Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dla tego kandydata:

które wybrać?

A z nowości mamy świątecznego Furkidza (Santa is coming), którego i tak nie widać w futrze :P I zamówione agilitowe norwegi i czarną smycz całą podszytą polarem z ActivDoga :D

Edited by Dogha
Posted

[quote name='Hill.']Cudne :loveu:[/QUOTE]
Dzięki! :)

[quote name='Dogha']Dla tego kandydata które wybrać?[/QUOTE]
Też wzięłabym pierwsze :)

Posted

[quote name='Rosiczka']Obroże z PWDD, niedługo powinny się pojawić w ich ofercie. Ale myślę że możesz do nich po prostu napisać.
Ja kupiłam je na OCh Bazarze w Warszawie na ich stoisku.[/QUOTE]
suuper :loveu: Poczekam aż pojawią się w ofercie ;)
nie sądziłam, że z obroży można się tak cieszyć :evil_lol:

Posted

dla niej

co od ds ?
z cottonkow wchodza w gre jedynie oczy, a z tasiemek cos zeby pasowalo do zielonej smyczy i nie bylo za jasne. Tasiemka + sama tasma bez podszycia.
Jakieś pomysły?? :D

Posted

Powiedzcie mi czy jest sens kupowac ta swiecaca ledowa obroze ktora byla pokazywana kilka stron wczesniej? Ona ma szerokosc 2,5 cm jednak takie cos chowa sie pod kryza mojego psa musialby miec kolnierz 4 cm ... a moze zalozyc zwykla obroze a ta swiecaca jako dodatkowa wasko zapieta pod gardlem ? jak wy sobie radzicie?

Posted

[quote name='a_niusia']obroza z grinczem juz u nas w chacie:)))
od razu wiadomo, komu zostala przydzielona.

tak wiec u nas swiat na serio chyba nie bedzie:)[/QUOTE]
zdjęcie proszę :D

Posted

[quote name='diabelkowa']Powiedzcie mi czy jest sens kupowac ta swiecaca ledowa obroze ktora byla pokazywana kilka stron wczesniej? Ona ma szerokosc 2,5 cm jednak takie cos chowa sie pod kryza mojego psa musialby miec kolnierz 4 cm ... a moze zalozyc zwykla obroze a ta swiecaca jako dodatkowa wasko zapieta pod gardlem ? jak wy sobie radzicie?[/QUOTE]
A może założyć ledową na zwykłą-szeroką?