Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']No własnie na żywo one się tak nie układają, na innym zdjęciu lepiej to widać, ale boję się wrzucić, bo będzie najazd na mojego grubego z psa, że na spacery z nim nie chodze :D[/QUOTE]

Pokaż :) To ile ona waży że jest za gruba? Nie wygląda na zapasioną.

Posted

nie wiem ile waży, ale tłuszczyk ma, chociaż strasznie dużo biega na spacerach jak idziemy same. W sumie co mi szkodzi :D

kurcze, te szelki są takie ładne, że aż szkoda mi się ich pozbywać, i przedewszystkim mam do nich przepinana smycz plecioną DS w tych kolorach.

Posted

Nie jest gruba, choć ja ostatnio też doszłam do wniosku że Fifka zapasiona i też biega codziennie. Może tłuszczyk im się na zimę odkłada ;)
Szelek nie da się jakoś przerobić? Bo rzeczywiście śliczne tylko nadal widać że dużo za duże :)

Posted (edited)

Jako że czekam na paczkę od dog-style i szelki hurtty (kupione dzięki zahirce11, ktorej dziękuje:-)) to postanowiłam zrobić przegląd naszych obroży i ..... się przeraziłam ile ich mam:-) jak dojdą paczki to dodam zdjęcia naszej kolekcji i zdjecie psa koleżanki w szelkach hurtty, które dostał am u mnie w tkmaxx. A na razie jakby ktoś chciał kupić obrożę hurtta czerwoną 60cm, to pisać na PW (tylko sprzymierzona, okazała się za duża).

Edited by marta1624
Posted

Odebralismy wczoraj smycz. Troche sie rozczarowalam bo myslalam ze jest cala jednolicie pomaranczowa, a te gumowania sa ciemno szare, tylko brzegi sa zarowiasto pomaranczowe. Jest bardzo leciutka co jest na plus. Jednak sama ta pomaranczowa tasma jest dosc sztywna. Do tej pory uzywalam glownie smyczy z dingo przepinanej i ona ma bardo mieciutka tasme. To gumowanie jest fajne jak pies pociagnie bo sie nie slizga. Mysle ze przy rekawiczkach bedzie dobra. Ogolnie ciesze sie ze kupilam, widac ja na trawie i mimo ze nieodblaskowa to widac w ciemnosci bo jest zarowiasta. Jednak zachwycona nie jestem. Moglaby byc mieksza. Ale moze to kwestia wyrobienia sie tasmy.

Posted

Taaa...
A my się pochwalimy naszą bardzo małą i BARDZO czarną kolekcją...
4 smycze i 2 obroże (w tym jedna kolorowa - wow)...
Nie za czarno dla czarnego psa? :diabloti:

Macie pomysł, co mogę jeszcze fajnego kupić? :evil_lol:
Coś kolorowego ;p

Pytam, bo wiem, że doradzicie :diabloti:

Posted

[quote name='Niewyspana']Taaa...

Coś kolorowego ;p

Pytam, bo wiem, że doradzicie :diabloti:[/QUOTE]

Według mnie, zdecydowanie brakuje Ci jeszcze czarnych szelek :eviltong:

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać! :p

A ja dziękuję za wszystkie komplementy dla mojej "kolekcji". Jedyna obroża z której nie za bardzo jestem zadowolona, to ta w pszczółki - nie ten kolor żółtego :roll:

Posted

[quote name='IZMADO']Według mnie, zdecydowanie brakuje Ci jeszcze czarnych szelek :eviltong:

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać! :p
[/QUOTE]

Wiem, wiem. :diabloti:

Przewiduję też zakup szelek...
Tylko jaki kolor? :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']W jakich kolorach widzielibyście tego pana??
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/jesien%202013/DSC03675_zps8c323acd.jpg

Limonka, turkus albo fiolet.

[quote name='understandme']Czarna eko do tego moro będzie wyglądać w porządku, prawda? https://lh4.googleusercontent.com/-q-6nhwLw7J8/TiDLX3O8W5I/AAAAAAAAAGc/nW1h86ZTw0g/s800/30mm moro i kratka.jpg
Pewnie ;)

[quote name='Niewyspana']Taaa...
http://i40.tinypic.com/bvojt.jpg

Coś kolorowego ;p

Pytam, bo wiem, że doradzicie :diabloti:
Ja bym kupiła na twoim miejscu jakieś kolorowe szele :).

Posted

[quote name='Niewyspana']Najpierw trzeba sprzedać stare ;p[/QUOTE]
Najpierw kup nowe, a później sprzedaj stare :D
[quote name='Adzia123']Limonka, turkus albo fiolet.

Pewnie ;)

Ja bym kupiła na twoim miejscu jakieś kolorowe szele :).[/QUOTE]
Ja też. Chociaż u mnie przeważają czarne szelki. Xena ma czarne norwegi, czarne guardy i czerwone step in. ;D

Posted

[quote name='Adzia123']Limonka, turkus albo fiolet.

Mamy obecnie niebieską, czerwoną, pomarańczową, turkus idzie z zooplusa :diabloti:, a wczoraj dostał limonkową w małpki

http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC1505_zps38a734a4.png
świetnie wygląda :loveu: :loveu:

http://i70.photobucket.com/albums/i99/szura/Zwierzaki/Yuki/WP_20131017_09_18_37_Smart_zps74283d7f.jpg
fajnie wygląda, choć faktycznie chyba mocniejsze kolorki lepiej na nim leżą, w wiewiórach wygląda super :loveu:

Posted

eeej do nas wbil pan listonosz i przyniosl obroze, ktore w przyplywie łaski kupil nam pancius:))))
oto moj zespol malpos bravos w super dogach-niektorzy sa nie wyjsciowi, bo rano bylismy na spacerze jak zwykle, wiec sorry za oblesne uszka:)))

trzeba bylo zapozowac...

Ronja&Gretka

Tiamat-obroza moro

Greta-obroza punk rock

Ronja-obroza rasta

jeszcze nie bylismy w nich na dworze, ale wstepnie wygladaja super. szeroosc 3 cm, troche spore okucia jak dla nas szczegolnie, ze nie wszyscy sa jeszcze pelnoletni:)