Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkomanka mi tam się podobają wszystkie wzorki, ktore wymieniłaś, ale najbardziej to bym go widziała w cudnym rożu- Rogzette. Sama mam ten wzorek dla bulwiszona i go uwielbiam.

deer_1987 na dogo chyba był gdzieś taki wątek... Na tej fotce, ktorą wstawiłaś kołko zdecydowanie wrzynało się w klatkę, powinnaś poluzować pierwszą obręcz i pasek na brzuszku.

A do nas dzisiaj przyszły jak na razie tylko identyfikatory. Komplecik Paws on Blue Zebra Pan z Pupilandii wczoraj wysłał, a na obrożę Trixie muszę jeszcze poczekać, bo nie mają w magazynie. No nie wytrzymam, noooo

Posted

BullWest napisał(a):

deer_1987 na dogo chyba był gdzieś taki wątek... Na tej fotce, ktorą wstawiłaś kołko zdecydowanie wrzynało się w klatkę, powinnaś poluzować pierwszą obręcz i pasek na brzuszku.

Ale ja nie wstawialam zadnej fotki bo ja nie mam takich szelek :)

Posted

Haha, Marta jak ty ostatnio kombinujesz. Dobrze, że zrezygnowałaś z EzyDoga - jakoś nie bardzo on na Aresie wyglądał. Za to ManMat super, sama się ostatnio nad nim zastanawiałam, nie wiem tylko czy te brązowe szele nie zleją się z kolorem sierści psa, a nie wolałabyś niebieskich w łapki?

Posted

Oooo deer sorry:oops:, to chyba joanna wstawiała:roll:. W każdym bądź razie jak zobaczysz wcześniej fotkę takiej suni pręguski w rożowych szelach to wiedz, że tak się szelek nie reguluje

Posted

BullWest napisał(a):
Haha, Marta jak ty ostatnio kombinujesz. Dobrze, że zrezygnowałaś z EzyDoga - jakoś nie bardzo on na Aresie wyglądał. Za to ManMat super, sama się ostatnio nad nim zastanawiałam, nie wiem tylko czy te brązowe szele nie zleją się z kolorem sierści psa, a nie wolałabyś niebieskich w łapki?

wolalabym gdyby nie kosztowały 75zł :)

kombinuje bo chce coś nowego, a nie wiem co :D

Posted

BullWest napisał(a):
Oooo deer sorry:oops:, to chyba joanna wstawiała:roll:. W każdym bądź razie jak zobaczysz wcześniej fotkę takiej suni pręguski w rożowych szelach to wiedz, że tak się szelek nie reguluje

Chyba pamietam ze byla tu fotka, zaraz sie wroce pare stron. bardziej mnie intersuje jak sie reguluje. szkoda ze nadal wyszukiwarka nie dziala :(

Posted

Marta_Ares napisał(a):
wolalabym gdyby nie kosztowały 75zł :)

kombinuje bo chce coś nowego, a nie wiem co :D

jak nie wiesz co to najlepi nic:evil_lol:
łapki brązowe fajne:D

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Ee tam.. Po znajomości to taniej być powinno. :D

Żadne taniej, to jedyna i niepowtarzalna okazja więc i cena odpowiednia :evil_lol:

Talia napisał(a):
agaciaaa ślicznie jej w tej zieleni :)
Moja ma podobne umaszczenie na szyjce i tez bardzo podoba mi sie w tym wzorku ;)

Dzięki :) Mogłabyś pokazać fotkę? Pewnie już wstawiałaś, ale jakbyś mogła to zrób to jeszcze raz, chętnie zobaczę Twoją sunię w Meadow :loveu:

Posted

Toż to czarne podpalane :eviltong: Do tego kłaczaste, więc obroża czasem gubi się w sierści ;)

Wiem, wiem, fotka za duża, ale edycja mi nie działa i non stop dogo tnie...

Posted

Widzę widzę, że podpalane, ale obroża głównie na czarnej sierści leży ;) W każdym razie wygląda super :) Ale ten wzorek to chyba na każdym psie by mi się podobał :lol:

Posted

Molli napisał(a):
Ariss - czy ty chcesz kupić półzacisk Rogza Floral Tartan ?

tak:loveu: a co ?:cool3:

Justa napisał(a):
A co zamówiłaś? :diabloti:

a dwie obroże łańcuszkowe i dwójnik:diabloti:

Posted

Cieplutka jutro skocze na poczte zapytac o co chodzi, na szczescie mam dowod wyslania.

Moglby mi ktoś zmierzyc szelki rogz M-ke, najlepiej wszystie wymiary, tylna obrecz, przedni, gora i dół :)

Posted

przymierzam się do obroży półzaciskowej rogza z serii Armed Response Barbed Wire i jedyne co mnie zastanawia to jak szybko blednie? Mój psiak chodzi w obroży non stop, dlatego preferukę półzacisk bo wtedy po domu ma ją luźną i do tego kocha wodę więc często zalicza kompiele. Co niestety powoduje że te obroże szybko tracą wygląd. Wypróbowywał ktoś z was Rogza w takich warunkach?