Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anostek napisał(a):
Czytaj ze zrozumieniem: napisałam, że to NAJGORSZY rodzaj tasiemek i to właśnie maiłam na myśli. I właśnie dlatego mi szkoda, że coraz więcej tego dziadostwa proponują różne firmy.

To ja cie źle zrozumiałam.. ale napisałaś tak jakbyś popełniała błąd.. ale okej ;D]
Już rozumiem :D

Sawmj napisał(a):
Hej!
Mam dwa pytania:
1. Gdzie była obroża w batmany?
2. Znacie jakieś sklepy gdzie można dość tanio kupić ciepłe ubrania dla baaaardzo małych psów?

Najlepiej to iść do ciucholandu, kupić jakąś kurtkę dziecięcą i przerobić. Albo zrobić z wełny ale się dłużej schodzi..

A z tanich to jest np. Chaba.

Posted

dorka1403 napisał(a):
i dlaczego mi przypomniałyście jeszcze o kudłatym?? dlaczego!? zobaczyłam to... i...

Wybacz :-(. To chyba teraz musisz zamówić :razz:.

Posted

[quote name='Niewyspana']Opłaca się kupić takiego Rogza po 25 zł?
Tylko inny kolor.

A mogę spytać gdzie?
I jak się nazywa ten model Rogza - co wpisać w wyszukiwarkę, żeby się dostać do sklepów/aukcji?

Posted

Harley napisał(a):
A mogę spytać gdzie?
I jak się nazywa ten model Rogza - co wpisać w wyszukiwarkę, żeby się dostać do sklepów/aukcji?

Ja akurat dorwałam na facebooku, żółtego i się trochę wahałam, no ale jednak kupiłam.
Najwyżej później sprzedam ;p

A w wyszukiwarce można wpisać np. obroża Rogz łańcuszek L

Posted

Dziewczyny, mam pytanko do Was ;)
Macie jakieś sposoby, żeby polarek Minky po praniu znowu był taki "futerkowy"? Mam nim podszytą rączkę w smyczy no i nie jest już taki fajny...

Posted

rashelek napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanko do Was ;)
Macie jakieś sposoby, żeby polarek Minky po praniu znowu był taki "futerkowy"? Mam nim podszytą rączkę w smyczy no i nie jest już taki fajny...

Kiedyś pytałam o to jedną z firm HM i podobno trzeba prac ręcznie w 30 stopniach i bez płynu do płukania. Ile w tym prawdy nie wiem, bo po moim brudasie to w 30 stopniach brud mi się tylko rozbabra...