Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']nana w nowym rogzie
[/QUOTE]
Bardzo mi się podobają różowe miękkie rogzy, pasuje twojej psince :). Poza tym śliczne zdjęcie, lubię takie świąteczne fotki z lampkami.

Posted

Są dostępna, np. na stronie juliusów.. niby lepiej dołożyć więcej.. ale.. light są za 66 a juliusy IDC za 105 zł.. więc to nie jest trochę więcej..

Posted

[quote name='kivinko']Łata rekonwalescentka w świątecznej obroży od PSDD :)

Podszycie to polar? Bardzo podoba mi się to połączenie fioletu z pistacją. Sama tasiemka nie w moim stylu.
A w ogóle jaka bulwers-mina na zdjęciu, chyba sunia nie lubi paparazzi ;)

Posted (edited)

[quote name='Harley']Podszycie to polar? Bardzo podoba mi się to połączenie fioletu z pistacją. Sama tasiemka nie w moim stylu.
A w ogóle jaka bulwers-mina na zdjęciu, chyba sunia nie lubi paparazzi ;)[/QUOTE]

To jej poważna mina :D Tak,podszycie polarowe :)

edit: chociaż nie wiem czy to polar... to takie miękkie,kocykowe coś :D

Edited by kivinko
Posted

Mi tak spodobał się KaBOOOM! na Jance, że nie mogłam się powtrzymać i kliknęłam. Pocieszyć można się tylko tym, że to ostatnie, obrożowe zakupy do końca roku :lol:

Posted

[quote name='Endher']Mi tak spodobał się KaBOOOM! na Jance, że nie mogłam się powtrzymać i kliknęłam. Pocieszyć można się tylko tym, że to ostatnie, obrożowe zakupy do końca roku :lol:[/QUOTE]

O jak fajnie :loveu:

Ja się przyznam, że czekam na jedną przesyłkę... Tym razem na tapetę poleci Modna Koza :)

Posted

A ja się zastanawiam nad 2 obrożami już od dłuższego czasu ale mam wątpliwości bo jest mało opini o nich w necie .
Czy ktoś je posiada i może napisać czy warto ?

i

Posted

[quote name='gops']Kupiłam tą obroże julius k9 nie mogę się doczekać aż dojdzie :) tą dingo pewnie też po świętach zamówie :lol:[/QUOTE]
To poproszę o opinie na temat juliusa jak przyjdzie- też chcę zamówić, ale dopiero w nowym roku (obiecałam sobie już w tym nic nie zamawiać :) )

Posted

Zaczęło się od tego, że zobaczyłam ten materiał:

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1451427_433230383445497_377164467_n.jpg (zdjęcie Modna Koza)

Później zobaczyłam realizację: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1458467_435200279915174_572329412_n.jpg (zdjęcie Modna Koza) i już wiedziałam, że prędzej czy później musi być nasza!

Jednak w rzeczywistości... Jakoś mnie nie powaliła :(
Mimo, że uwielbiam takie retro zestawienia, to nie wiem sama... Chyba muszę się z tym przespać ;)

Zobaczcie jak Janka się w niej prezentuje:

Obroża jest bardzo delikatna, ale jednocześnie dość sztywna, musi się uleżeć na psiej szyi. Myślę, że będzie nam służyła po domu, w trakcie wizyt gości itp.

Posted

[quote name='bdom']To poproszę o opinie na temat juliusa jak przyjdzie- też chcę zamówić, ale dopiero w nowym roku (obiecałam sobie już w tym nic nie zamawiać :) )[/QUOTE]
Jak dojdzie to napiszę czy warta ceny bo jakby nie patrzeć kosztuje sporo .
Ja kupiłam z myślą o obroży na codzienne spacery w różnych warunkach , póki co nic mi się jeszcze nie sprawdziło (nie tak jakbym chciała) .
Rogz się mechaci , el perro delikatnie podrdzewiały okucia i nie idzie jej doprać więc jest szarobura zwyczajnie brzydka .
Z myślą taką wzięłam dlatego czerowną tą Julius bo czarna pewnie by szybko wyblakła .
Wy macie szelki paskowe z Juliusa ? Jak się sprawdzają ? Myślę też czy by ich nie kupić , jakoś mi do mojego psa nie pasują te siodełkowe chyba jest poprostu za krótki jest dlatego jakoś mi sie nie widzi .