Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że przyjdzie razem z crazy daisy i tym wzorkiem dla małych psów, najlepiej dystrybutora zapytać.
Też mi się bardzo ten wzorek podoba, szkoda tylko, że dla dużych :lol:.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
"

ja dla mnie troche za szeroko, a Ezy dog podobnie by pewnie wyglądał

hm do mnie osobiście Aresowi nie ma za szeroko w 4 cm;)

RCookie napisał(a):
Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów

o matko super jest:loveu: a nie mieliśmy już nic kupować hah zobaczy się:evil_lol::evil_lol:

Posted

Znowu zaczęłam dokładniej czytać ten wątek i znowu zachciało mi się czegoś dla kundli. Dobrze że ten nowy Lupine będzie dopiero za jakiś czas, bo bym była gotowa nawet nie jeść przez 2 tygodnie żeby je mieć :evil_lol: (dla obydwu kundlic). Ale za to zamówiłam szelki, żeby suńki miały ten sam kolor :mdleje:. Nie będę kładła wszystkich psich akcesoriów w jedno miejsce żeby się nie załamywać :roll:.

Posted

RCookie napisał(a):
Go-Go Gecko nowy wzorek Lupine dla dużych psów

sam wzorek fajny i ciekawy, ale kolor tragedia :shake: zbyt oczojebny jak dla mnie:evil_lol:

Posted

czy te szelki są dobrze wyregulowane? Bo na spacerach kilka razy widziałam że psy ten pasek na karku mają tak jakby bardziej przesunięty w stronę ogona. I czy można coś zrobić żeby szelki nie spadały na jedną stronę? Czy taki po prostu jest urok szelek?

Posted

kasia_1982 napisał(a):
czy te szelki są dobrze wyregulowane? Bo na spacerach kilka razy widziałam że psy ten pasek na karku mają tak jakby bardziej przesunięty w stronę ogona. I czy można coś zrobić żeby szelki nie spadały na jedną stronę? Czy taki po prostu jest urok szelek?

idealnie wyregulowane, co do przesuwania się - taki urok ;)

Posted

A my odebraliśmy wreszcie przesyłkę z naszymi szelami i smyczą od Marty i TZta:multi:
Po wstępnym obejrzeniu szelek stwierdzam, że są świetnie wykonane - bardzo solidne, dokładnie zszyte - naprawdę świetna robota:loveu:.
Po przymiarce i dopasowaniu wiem już, że to jest to, czego szukaliśmy - Marta, wielkie dzięki!!

Idziemy na pierwszy spacerek z szelami - wieczorem fotki.

Posted

A ja luknęłam na amerykańską stronę Lupine. Kurde Go-Go Gecko - naprawdę super, ale teraz zobaczyłam jeszcze Crazy Diasy- boski!!!! Nie wiem co się ze mną dzieje, podobają mi się Lupiny:d

Byłam dzisiaj w Tesco i widziałam zielonego Hiltona - chciałam kupić, bo jest naprawdę piękny- ta zieleń i te kwiatki- no cudo!, ale nie było naszego rozmiaru. Coś czuję, że przy następnych zakupach w jakimś int. sklepie zoo dorzucę tego Hiltona do koszyka

Posted

Jaka bylaby polska nazwa na te szelki samochodowe? bo macie rozne nazwy zaleznie od typu szelek :)

mam takie jedne ale mysle o tzw.y-szelkach i zastanawiam sie ktore bylyby lepsze - a moze sa troche podobne i nie warto kupowac nowych?

Posted

Yorkomanka- nie należy wierzyć podanym wymiarom na stronie producenta. Te od 18 cm to, że jako szyja? Jeśli tak, to na pewno nie, ja mam obroże i jest od 21 cm, więc podejrzewam ze szelki tez od 20 cm

Posted

BullWest napisał(a):
Byłam dzisiaj w Tesco i widziałam zielonego Hiltona - chciałam kupić, bo jest naprawdę piękny- ta zieleń i te kwiatki- no cudo!, ale nie było naszego rozmiaru. Coś czuję, że przy następnych zakupach w jakimś int. sklepie zoo dorzucę tego Hiltona do koszyka

Jeśli interesuje Cię największy rozmiar, czyli 25mm szerokości to Cię rozczaruję - Hilton nie produkuje tego wzorku w tym rozmiarze. Sama go kiedyś chciałam, śliczny jest, zresztą nieco podobny do Lupinowego Meadow ;)
No chyba, że chcesz mniejszy rozmiar :cool3: