Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Miałam się właśnie we wcześniejszym poście spytać czy chodzicie na spacery z metkami :D[/QUOTE]

Tak :oops:

[quote name='rashelek']Powiem Wam, że biorąc pod uwagę, że to naprawdę najbrzydszy kolor Hurtty - to mnie by się nie chciało tak męczyć i dobierać rozmiar po 20 razy ;)[/QUOTE]

E tam, jakie 20?!? ;)
Na początku byłam sceptycznie nastawiona do tego koloru, ale że mają odblaski i są naprawdę świetnej jakości, to pomyślałam, że będą do roweru i nie muszę się już bawić w zamawianie indywidualne. No i tak się jakoś złożyło, że mi się zaczęły podobać, bo mam czarny rower z czerwonymi dodatkami :eviltong:

Posted

No mnie się nie podoba, pozostałe są dużo ładniejsze. Na żywo też mi się nie podobał. Ale jakość jest fenomenalna, cena jak za Hurttę super ;) No tylko mnie by się nie chciało :lol:

Posted

No i swoją drogą z flexi czerwono szarą tworzą świetny komplet :lol:
Ja wole te z napisami hurtta i żywymi kolorami czyli całkiem inna seria i nie omieszkam burkowi kupić takiej żółtej hurtty jak będe miała wolne pieniążki .

Posted

Mi także hurtta podoba się w żywych, neonowych kolorach. Inne niezbyt przypadają mi do gustu. Może to, dlatego że mam czarnego psa i lepiej prezentuje się w akcesoriach o żywych bądź "oczojebnych" kolorach. :lol:
Miałam plan, żeby teraz zakupić młodemu "hurttę stajl" z DS, a na gwiazdkę Julki, ale nie wiem czy wcześniej nie sprezentować mu norwegów. Kiedyś ledwo można było dostać ładną obrożę w supermarkecie, a teraz... Za dużo tego, za dużo! :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']No i swoją drogą z flexi czerwono szarą tworzą świetny komplet :lol:
Ja wole te z napisami hurtta i żywymi kolorami czyli całkiem inna seria i nie omieszkam burkowi kupić takiej żółtej hurtty jak będe miała wolne pieniążki .

Z naszą czerwoną linkową flexi też tworzą fajny odblaskowy komplet :)
Te oczojebne hurtta są cudowne. Boleje nad tym że żółty mi do burków nie pasuje.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Te oczojebne hurtta są cudowne. Boleje nad tym że żółty mi do burków nie pasuje.[/QUOTE]
A ja mam czarnego psa, wszystko do niego pasuje i nad tym boleję. Bo tyle tego, a kasy tak mało. I nie za miło, gdy rodzina uważa cię za wariatkę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Dioranne']A ja mam czarnego psa, wszystko do niego pasuje i nad tym boleję. Bo tyle tego, a kasy tak mało. I nie za miło, gdy rodzina uważa cię za wariatkę. :evil_lol:[/QUOTE]
No właśnie za dużo tego wszystkiego kurcze i wszystko ładne. Moja rodzina już się chyba pogodziła z moim ''dziwactwem'';) Nawet sąsiedzi przestali komentować że psy znowu w jakiś innych obrożach :)

Posted

IZMADO, zostaw 60 jeśli są wygodne. Może ona tak wyglądają tylko w porównaniu z większym rozmiarem, a przecież przede wszystkim chodzi o wygodę.

[quote name='gops']No i swoją drogą z flexi czerwono szarą tworzą świetny komplet :lol:

Je już nawet zaczęłam odkładać kasę na żółte norwegi z serii lifeguard :evil_lol:. Tylko nie mogę się nigdzie dowiedzieć dokładnych wymiarów, a nie wiem czy ta seria nie będzie różniła się rozmiarówką.

A na razie to będziemy mieli czerwoną obrożę hurtty :).

Posted

[quote name='Adzia123']
Je już nawet zaczęłam odkładać kasę nażółte norwegi z serii lifeguard :evil_lol:. Tylko nie mogę się nigdzie dowiedzieć dokładnych wymiarów, a nie wiem czy ta seria nie będzie różniła się rozmiarówką.
.[/QUOTE]
Myślę że rozmiarówka ta sama, ja jednak będę chciała spróbować zatrzasku , w szelkach hurtty widze że jest mocny więc raczej postawie na zatrzask.
Pewnie dopiero na wiosne bo teraz czeka mnie kupienie jakiegoś kubraka a ceny z kosmosu jak zwykle .

Posted

[quote name='gops']Myślę że rozmiarówka ta sama, ja jednak będę chciała spróbować zatrzasku , w szelkach hurtty widze że jest mocny więc raczej postawie na zatrzask.
Pewnie dopiero na wiosne bo teraz czeka mnie kupienie jakiegoś kubraka a ceny z kosmosu jak zwykle .[/QUOTE]

A w obrożach hurtta nie ma blokady zatrzasku takiej jak w rogz? W szelkach nie ma ale w kubraku jest.

edit. widzę na prodogu że nie ma

Posted

[quote name='Kasi i Lena']A w obrożach hurtta nie ma blokady zatrzasku takiej jak w rogz? W szelkach nie ma ale w kubraku jest.

edit. widzę na prodogu że nie ma
Z tego co widzę nie ma

Posted

[quote name='Kasia.M']Słuchajcie jaki rozmiar szelek hurtty będzie dobry na mojego bc ? Obwód klatki piersiowej to 64-65cm. 70 czy 80 lepiej kupić ? ;)
wydaje mi się, że na Papika będą lepsze 80, 70 byłyby dobre na moją sucz a jest sporo mniejsza ;)

Posted

Nowe tak fajnie się brudzi pańcia, nie znasz się. :evil_lol:

Orientuje się ktoś może czy Dog Style robi norwegi w stylu hurtty? Napisałam do Marty PW, ale nie odpowiedziała mi, a mnie ciekawość zżera.

Posted

To akurat wiem, ale wszędzie widziałam od DS tylko obroże w stylu hurtty, norwegów nigdy. Także miałam wątpliwość czy coś takiego jest "do wykonania". ;)

Posted

[quote name='Dioranne']To akurat wiem, ale wszędzie widziałam od DS tylko obroże w stylu hurtty, norwegów nigdy. Także miałam wątpliwość czy coś takiego jest "do wykonania". ;)[/QUOTE]
jest, hurtta stalj zaczęło się własnie od szelek ( o ile się nie mylę :D )

Posted

Dziękuję bardzo Szura. Bardzo ładnie się taka zielona kolekcja prezentuje, a na Yukim jeszcze lepiej. W takim razie zapisuję sobie DS'owe norwegi na listę najbliższych akcesoriowych zakupów. Zastanawiam się teraz nad kolorem. Najpierw byłam zdecydowana na turkus, a teraz podoba mi się jeszcze neo zieleń, pomarańcz i żółć. Pomóżcie. Pies czarny także wszystko pasuje. :evil_lol: