Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

więcej tu nie wchodzę! :lol: akurat 2 obroże nad którymi najbardziej ubolewam podczas 'obrożowego odwyku', czyli truskawy i hello kitty. poległam, chyba jednak zamówię :smile:
śliczne są :loveu:

Posted

ta u góry to nasza od gadżeciaków. :) dzisiaj doszła. jest bardzo fajna, bo polarek gruby, porządnej jakości. napis tylko trochę mały... szczerze mówiąc myślałam że będzie z deczka inaczej wyglądał. ;) ale ogólnie jestem zadowolona.

Posted

Wiecie może, która firma HM ma żółtą/neonową/cytrynową taśmę o szerokości 3 cm i zrobi mi z niej piękną obróżkę?
Ale tak, żeby nie zdarła strasznie kasy... Tak do 15 zł...
Zwykła taśma tylko bez tasiemki.

Albo może ktoś się chce takowej pozbyć?

Bo ostatnio śni mi się taka po nocach... :loveu:
Muszę ją zdobyć :diabloti:

Posted

Niewyspana napisał(a):
Fajna...
Tyle, że 2,5 cm :placz:

Ale nic, zobaczymy, w każdym bądź razie dzięki.

No rzeczywiście, nie zauważyłam wcześniej... A nie chcesz jej naszyć na jakąś inną taśmę - czarną lub szarą? Albo z polarkiem minky?
Napisz do nich, może ci coś zaproponują:)

Posted

Kesja napisał(a):
No rzeczywiście, nie zauważyłam wcześniej... A nie chcesz jej naszyć na jakąś inną taśmę - czarną lub szarą? Albo z polarkiem minky?
Napisz do nich, może ci coś zaproponują:)

Coś właśnie pokombinuję z podszyciem ;p
Dzięki.

Posted

To wszystkie obróżki Yukiego. :)

W sumie używa czterech, DSowych i wiewiór. Plus Rogza na wystawy (bo jest na klamrę, więc zdejmowanie nie niszczy fryzury :lol: ).

Posted

Wiem, wiem.. wiem że moje pytania was wkurzają.. ale mam problem, bo dziś Xena strasznie się "dławiła" na spacerze obrożą.. pomyślałam żeby kupić jej nową.. tylko która lepsza? Półzacisk, martingale, czy łańcuszek?

Proszę Was, nie piszcie mi jakiś głupich odpowiedzi, albo nie nabijajcie się ze mnie bo to nie jest miłe.

Posted

lucky23 napisał(a):
Wiem, wiem.. wiem że moje pytania was wkurzają.. ale mam problem, bo dziś Xena strasznie się "dławiła" na spacerze obrożą.. pomyślałam żeby kupić jej nową.. tylko która lepsza? Półzacisk, martingale, czy łańcuszek?

Proszę Was, nie piszcie mi jakiś głupich odpowiedzi, albo nie nabijajcie się ze mnie bo to nie jest miłe.

Każdy typ który wymieniłaś to zacisk , na zacisku tym bardziej będzie się dławić .

Posted

Znam labka, który chodzi na 2cm obroży, ciągnie przez co niemiłosiernie się dławi. Jednak jego właścicielka jest głucha na uwagi. :roll:
lucky myślę, że do Xeny pasowałaby szerokość 1,5-2cm, więcej raczej nie. Plus tak, jak mówi Szura - nauka chodzenia na luźnej smyczy.

Posted

lucky23 napisał(a):

w tym wypadku to klamra. Jakaś szersza. ;)

Posted

[quote name='Szura']Najlepiej możliwie szeroką obrożę na klips. I do tego nauka chodzenia na luźnej smyczy.

[quote name='Dioranne']Znam labka, który chodzi na 2cm obroży, ciągnie przez co niemiłosiernie się dławi. Jednak jego właścicielka jest głucha na uwagi. :roll:
lucky myślę, że do Xeny pasowałaby szerokość 1,5-2cm, więcej raczej nie. Plus tak, jak mówi Szura - nauka chodzenia na luźnej smyczy.

[quote name='Angi']w tym wypadku to klamra. Jakaś szersza. ;)
Dzięki za rady :)
Xena ma tą obróżkę z OhMyDog, 1,5 cm szerokości. Możliwe że się dławiła dlatego że była zmęczona, a nie od obroży. Byłam z nią niedawno i było już wszystko okej. Jeszcze raz dzięki za rady :)