Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja właśnie początkowo stawiałam na odwrót, ale później zwątpiłam. Bo zobaczyłam, jak jedna z owiec Szury świetnie wygląda w zielonym i wpadłam... Jeszcze sobie pooglądam zdjęcia i zobaczymy. Muszę się z tym myśleniem pospieszyć, żeby niedługo zamówić, aby przed Gwiazdką już to mieć u siebie.

Posted

[quote name='dorka1403']właśnie jak dla mnie taka szarobura..nie kojarzy mi się ze świętami, dla mnie święta to biel, czerwień, zieleń, złoto, srebro :)

ja zamówiłam takie o dwie

Śliczne! :)

Posted

a jeszcze mam z tamtego roku dwa furkidzy..jeda w takie śnieżynki co były w kolorowych kwadrataach a drugą w mikołaje na niebieskim tle..z tym że jak dla mnie okucia które dali do tej obroży są fatalne. sasza wyglada jak by kete od krowy założoną miała. ds ma łańcuszki tak delikatne i subtelne że aż miło patrzeć a furkidz kiedyś robił właśnie takie tandetne..co strasznie mnie zniechęciło. nie wiem co z tą obrożą zrobić bo bardzo mi się podoba ale ten łańcuch...

a na psie wygląda to tak

Posted

no też myślałam...ale ja sama szyć nie umiem..a odsyłać to po prostu nie warto. nawet nie mam pomysłu jakim by to zastąpić materiałem. mogę ci zrobić zęby ale igła i nitka to mój wróg (kiedyś wyszywać umiałam ale zanikła ta umiejętność)

dla porównania łańcuszek z ds

Posted

Co do tych pierników z pawsitivedog to też wzór mi się podoba, ale już kolory nie bardzo, ja ogólnie lubię żywe kolory obroży, ewentualnie jednokolorowe czarne.
Za to obroże powyżej z ohmydog śliczne

Posted

Z tymi obcęgami to radzę uważać ;) Jak ogniwa są zgrzewane to pewnie się nie rozegną. A nawet jeśli, to potem przy niewystarczającym ściśnięciu na nowo w końcu puści.
Ja tak zrobiłam kiedyś z szelkami, urwało mi się kółeczko do zapinania smyczy i chciałam założyć nowe. Źle dogięłam i mi wystrzeliło, na szczęście nie przy ulicy.