to by było cacy- takiej to zadne piczbull nie zerwie :diabloti:

[quote name='Angi']wychodzi na to, że w ogóle nie powinien wychodzić na spacery :lol:[/QUOTE]

w spawanej klatce na kółkach co najwyżej :evil_lol: