Hill. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='katasza1']Pawsitivy maja tylko facebooka. Tam sa tasmy i wzorki ( na stronie nie ma np. tasm podkladowych) i najlepiej do nich przez facebooka napsiac bo czasami maja jakis kolor tasiemki czy nici a nie ma jej w ofercie ( nie wiem dlaczego...)[/QUOTE] Dzięki :) To na razie tylko wyczekana smyczka, na obrożę jeszcze przyjdzie czas. Quote
lucky23 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Zróbcie fotki kolekcji, dawno nikt nie pokazywał wszystkich swoich obroży. Przy ogólnym zachwycie hurtta będzie to jakaś odmiana :)[/QUOTE] Ja bym zrobiła, ale nie mam czego :D Mam tylko 3 obroże :D Quote
bluess Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Laraine']A znacie Kudłaty Art? Co sądzicie o ich smyczach, obrożach?[/QUOTE] Gorąco polecam:)Moje psiska mają szelki , obroże i smycze-jestem bardzo zadowolona,super podejście do klienta:) Quote
AnIeLa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='katasza1']Pawsitivy maja tylko facebooka. No i stronę sklepu ;) http://www.pawsitivedog.pl/ Quote
Kasi i Lena Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='lucky23']Ja bym zrobiła, ale nie mam czego :D Mam tylko 3 obroże :D[/QUOTE] Ja w zasadzie też nie. Kiedyś miałam ponad 20 obroży na 2 psy. Teraz część sprzedałam i nie mam pojęcia i ile tego mam :) W każdym razie nic godnego pokazywania. Quote
Hill. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Pytanie czysto teoretyczne. Ktoś ma jakiś sensowny pomysł, na wyjaśnienie dlaczego niektóre obroże np. http://www.zooleszcz.pl/pl,product,248,2,obroza-elegance-cwieki-ii-rzedy http://woza.pl/warehouse/big_photos/ozdobna_bullterier_600.jpg , które powinny być dla psa bardzo wygodne (w końcu podszyte miękką skórą), tam gdzie psia szyja ma punkt, gdzie taka miękkość jest szczególnie potrzebna mają zapięcia, są cieńsze i mają różne metalowe fragmenty? Jest to dla mnie trochę irytujące, bo obroży które są często ładne, nie kupiłabym właśnie ze względu na to, że po prostu byłaby niewygodna dla psa. Quote
Kasi i Lena Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Producent nie pomyślał albo uznał że zapięcie z przodu żeby jak pies idzie na smyczy ładniej się obroża prezentowała? W każdym razie też bym nie kupiła. Quote
Hill. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Producent nie pomyślał albo uznał że zapięcie z przodu żeby jak pies idzie na smyczy ładniej się obroża prezentowała? W każdym razie też bym nie kupiła.[/QUOTE] Ta ładna prezencja też mi przychodziła do głowy, ale dla mnie to nadal żaden argument - co jak co, ale obroża w 90% jest dla psa, nie dla nas. Quote
Kasi i Lena Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Hill.']Ta ładna prezencja też mi przychodziła do głowy, ale dla mnie to nadal żaden argument - co jak co, ale obroża w 90% jest dla psa, nie dla nas.[/QUOTE] Pewnie większość ludzi się nie zastanawia czy wygodne czy nie. Bo skąd tyle psów w kolcach albo jednej wytartej przymaławej obroży całe życie. Quote
a_niusia Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 no nie wiem, czy obroza jest w 90% dla psa:))) gdyby tak bylo, to moje nie mialyby tyle obrozy:))) wlasnie dzis po glebokim namysle:))) zamowilismy dla kundli super dogi. mam nadzieje, ze naprawde beda fajne. Quote
bluess Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='a_niusia']no nie wiem, czy obroza jest w 90% dla psa:))) gdyby tak bylo, to moje nie mialyby tyle obrozy:))) wlasnie dzis po glebokim namysle:))) zamowilismy dla kundli super dogi. mam nadzieje, ze naprawde beda fajne.[/QUOTE] ciekawa jestem, które wzory? i jaką szerokość?;) Quote
a_niusia Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 3 cm moro, rasta & punk:))) wzory dla dziewczynek:))) Quote
katasza1 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Hills, dlatego ja sie wykosztowalam i kupilam cholernie droga, ale wg mnie piekna obroze skorzana z huntera, bo ona ma wlasnie kolko do smyczy tam gdzie zapiecie :) Quote
Hill. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='katasza1']Hills, dlatego ja sie wykosztowalam i kupilam cholernie droga, ale wg mnie piekna obroze skorzana z huntera, bo ona ma wlasnie kolko do smyczy tam gdzie zapiecie :)[/QUOTE] Którą? :) Patrzę na zooplusie i ślepota się ujawnia. Quote
katasza1 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 na zooplusie jej chyba nie ma. ja kupowalam stacjonarnie. http://www.kingluy.de/hundehalsband/hunter/hunter-hb-arizona/ Quote
diabelkowa Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 a ja takie cudenka znalazlam na fejsie Quote
gops Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Diabełkowa ale musi być bardzo szeroka min 5-6cm żeby był efekt , na cieńszych nie będzie tak ładnie niestety. Ale sa przepiękne sama wzdychałam jak je zobaczyłam :) Quote
a_niusia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 no to jest typowa obroza dla wlasciciela, a nie dla psa. bo szczerze...wolalabym nie nosic na szyi takiego chomata. Quote
gops Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='a_niusia']no to jest typowa obroza dla wlasciciela, a nie dla psa. bo szczerze...wolalabym nie nosic na szyi takiego chomata.[/QUOTE] Nie noszą tego grodony ani staffiki ;) Osoba które je robi używa ich przy swoich dogach kanaryjskich bodajże i dla takich gabarytów psów jest to robione . Na tych psach i szerokość wygląda ok a waga obroży nie robi wrażenia . Quote
a_niusia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 dla mnie to jest przerost formy nad trescia. Quote
Laraine Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Dzięki dziewczyny :) bardzo podobają mi się wzory smyczy/obróżek Kudłaty Art. Quote
dance_macabre Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ta akurat mi się średnio podoba ale robi też ładniejsze. Ogólnie robi je moja znajoma. Jej psy nie śmigają w takich na co dzień ale jak raz miały na sobie to żadnej różnicy nie widziałam pomiędzy tą a cieniutką żmijką którą noszą na normalnie. No i ona ma kanarki i cane corso :). Quote
Recommended Posts