Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łańcuszek to bardzo indywidualna sprawa, szetlandka mojej przyjaciółki chodzi w półzacisku łańcuszkowym i ani trochę kryzy nie wytarło. Za to na pewno działa najsprawniej.

Posted

[quote name='IZMADO']MOJA KOLEKCJA :oops:

obroże obszyte materiałem

obroże taśmowe

obroże na specjalne okazje ;)

szelki

zestawy materiałowe

zestawy tasiemkowe
i nic specjalnego, ale żeby zachować schemat: "zestawy" na specjalne okazje

No to się Wam odsłoniłam!
Duża ta kolekcja :D

[quote name='Squ']IZMADO zacna kolekcja :) Szkoda, że Pawsitive ma te szare smycze tylko 2 i 2,5cm :-(

A to nasz DogStyle, sprawdza się bardzo dobrze :p
Korci mnie żeby coś zamówić :roll:
Cudna ta obróżka :)
Jak cię korci to zamawiaj! Będziemy mieli więcej do oglądania :P

[quote name='Naklejka']IZMADO, ładna kolekcja :D

Jaki zacisk działa najsprawniej i nie zniszczy futra? Obroża ma być dla Jetsana, a futro ma zniszczone i lubi wychodzić z obroży i szelek ;)
Hmm.. może martingale? Albo półzaciskowa ta taka "tradycyjna"?
A żeby nie niszczyła bardzo sierści to może z atłasem, polarem, albo siateczką?

Posted

[quote name='Angi']oo, super że je wzięłaś! Wrzucałam je kiedyś tutaj, bo baaardzo mi się podobają :loveu: Jaka to szerokość?
3 cm :)
.........

Posted

[quote name='Angi']poszło pw. ;)

Angi - jak to sie dzieje ze odpisujesz kazdemu i siedzisz na dogo,
czekam cały czas na zapłate zew wylicytowany fant!!!
Bazarek skonczył sie prawie miesiąc temu, pisałam kilkakrotnie i zero oddzewu.
To juz zwykła kpina chyba, tak więc uważajcie ludzie na tą osobę,
"Angi"

Posted

Ktoś się pytał jakie mamy kolory smyczy... Na razie mamy tylko czarną plus różową flexi, którą używamy tylko na długie spacery "polowe". Także pod nią bym norwegów nie dobierała. Natomiast jeszcze kilka smyczy nam by się przydało także razem z norwegami kupiłabym sobie smycz od DS - tego warkocza. ;)

Posted

[quote name='dorka1403']ooo doszły :) ładnie mu...u mojej tak żywo ta obroża nie wyglądała[/QUOTE]

Tak, dziękuję ślicznie. :) W tej kakaowej też mu prześlicznie, a martingale ma chyba dla niego za mocne okucia, ale zobaczymy jak się będzie sprawować na spacerze. <3

Posted

[quote name='katasza1']Ja dzisiaj ide odberac na poczte moja gumowana smycz z psygody to zdam relacje wieczorem.
Odebrałaś może smyczkę ? jestem ciekawa relacji bo sama się nad nią zastanawiam ;)

My również skorzystaliśmy z promocji w Tk Maxx dla Aresa kupiłam szelki norweskie czerwone, a dla Bolsa na później jak dorośnie niebieskie z napisami.

W jakich kolorach widzielibyście tego pana??

Posted

[quote name='Marta_Ares']Odebrałaś może smyczkę ? jestem ciekawa relacji bo sama się nad nią zastanawiam ;)

My również skorzystaliśmy z promocji w Tk Maxx dla Aresa kupiłam szelki norweskie czerwone, a dla Bolsa na później jak dorośnie niebieskie z napisami.

W jakich kolorach widzielibyście tego pana??

W niebieskim, albo zielonym :)

Posted

No własnie na żywo one się tak nie układają, na innym zdjęciu lepiej to widać, ale boję się wrzucić, bo będzie najazd na mojego grubego z psa, że na spacery z nim nie chodze :D

Posted

[quote name='Lucky.']No własnie na żywo one się tak nie układają, na innym zdjęciu lepiej to widać, ale boję się wrzucić, bo będzie najazd na mojego grubego z psa, że na spacery z nim nie chodze :D[/QUOTE]

I tak wszyscy to już wiedzą, nic nie tracisz :loveu: