Kasi i Lena Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Gops, ślicznie się na nim prezentują. Przód faktycznie potężny i zatrzask wielki w porównaniu z 70cm. [quote name='Angi']jest, hurtta stalj zaczęło się własnie od szelek ( o ile się nie mylę :D ) Pamiętam takie różowe norwegi. Od nich się chyba zaczęło a że dziewczyna zamawiająca wzorowała się na hurtta stąd nazwa :) Quote
Unbelievable Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='gops']80tki będa wisieć na borderze z przodu (chyba że jakiś wyjątkowo potężny border ) [/QUOTE] jest spory, ale pamiętaj, że bordery są inaczej zbudowane, dużo wyższe niż staffiki, przez co ten pasek się rozciągnie i będzie ładnie leżał ;) Quote
Kasia.M Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Mam zapisane zdj. bo się na nich wzorowałam ;) Quote
Dioranne Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Dzięki za zdjęcia tych DSowo-hurttowych norwegów. Teraz jestem już pewna na 100%, że takie muszą się u nas znaleźć. :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Dubi dubi, kocham go w tych ćwiekach :loveu: Quote
Szura Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Motylek niestety zieloność zostanie złamana, odkupiłam od dogomaniaczki trzy furkidzy (NIECAŁKIEM ZIELONE!) no i DSowe Hello Kitty do mnie lecą (choć na zielonej satynie). :evil_lol: Ale ogólnie trend musi zostać zachowany, wiadomo. ;) Dioranne, a w jakich kolorach masz smycze? Proponuję, żebyś wzięła to pod uwagę kupując norwegi, chyba że kupujesz razem ze smyczką pod kolor. :) Quote
a_niusia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Szura']Motylek niestety zieloność zostanie złamana, odkupiłam od dogomaniaczki trzy furkidzy (NIECAŁKIEM ZIELONE!) no i DSowe Hello Kitty do mnie lecą (choć na zielonej satynie). :evil_lol: Ale ogólnie trend musi zostać zachowany, wiadomo. ;) Dioranne, a w jakich kolorach masz smycze? Proponuję, żebyś wzięła to pod uwagę kupując norwegi, chyba że kupujesz razem ze smyczką pod kolor. :) hello kitty jest dla dziewczyn!!!!! nasze super dogi juz sa wyslane to moze beda jutro czy pojutrze. jestem bardzo ciekawa tych obrozy:))) Quote
Szura Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 hello kitty jest dla dziewczyn!!!!! Nom, bo gdyby nie to, to mój bedlington wygląda tak męsko. Z tymi loczkami. I pomponami na uszach. :loveu: Quote
rashelek Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Gops, bardzo fajnie leżą te szele! :D Doprały się? :lol: Dobrze, róbcie zakupy, bo faktycznie ostatnio tylko Hurtta na wątko :evil_lol: Ja to mam nadzieję, że na wiosnę w DS będą nowe wzory Cottonków i kolory taśm. Bo teraz to nie mam na nic ochoty, ale po zimie trzeba będzie odświeżyć garderobę :D Quote
Illusion Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Hello kitty jest od szatana, nie kupujcie tego! :shake: :diabloti: Quote
aganela Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Dubi dubi, kocham go w tych ćwiekach :loveu: Co to za obroża?Bo fajna, widzę,że mała, a szeroka:) Quote
Aleksandrossa Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Szeroka? Całe 1,6cm :p Musialam ją skracac bo 40cm długości miała ;) A kupiona za 13zł w Carrefour xd Quote
IZMADO Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 MOJA KOLEKCJA :oops: obroże obszyte materiałem obroże taśmowe obroże na specjalne okazje ;) szelki zestawy materiałowe zestawy tasiemkowe i nic specjalnego, ale żeby zachować schemat: "zestawy" na specjalne okazje No to się Wam odsłoniłam! Quote
Squ Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 IZMADO zacna kolekcja :) Szkoda, że Pawsitive ma te szare smycze tylko 2 i 2,5cm :-( A to nasz DogStyle, sprawdza się bardzo dobrze :p Korci mnie żeby coś zamówić :roll: Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Squ']IZMADO zacna kolekcja :) Szkoda, że Pawsitive ma te szare smycze tylko 2 i 2,5cm :-( A to nasz DogStyle, sprawdza się bardzo dobrze :p Korci mnie żeby coś zamówić :roll: oo, super że je wzięłaś! Wrzucałam je kiedyś tutaj, bo baaardzo mi się podobają :loveu: Jaka to szerokość? Quote
dorka1403 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='a_niusia']nasze super dogi juz sa wyslane to moze beda jutro czy pojutrze. jestem bardzo ciekawa tych obrozy:)))[/QUOTE] właśnie zamówiłam nasze 4 super dogi. zaczynam wyprzedawać moją kolekcję pozostałych obroży-są jeszcze takie, których mi "szkoda", ale dojrzeje do tego aby i je sprzedać. Super dogi jak dla mnie najlepsze z dostępnych handmadów, głównie dzięki taśmie (jeszcze uwielbiam DS marty :) ale ich nie można porównywać do SD bo są całkowicie z czegoś innego). Są mega wytrzymałe, szybko schną, łatwo je wyczyścić, nie mechacą się a kolory nawet po 15 praniach nie blakną. Quote
Naklejka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 IZMADO, ładna kolekcja :D Jaki zacisk działa najsprawniej i nie zniszczy futra? Obroża ma być dla Jetsana, a futro ma zniszczone i lubi wychodzić z obroży i szelek ;) Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 izmado - super kolekcja! A mój super dog leży i się kurzy ;) chyba go sprzedam :p Quote
dorka1403 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Naklejka']IZMADO, ładna kolekcja :D Jaki zacisk działa najsprawniej i nie zniszczy futra? Obroża ma być dla Jetsana, a futro ma zniszczone i lubi wychodzić z obroży i szelek ;)[/QUOTE] Jak dla mnie martingale [quote name='Angi']izmado - super kolekcja! A mój super dog leży i się kurzy ;) chyba go sprzedam :p[/QUOTE] Tylko nie mow ze pingwiny bo bede plakac ze przeplacilam Quote
Kirinna Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Naklejka']IZMADO, ładna kolekcja :D Jaki zacisk działa najsprawniej i nie zniszczy futra? Obroża ma być dla Jetsana, a futro ma zniszczone i lubi wychodzić z obroży i szelek ;)[/QUOTE] najsprawniej chyba łańcuszek, ale u mojego futro trochę wytarł Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='dorka1403']Jak dla mnie martingale Tylko nie mow ze pingwiny bo bede plakac ze przeplacilam[/QUOTE] nie, nie pingwiny ;) tylko wzór paris :D [quote name='Kirinna']najsprawniej chyba łańcuszek, ale u mojego futro trochę wytarł[/QUOTE] u mojej też wyciera trochę ;p Quote
Naklejka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 No to dobrze myślałam, że martingale będzie najlepszy, łańcuszek nie wchodzi w grę skoro wyciera sierść- dopiero co ją trochę odratowałam... Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Naklejka']No to dobrze myślałam, że martingale będzie najlepszy, łańcuszek nie wchodzi w grę skoro wyciera sierść- dopiero co ją trochę odratowałam...[/QUOTE] martingale w jego wypadku będzie chyba trafne ;) Quote
dorka1403 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Angi']nie, nie pingwiny ;) tylko wzór paris :D u mojej też wyciera trochę ;p[/QUOTE] Lee chcialam ci pw napisac ale nie umiem z tel :-( sprzedajesz tego parisa?? Quote
Recommended Posts