BBeta Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Rinuś']Trochę średnio w temacie, ale kojarzycie może kto na dogo sprzedawał na bazarku chusty z napisami "adoptuj mnie" albo "szukam domu" ? Taks niestety nie odpisuje. Bazarek od dawna nieaktualny, ale możesz spróbować napisać do pinczerka_i_Gizmo ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/187791-Chusty-SZUKAM-DOMU%21-Dla-Maxa-Lilki-i-innych-z-Żywca-do-30-06 Quote
Rinuś Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='BBeta']Bazarek od dawna nieaktualny, ale możesz spróbować napisać do pinczerka_i_Gizmo ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/187791-Chusty-SZUKAM-DOMU!-Dla-Maxa-Lilki-i-innych-z-Żywca-do-30-06 Dzięki :) z Taks już się ugadałam! :) Quote
Dogha Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 (edited) Dla tego kandydata: które wybrać? A z nowości mamy świątecznego Furkidza (Santa is coming), którego i tak nie widać w futrze :P I zamówione agilitowe norwegi i czarną smycz całą podszytą polarem z ActivDoga :D Edited December 3, 2013 by Dogha Quote
rev Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Hill.']Cudne :loveu:[/QUOTE] Dzięki! :) [quote name='Dogha']Dla tego kandydata które wybrać?[/QUOTE] Też wzięłabym pierwsze :) Quote
nichya&nazir Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Zdecydowanie pierwsze:) My też czekamy na sówkowy komplet:loveu: Quote
angineuuka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 https://imagizer.imageshack.us/v2/500x332q50/19/eev3.jpg tam są te renifery :( :( Quote
Rosiczka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Angi']https://imagizer.imageshack.us/v2/500x332q50/19/eev3.jpg tam są te renifery :( :( a dokładnie rudolf czerwononosy :) Quote
angineuuka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Rosiczka']a dokładnie rudolf czerwononosy :)[/QUOTE] skąd masz tasiemkę? :mad: Wlaśnie tych reniferów szukałam :lol: Quote
Rosiczka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Obroże z PWDD, niedługo powinny się pojawić w ich ofercie. Ale myślę że możesz do nich po prostu napisać. Ja kupiłam je na OCh Bazarze w Warszawie na ich stoisku. Quote
Dioranne Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Londyńska obroża z SuperDoga - zamówiona. Teraz "tylko" czekać na przesyłkę. :lol: Quote
angineuuka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Rosiczka']Obroże z PWDD, niedługo powinny się pojawić w ich ofercie. Ale myślę że możesz do nich po prostu napisać. Ja kupiłam je na OCh Bazarze w Warszawie na ich stoisku.[/QUOTE] suuper :loveu: Poczekam aż pojawią się w ofercie ;) nie sądziłam, że z obroży można się tak cieszyć :evil_lol: Quote
IZMADO Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Angi'] nie sądziłam, że z obroży można się tak cieszyć :evil_lol:[/QUOTE] Można, można :eviltong: Quote
angineuuka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='IZMADO']Można, można :eviltong:[/QUOTE] teraz już wiem :evil_lol: Teraz myślę, czy zamówić dwie takie same obroże.. czy niech się wymieniają :lol: Quote
Karoola Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Angi']Teraz myślę, czy zamówić dwie takie same obroże.. czy niech się wymieniają :lol:[/QUOTE] Phi, pytanie... :eviltong: Quote
Victoria Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 dla niej co od ds ? z cottonkow wchodza w gre jedynie oczy, a z tasiemek cos zeby pasowalo do zielonej smyczy i nie bylo za jasne. Tasiemka + sama tasma bez podszycia. Jakieś pomysły?? :D Quote
diabelkowa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Powiedzcie mi czy jest sens kupowac ta swiecaca ledowa obroze ktora byla pokazywana kilka stron wczesniej? Ona ma szerokosc 2,5 cm jednak takie cos chowa sie pod kryza mojego psa musialby miec kolnierz 4 cm ... a moze zalozyc zwykla obroze a ta swiecaca jako dodatkowa wasko zapieta pod gardlem ? jak wy sobie radzicie? Quote
dog193 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Polecam zawieszkę święcącą do obroży, my mamy taką dodatkowo z dzwoneczkiem i sobie chwalę ;) Quote
a_niusia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 obroza z grinczem juz u nas w chacie:))) od razu wiadomo, komu zostala przydzielona. tak wiec u nas swiat na serio chyba nie bedzie:) Quote
angineuuka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='a_niusia']obroza z grinczem juz u nas w chacie:))) od razu wiadomo, komu zostala przydzielona. tak wiec u nas swiat na serio chyba nie bedzie:)[/QUOTE] zdjęcie proszę :D Quote
Karoola Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='diabelkowa']Powiedzcie mi czy jest sens kupowac ta swiecaca ledowa obroze ktora byla pokazywana kilka stron wczesniej? Ona ma szerokosc 2,5 cm jednak takie cos chowa sie pod kryza mojego psa musialby miec kolnierz 4 cm ... a moze zalozyc zwykla obroze a ta swiecaca jako dodatkowa wasko zapieta pod gardlem ? jak wy sobie radzicie?[/QUOTE] A może założyć ledową na zwykłą-szeroką? Quote
razed_in_black Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 przyszła świąteczna obróżka z DS 2 cm z satynowym podszyciem, na żywo jest ładniejsza, zdjęcie do kitu ;) Quote
vege* Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Mój sponge bob, niestety ale muszę wysłać go z powrotem do poprawki bo zacisk jest zrobiony bez sensu :cry: Sami zobaczcie Quote
Recommended Posts