Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co sądzicie o zaczepach do obroży z Kudłatego Artu? Muszę coś kupić dla Xeny, bo nie chce mi się odginać cały czas tych kółeczek jak piorę obrożę (jestem maniaczką ładnych, czystych i pachnących obroży) :D

Czy może te z Furkidz ?

Posted

lucky23 napisał(a):
Co sądzicie o zaczepach do obroży z Kudłatego Artu? Muszę coś kupić dla Xeny, bo nie chce mi się odginać cały czas tych kółeczek jak piorę obrożę (jestem maniaczką ładnych, czystych i pachnących obroży) :D

Czy może te z Furkidz ?

chodzi ci o ID holder?

Posted

Agnes napisał(a):
Czy ktos sie orientuje gdzie dostane flexi maxi 8m tasma do 50kg? Wszedzie widze albo linke albo juz giant.

Nie ma 8m Flexi na taśmie. Takie długie są tylko na lince :) Jedynie Gianty są na taśmie, jeśli dobrze pamiętam to L i XL są w wersji 8-metrowej.

Posted

Agnes napisał(a):
Czy ktos sie orientuje gdzie dostane flexi maxi 8m tasma do 50kg? Wszedzie widze albo linke albo juz giant.

od dłuższego czasu szukam starej dobrej flexi maxi i nic z tego ;/ chyba już jej nie produkują a szkoda bo one niezniszczalne są,moja ma 6 lat i działa jak nówka

Posted

rashelek napisał(a):
Nie ma 8m Flexi na taśmie. Takie długie są tylko na lince :) Jedynie Gianty są na taśmie, jeśli dobrze pamiętam to L i XL są w wersji 8-metrowej.

Są, ja miałam dwie takie :razz: Z Allegro chyba.

Posted

[quote name='rashelek']To może jakaś stara seria też? Jak legendarne Mki do 35kg ;)
Na stronie Flexi takich nie ma i nigdy się z takimi nie spotkałam, chociaż może faktycznie jeszcze gdzieś w odmętach Allegro są.

A'propos to jakaś nowa seria Flexi Vario wyszła, całkiem fajne są :D http://www.flexi.de/de/produkte/vario/vario-seil-leinen/

Na pewno kupowałam je dalej niż rok temu, czy są dalej nie wiem, bo Flexi już mnie nie interesują :eviltong:

Posted

cockermaister napisał(a):
Zamówiłam szelki od DS :D juz sie nie moge doczekać aż przyjdą :)

Jakie? :D

omry napisał(a):
Na pewno kupowałam je dalej niż rok temu, czy są dalej nie wiem, bo Flexi już mnie nie interesują :eviltong:

Czasem się uda trafić na starą serię, ale trzeba mieć dużo szczęścia ;) Ja też już na bieżąco nie jestem, bo Flexi się pozbyłam :lol:

Posted

Agnes napisał(a):
Ta flexi maxi jeszcze nie tak dawno byla dostepna, wiec nie jest to wersja "archiwalna" ;)

Może ją wycofali na rzecz Gianta? Ja się nie spotkałam z taką, ale może faktycznie poszukaj na Allegro czy Tablicy używki ;)

cockermaister napisał(a):
norweskie zieleń neon

Zwykłe czy z jakimś wzorkiem? :D

Posted

Agnes napisał(a):
Ta flexi maxi jeszcze nie tak dawno byla dostepna, wiec nie jest to wersja "archiwalna" ;)

Chyba jednak "archiwalne" ;)
Pytałam jakiś czas temu w zoologiku, bo chciałam drugą Flexi Maxi (jedną mam już 4 lata i działa bez zarzutu), to pani mi powiedziała, że już nigdzie nie dostanę. Na Allegro też nie ma...

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
chodzi ci o ID holder?

Tak :) Bo muszę coś kupić dla Xeny, bo będę kupować nową obrożę i nam potrzebne cos w typie ID holdera, i się zastanawiam czy lepszy ten z Furkidz czy z Kudłatego Artu..

Posted

Agnes napisał(a):
Ewa to chyba najdrozsze sklepy zoo ;) wole giant'a, pewnie ta sama cena.

Około 100 zł kosztowała z tego co pamiętam ;) Szkoda, że ją wycofali, giant jest większy, cięższy i mniej poręczny jak dla mnie...

Posted

toyota napisał(a):
Bez sensu, że wycofali tę Flexi 8 m taśmową. Ja ją bardzo lubię. Po co wycofywać coś co jest dobre i sprawdzone :roll:.

Zrobili w zamian 8m taśme w wersji giant L , jest podobnej wagi co maxi 8m a zaryzykowałabym nawet stwierdzenie że lżejsza bo miałam jakiś czas tą maxi a mam teraz giant L i ten giant L o niebo wygdniejszy zarówno w ręku jak się trzyma jak i w użytku .

Posted

katasza1 napisał(a):
Zamowilam obrozki swiateczne dwie z psdd. :oops:
Musze wkoncu zrobic zdjecie i posprzedawac czesc, to nie bede miala takich wyrzutow sumienia :P

A ja wciąż nie mogę się zdecydować która tkaninkę świąteczną wybrać...

Posted

Ja zamowilam pierniczki z brazowym polarkiem i te gwiazdki kolorowe. Ta druga na miniaturce wogole mi sie nie podobala ale jak juz byla na stronie i powiekszylam to mi sie spodobala. Jeszcze podoba mi sie ta niebieska w sniezynki, ale dalam sobie limit na dwie tylko.