Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gops, ślicznie się na nim prezentują. Przód faktycznie potężny i zatrzask wielki w porównaniu z 70cm.

[quote name='Angi']jest, hurtta stalj zaczęło się własnie od szelek ( o ile się nie mylę :D )

Pamiętam takie różowe norwegi. Od nich się chyba zaczęło a że dziewczyna zamawiająca wzorowała się na hurtta stąd nazwa :)

Posted

[quote name='gops']80tki będa wisieć na borderze z przodu (chyba że jakiś wyjątkowo potężny border )

[/QUOTE]
jest spory, ale pamiętaj, że bordery są inaczej zbudowane, dużo wyższe niż staffiki, przez co ten pasek się rozciągnie i będzie ładnie leżał ;)

Posted

Motylek niestety zieloność zostanie złamana, odkupiłam od dogomaniaczki trzy furkidzy (NIECAŁKIEM ZIELONE!) no i DSowe Hello Kitty do mnie lecą (choć na zielonej satynie). :evil_lol: Ale ogólnie trend musi zostać zachowany, wiadomo. ;)

Dioranne, a w jakich kolorach masz smycze? Proponuję, żebyś wzięła to pod uwagę kupując norwegi, chyba że kupujesz razem ze smyczką pod kolor. :)

Posted

[quote name='Szura']Motylek niestety zieloność zostanie złamana, odkupiłam od dogomaniaczki trzy furkidzy (NIECAŁKIEM ZIELONE!) no i DSowe Hello Kitty do mnie lecą (choć na zielonej satynie). :evil_lol: Ale ogólnie trend musi zostać zachowany, wiadomo. ;)

Dioranne, a w jakich kolorach masz smycze? Proponuję, żebyś wzięła to pod uwagę kupując norwegi, chyba że kupujesz razem ze smyczką pod kolor. :)

hello kitty jest dla dziewczyn!!!!!

nasze super dogi juz sa wyslane to moze beda jutro czy pojutrze. jestem bardzo ciekawa tych obrozy:)))

Posted

Gops, bardzo fajnie leżą te szele! :D Doprały się? :lol:
Dobrze, róbcie zakupy, bo faktycznie ostatnio tylko Hurtta na wątko :evil_lol:
Ja to mam nadzieję, że na wiosnę w DS będą nowe wzory Cottonków i kolory taśm. Bo teraz to nie mam na nic ochoty, ale po zimie trzeba będzie odświeżyć garderobę :D

Posted

IZMADO zacna kolekcja :) Szkoda, że Pawsitive ma te szare smycze tylko 2 i 2,5cm :-(

A to nasz DogStyle, sprawdza się bardzo dobrze :p

Korci mnie żeby coś zamówić :roll:

Posted

[quote name='Squ']IZMADO zacna kolekcja :) Szkoda, że Pawsitive ma te szare smycze tylko 2 i 2,5cm :-(

A to nasz DogStyle, sprawdza się bardzo dobrze :p

Korci mnie żeby coś zamówić :roll:
oo, super że je wzięłaś! Wrzucałam je kiedyś tutaj, bo baaardzo mi się podobają :loveu: Jaka to szerokość?

Posted

[quote name='a_niusia']nasze super dogi juz sa wyslane to moze beda jutro czy pojutrze. jestem bardzo ciekawa tych obrozy:)))[/QUOTE]

właśnie zamówiłam nasze 4 super dogi. zaczynam wyprzedawać moją kolekcję pozostałych obroży-są jeszcze takie, których mi "szkoda", ale dojrzeje do tego aby i je sprzedać.
Super dogi jak dla mnie najlepsze z dostępnych handmadów, głównie dzięki taśmie (jeszcze uwielbiam DS marty :) ale ich nie można porównywać do SD bo są całkowicie z czegoś innego). Są mega wytrzymałe, szybko schną, łatwo je wyczyścić, nie mechacą się a kolory nawet po 15 praniach nie blakną.

Posted

[quote name='Naklejka']IZMADO, ładna kolekcja :D

Jaki zacisk działa najsprawniej i nie zniszczy futra? Obroża ma być dla Jetsana, a futro ma zniszczone i lubi wychodzić z obroży i szelek ;)[/QUOTE]

Jak dla mnie martingale

[quote name='Angi']izmado - super kolekcja!

A mój super dog leży i się kurzy ;) chyba go sprzedam :p[/QUOTE]

Tylko nie mow ze pingwiny bo bede plakac ze przeplacilam

Posted

[quote name='Naklejka']IZMADO, ładna kolekcja :D

Jaki zacisk działa najsprawniej i nie zniszczy futra? Obroża ma być dla Jetsana, a futro ma zniszczone i lubi wychodzić z obroży i szelek ;)[/QUOTE]

najsprawniej chyba łańcuszek, ale u mojego futro trochę wytarł

Posted

[quote name='dorka1403']Jak dla mnie martingale

Tylko nie mow ze pingwiny bo bede plakac ze przeplacilam[/QUOTE]
nie, nie pingwiny ;) tylko wzór paris :D
[quote name='Kirinna']najsprawniej chyba łańcuszek, ale u mojego futro trochę wytarł[/QUOTE]
u mojej też wyciera trochę ;p

Posted

[quote name='Naklejka']No to dobrze myślałam, że martingale będzie najlepszy, łańcuszek nie wchodzi w grę skoro wyciera sierść- dopiero co ją trochę odratowałam...[/QUOTE]
martingale w jego wypadku będzie chyba trafne ;)