IZMADO Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Miałam się właśnie we wcześniejszym poście spytać czy chodzicie na spacery z metkami :D[/QUOTE] Tak :oops: [quote name='rashelek']Powiem Wam, że biorąc pod uwagę, że to naprawdę najbrzydszy kolor Hurtty - to mnie by się nie chciało tak męczyć i dobierać rozmiar po 20 razy ;)[/QUOTE] E tam, jakie 20?!? ;) Na początku byłam sceptycznie nastawiona do tego koloru, ale że mają odblaski i są naprawdę świetnej jakości, to pomyślałam, że będą do roweru i nie muszę się już bawić w zamawianie indywidualne. No i tak się jakoś złożyło, że mi się zaczęły podobać, bo mam czarny rower z czerwonymi dodatkami :eviltong: Quote
rashelek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No mnie się nie podoba, pozostałe są dużo ładniejsze. Na żywo też mi się nie podobał. Ale jakość jest fenomenalna, cena jak za Hurttę super ;) No tylko mnie by się nie chciało :lol: Quote
gops Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No i swoją drogą z flexi czerwono szarą tworzą świetny komplet :lol: Ja wole te z napisami hurtta i żywymi kolorami czyli całkiem inna seria i nie omieszkam burkowi kupić takiej żółtej hurtty jak będe miała wolne pieniążki . Quote
Dioranne Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Mi także hurtta podoba się w żywych, neonowych kolorach. Inne niezbyt przypadają mi do gustu. Może to, dlatego że mam czarnego psa i lepiej prezentuje się w akcesoriach o żywych bądź "oczojebnych" kolorach. :lol: Miałam plan, żeby teraz zakupić młodemu "hurttę stajl" z DS, a na gwiazdkę Julki, ale nie wiem czy wcześniej nie sprezentować mu norwegów. Kiedyś ledwo można było dostać ładną obrożę w supermarkecie, a teraz... Za dużo tego, za dużo! :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='gops']No i swoją drogą z flexi czerwono szarą tworzą świetny komplet :lol: Ja wole te z napisami hurtta i żywymi kolorami czyli całkiem inna seria i nie omieszkam burkowi kupić takiej żółtej hurtty jak będe miała wolne pieniążki . Z naszą czerwoną linkową flexi też tworzą fajny odblaskowy komplet :) Te oczojebne hurtta są cudowne. Boleje nad tym że żółty mi do burków nie pasuje. Quote
Dioranne Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Te oczojebne hurtta są cudowne. Boleje nad tym że żółty mi do burków nie pasuje.[/QUOTE] A ja mam czarnego psa, wszystko do niego pasuje i nad tym boleję. Bo tyle tego, a kasy tak mało. I nie za miło, gdy rodzina uważa cię za wariatkę. :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Dioranne']A ja mam czarnego psa, wszystko do niego pasuje i nad tym boleję. Bo tyle tego, a kasy tak mało. I nie za miło, gdy rodzina uważa cię za wariatkę. :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie za dużo tego wszystkiego kurcze i wszystko ładne. Moja rodzina już się chyba pogodziła z moim ''dziwactwem'';) Nawet sąsiedzi przestali komentować że psy znowu w jakiś innych obrożach :) Quote
Dioranne Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ja mam psa dopiero cztery miesiące, a jak opowiadam mamie jakie obroże mi się podobają... dziwnie na mnie patrzy. :diabloti: Quote
Adriana. Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 IZMADO, zostaw 60 jeśli są wygodne. Może ona tak wyglądają tylko w porównaniu z większym rozmiarem, a przecież przede wszystkim chodzi o wygodę. [quote name='gops']No i swoją drogą z flexi czerwono szarą tworzą świetny komplet :lol: Ja wole te z napisami hurtta i żywymi kolorami czyli całkiem inna seria i nie omieszkam burkowi kupić takiej żółtej hurtty jak będe miała wolne pieniążki . Je już nawet zaczęłam odkładać kasę na żółte norwegi z serii lifeguard :evil_lol:. Tylko nie mogę się nigdzie dowiedzieć dokładnych wymiarów, a nie wiem czy ta seria nie będzie różniła się rozmiarówką. A na razie to będziemy mieli czerwoną obrożę hurtty :). Quote
gops Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Adzia123'] Je już nawet zaczęłam odkładać kasę nażółte norwegi z serii lifeguard :evil_lol:. Tylko nie mogę się nigdzie dowiedzieć dokładnych wymiarów, a nie wiem czy ta seria nie będzie różniła się rozmiarówką. .[/QUOTE] Myślę że rozmiarówka ta sama, ja jednak będę chciała spróbować zatrzasku , w szelkach hurtty widze że jest mocny więc raczej postawie na zatrzask. Pewnie dopiero na wiosne bo teraz czeka mnie kupienie jakiegoś kubraka a ceny z kosmosu jak zwykle . Quote
Kasi i Lena Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='gops']Myślę że rozmiarówka ta sama, ja jednak będę chciała spróbować zatrzasku , w szelkach hurtty widze że jest mocny więc raczej postawie na zatrzask. Pewnie dopiero na wiosne bo teraz czeka mnie kupienie jakiegoś kubraka a ceny z kosmosu jak zwykle .[/QUOTE] A w obrożach hurtta nie ma blokady zatrzasku takiej jak w rogz? W szelkach nie ma ale w kubraku jest. edit. widzę na prodogu że nie ma Quote
gops Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Kasi i Lena']A w obrożach hurtta nie ma blokady zatrzasku takiej jak w rogz? W szelkach nie ma ale w kubraku jest. edit. widzę na prodogu że nie ma Z tego co widzę nie ma Quote
Unbelievable Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Kasia.M']Słuchajcie jaki rozmiar szelek hurtty będzie dobry na mojego bc ? Obwód klatki piersiowej to 64-65cm. 70 czy 80 lepiej kupić ? ;) wydaje mi się, że na Papika będą lepsze 80, 70 byłyby dobre na moją sucz a jest sporo mniejsza ;) Quote
Kasia.M Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Unbelievable']wydaje mi się, że na Papika będą lepsze 80, 70 byłyby dobre na moją sucz a jest sporo mniejsza ;)[/QUOTE] Danke ! ;) Quote
xxxastarothxxx Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 A do nas takie oto cudo przyszło :loveu: Piękna, delikatna, leciuteńka i mięciutka! Quote
anna35-1974 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zaglądam tutaj,a tu ciagle od paru dni tylko te hurtty i hurtty :( Quote
katasza1 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ja dzisiaj ide odberac na poczte moja gumowana smycz z psygody to zdam relacje wieczorem. Quote
gops Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 80tki będa wisieć na borderze z przodu (chyba że jakiś wyjątkowo potężny border ) Nasze nowe szele , mam nadzieję że się dopiorą :roll: Quote
Dioranne Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Nowe tak fajnie się brudzi pańcia, nie znasz się. :evil_lol: Orientuje się ktoś może czy Dog Style robi norwegi w stylu hurtty? Napisałam do Marty PW, ale nie odpowiedziała mi, a mnie ciekawość zżera. Quote
Victoria Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 tak to od ds sie przeciez zaczela hurtta stajl ;) Quote
Dioranne Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 To akurat wiem, ale wszędzie widziałam od DS tylko obroże w stylu hurtty, norwegów nigdy. Także miałam wątpliwość czy coś takiego jest "do wykonania". ;) Quote
Szura Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Trochę rozmazane, ale masz: Na psie bym musiała dopiero zrobić, bo używamy szelek bardzo sporadycznie (choć są naprawdę super!). Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Dioranne']To akurat wiem, ale wszędzie widziałam od DS tylko obroże w stylu hurtty, norwegów nigdy. Także miałam wątpliwość czy coś takiego jest "do wykonania". ;)[/QUOTE] jest, hurtta stalj zaczęło się własnie od szelek ( o ile się nie mylę :D ) Quote
motyleqq Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Szura, rozwaliła mnie zieloność Twojej kolekcji :evil_lol: Quote
Dioranne Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Dziękuję bardzo Szura. Bardzo ładnie się taka zielona kolekcja prezentuje, a na Yukim jeszcze lepiej. W takim razie zapisuję sobie DS'owe norwegi na listę najbliższych akcesoriowych zakupów. Zastanawiam się teraz nad kolorem. Najpierw byłam zdecydowana na turkus, a teraz podoba mi się jeszcze neo zieleń, pomarańcz i żółć. Pomóżcie. Pies czarny także wszystko pasuje. :evil_lol: Quote
Recommended Posts