BullWest Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Yorkomanka mi tam się podobają wszystkie wzorki, ktore wymieniłaś, ale najbardziej to bym go widziała w cudnym rożu- Rogzette. Sama mam ten wzorek dla bulwiszona i go uwielbiam. deer_1987 na dogo chyba był gdzieś taki wątek... Na tej fotce, ktorą wstawiłaś kołko zdecydowanie wrzynało się w klatkę, powinnaś poluzować pierwszą obręcz i pasek na brzuszku. A do nas dzisiaj przyszły jak na razie tylko identyfikatory. Komplecik Paws on Blue Zebra Pan z Pupilandii wczoraj wysłał, a na obrożę Trixie muszę jeszcze poczekać, bo nie mają w magazynie. No nie wytrzymam, noooo Quote
taxelina Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 BullWest napisał(a): deer_1987 na dogo chyba był gdzieś taki wątek... Na tej fotce, ktorą wstawiłaś kołko zdecydowanie wrzynało się w klatkę, powinnaś poluzować pierwszą obręcz i pasek na brzuszku. Ale ja nie wstawialam zadnej fotki bo ja nie mam takich szelek :) Quote
BullWest Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Haha, Marta jak ty ostatnio kombinujesz. Dobrze, że zrezygnowałaś z EzyDoga - jakoś nie bardzo on na Aresie wyglądał. Za to ManMat super, sama się ostatnio nad nim zastanawiałam, nie wiem tylko czy te brązowe szele nie zleją się z kolorem sierści psa, a nie wolałabyś niebieskich w łapki? Quote
BullWest Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Oooo deer sorry:oops:, to chyba joanna wstawiała:roll:. W każdym bądź razie jak zobaczysz wcześniej fotkę takiej suni pręguski w rożowych szelach to wiedz, że tak się szelek nie reguluje Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 BullWest napisał(a):Haha, Marta jak ty ostatnio kombinujesz. Dobrze, że zrezygnowałaś z EzyDoga - jakoś nie bardzo on na Aresie wyglądał. Za to ManMat super, sama się ostatnio nad nim zastanawiałam, nie wiem tylko czy te brązowe szele nie zleją się z kolorem sierści psa, a nie wolałabyś niebieskich w łapki? wolalabym gdyby nie kosztowały 75zł :) kombinuje bo chce coś nowego, a nie wiem co :D Quote
taxelina Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 BullWest napisał(a):Oooo deer sorry:oops:, to chyba joanna wstawiała:roll:. W każdym bądź razie jak zobaczysz wcześniej fotkę takiej suni pręguski w rożowych szelach to wiedz, że tak się szelek nie reguluje Chyba pamietam ze byla tu fotka, zaraz sie wroce pare stron. bardziej mnie intersuje jak sie reguluje. szkoda ze nadal wyszukiwarka nie dziala :( Quote
Tepes Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Marta_Ares napisał(a):wolalabym gdyby nie kosztowały 75zł :) kombinuje bo chce coś nowego, a nie wiem co :D jak nie wiesz co to najlepi nic:evil_lol: łapki brązowe fajne:D Quote
orinka98 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Moja siedmiomiesięczna suczka chodzi w szelkach , nie dawno ktoś mi powiedział ,że szelki są niezdrowe dla szczeniaków .:shake: Czy to prawda? :) Quote
agaciaaa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Ee tam.. Po znajomości to taniej być powinno. :D Żadne taniej, to jedyna i niepowtarzalna okazja więc i cena odpowiednia :evil_lol: Talia napisał(a):agaciaaa ślicznie jej w tej zieleni :) Moja ma podobne umaszczenie na szyjce i tez bardzo podoba mi sie w tym wzorku ;) Dzięki :) Mogłabyś pokazać fotkę? Pewnie już wstawiałaś, ale jakbyś mogła to zrób to jeszcze raz, chętnie zobaczę Twoją sunię w Meadow :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Anula a widzę, że Ty tak te akcesoria sprzedajesz i sprzedajesz i sprzedac nie możesz ;) Weź na zlot, może komuś coś wpadnie w oko ;) Quote
chi23 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Sucz w szelkach od Marty:lol::lol: własnoręcznie zrobiona smycz i reszta: Quote
agaciaaa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/9095.jpg super na czarnym wygląda :loveu: tylko fotka za duża ;) Quote
Diora Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Toż to czarne podpalane :eviltong: Do tego kłaczaste, więc obroża czasem gubi się w sierści ;) Wiem, wiem, fotka za duża, ale edycja mi nie działa i non stop dogo tnie... Quote
agaciaaa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Widzę widzę, że podpalane, ale obroża głównie na czarnej sierści leży ;) W każdym razie wygląda super :) Ale ten wzorek to chyba na każdym psie by mi się podobał :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 http://i568.photobucket.com/albums/ss124/agaciaaas/Lupinek.jpg Piknie wygląda. :cool3: Na mojej też by tak ślicznie wyglądała. :p Quote
Cieplutkaa. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Niech mi ktos odsprzeda ten meadow! aa .. ; DDD Kurczę widze, ze wielu osobom już podocierały rzeczy od Marty, a u mnie nadal cisza.. :( Quote
ariss Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Molli napisał(a):Ariss - czy ty chcesz kupić półzacisk Rogza Floral Tartan ? tak:loveu: a co ?:cool3: Justa napisał(a):A co zamówiłaś? :diabloti: a dwie obroże łańcuszkowe i dwójnik:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cieplutka jutro skocze na poczte zapytac o co chodzi, na szczescie mam dowod wyslania. Moglby mi ktoś zmierzyc szelki rogz M-ke, najlepiej wszystie wymiary, tylna obrecz, przedni, gora i dół :) Quote
hekate811 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 przymierzam się do obroży półzaciskowej rogza z serii Armed Response Barbed Wire i jedyne co mnie zastanawia to jak szybko blednie? Mój psiak chodzi w obroży non stop, dlatego preferukę półzacisk bo wtedy po domu ma ją luźną i do tego kocha wodę więc często zalicza kompiele. Co niestety powoduje że te obroże szybko tracą wygląd. Wypróbowywał ktoś z was Rogza w takich warunkach? Quote
Cieplutkaa. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ze mnie spokojny człowiek, więc mogę poczekać. ;) Aa jutro będę na dogo najwcześniej o 19, więc jeśli dojdzie to o tej mniej-więcej napiszę.. : ) Quote
Krystak Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Halo ,dziewczyny zobaczcie też czasem inne posty z prośbą/błaganiem :D O to jak wyregulować guardy;>? Za odpowiedź z góry dziękuję :P Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Niech mi ktos odsprzeda ten meadow! aa .. ; DDD Ej, ja jestem pierwsza na meadowa!!! :eviltong: Przeszukałam już sklepy w necie i znalazłam tylko smycz... :-( Quote
Recommended Posts