Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
co..? :o

Normalnie , gumka do włosów taka zwykła czarna wąska wkładasz w obroże i zawieszasz kółko z adresówką.
To nie jest głupi pomysł .

Posted

gops napisał(a):
Normalnie , gumka do włosów taka zwykła czarna wąska wkładasz w obroże i zawieszasz kółko z adresówką.

ja nie mówię, że głupie czy nie głupie. Po prostu nie potrafię sobie tego wyobrazić :P

Posted (edited)

[quote name='Lucky.']taak, na prawdę świetny pomysł!

:shake:

[quote name='Angi']co..? :o
Co w tym dziwnego ? O.o

[quote name='gops']Normalnie , gumka do włosów taka zwykła czarna wąska wkładasz w obroże i zawieszasz kółko z adresówką.
Ooo.. chociaż jedna osoba rozumie mój tok myślenia! :)

[quote name='Angi']ja nie mówię, że głupie czy nie głupie. Po prostu nie potrafię sobie tego wyobrazić :P
Tak trudno wyobrazić?

Staram się łączyć potrzebne z użytecznym i nie ma w tym niczego dziwnego.

Edited by lucky23
Posted

na takiej gumce adresówki nie trzymaj, bo pies się tym zaczepi o jakieś krzaki albo w ogóle się całość urwie. co innego jakby gumka była w miarę gruba i przylegała do obroży, ale nie wiem, czy w tak cieniutkiej obróżce dasz radę coś takiego osiągnąć.

Posted

Szczęśliwy łipet w szelkach od Modnej Kozy. Mamy je od maja, używamy niemal codziennie, w błocie, w krzakach, w wodzie i nadal są jak nowe :loveu: Akurat ten rodzaj tasiemki jest super na takie wypady w teren w każdą pogodę.

Posted

[quote name='dorka1403']o i pewnie nie dyndoli :) tzn nie dzwoni jak chodzi czy biega po chacie... (mnie to strasznie irytuje)

[quote name='Amber']W przypadku wąskiej obroży, można założyć kółko bezpośrednio na taśmę... Sposób sprawdzony i dobry.

Może i nie dynda, ale i tak trzeba kółko rozgiąć i tak.. :D
Aa.. mam pytanie, gdzie można kupić tą różową?

[quote name='Beatrx']a o tym nie pomyślałam:lol:

[quote name='a_niusia']albo strzeli sobie w ryja:)))

[quote name='Beatrx']na takiej gumce adresówki nie trzymaj, bo pies się tym zaczepi o jakieś krzaki albo w ogóle się całość urwie. co innego jakby gumka była w miarę gruba i przylegała do obroży, ale nie wiem, czy w tak cieniutkiej obróżce dasz radę coś takiego osiągnąć.

Nie mówię że to musi być taka gumka, ale taką miałam po prostu w domu :D

Posted

No tak, kółko trzeba rozgiąć, żeby założyć adresówkę... Wtf? :evil_lol:

Była u mnie akcja darmowego czipowania to se machnęłam wszystkie 3 psy, żeby potem nie płacić, jak wprowadzą obowiązkowe chipy.

Posted

Amber napisał(a):
Bo trzeba mieć fejm, żeby dostać rószoffą :razz: :lol:

Ja tam widziałam same różowe, ewentualnie żółte, ale niebieskiej nigdy :siara::eviltong:

Guest Olimpijka
Posted

Ja nie dostałam takiej gumeczki, a też była akcja czipowania.

Posted

[quote name='razed_in_black']gops a masz zawieszkę z safe animal czy identyfikacji?
Z identyfikacja.pl , i ta palstikowa zawieszka jest granatowa/niebieska :)