Dioranne Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Wszystkich uzależnionych od kupowania nowych obróżek, szelek itd., lojalnie informuję iż na ProDogu jest przecena -30% między innymi na Rogzy, Lupine i EzyDogi. :cool3: Quote
lucky23 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Czy ktoś z was ma turkusową obróżkę z OhMyPet? Jak wygląda, jak się sprawda? Bardzo się brudzi ?[/QUOTE] Ponawiam pytanie! Quote
Olson Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Ponawiam pytanie![/QUOTE] za nękanie to już powinien być chyba BAN. :shake: Quote
Dioranne Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='Olson']za nękanie to już powinien być chyba BAN. :shake:[/QUOTE] Nawet tego nie skomentuję... :shake: Quote
trabeska Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Czy ktoś z was ma turkusową obróżkę z OhMyPet? Jak wygląda, jak się sprawda? Bardzo się brudzi ? Hmm, wygląda pewnie jak turkusowa obroża :))) I jak chcesz sprawdzić czy się brudzi, to może ją po prostu kup? :roll: Ale fajne te hurtty, szkoda, że u mnie nie ma (chyba) TKMAXXa. Quote
Dioranne Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Rozumiem, że lucky chwilami przeginała z ilością pytań, ale w tym momencie pyta się o konkretny produkt. Sama też wolałabym się dowiedzieć, jak sprawuje się dany produkt, zanim bym go zakupiła. Pieniądze na drzewach nie rosną... :roll: Quote
lucky23 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ja już zakupiłam, tylko się pytam użytkowników którzy mają tą obróżkę, czy się szybko brudzi i niszczy czy nie, bo chcę wiedzieć czy będę tej obróżki używała tylko na spacery bez "brudu" czy przetrwa ekstremalne warunki :P Quote
rashelek Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ej no można się pytać o jakość, ja się też pytałam czy Cottonki z DS są trwałe. Tylko zrobiłam to ZANIM złożyłam zamówienie, bo po kupnie to troche bezsensu :hmmmm: A nasze Cottonki sprawdzają się fenomenalnie, są śliczne i póki co nic się nie mechaci. Troche sierści na nich zostaje, ale łatwo to zdjąć. A człowieka, który wymyślił martingale, mam ochotę ozłocić :D Quote
Kasi i Lena Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 No ale zapewne brudzi się jak każda jedna taśmowa obroża :) Wszystkie się przecież brudzą niezależnie od koloru, no chyba że ja mam psy brudasy :) Quote
a_niusia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 a ja bylam w tkmaxie, zeby sobie obczaic te hurty i sa same brzydkie:)) wiec glos rozsadku moj chlopak powiedzial mi, ze za duzo juz tego wszystkiego mamy, zeby kupowac brzydkie:)) Quote
razed_in_black Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Dioranne']Rozumiem, że lucky chwilami przeginała z ilością pytań, ale w tym momencie pyta się o konkretny produkt. Sama też wolałabym się dowiedzieć, jak sprawuje się dany produkt, zanim bym go zakupiła. Pieniądze na drzewach nie rosną... :roll: ale ona za każdym razem pyta o konkretny produkt, tylko żadnego jeszcze nie kupiła... Quote
gops Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Czy w Warszawie w centrum było dużo szelek hurtty ? jest sens jeszcze jechać ? Quote
Ewa&Duffel Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='gops']Czy w Warszawie w centrum było dużo szelek hurtty ? jest sens jeszcze jechać ?[/QUOTE] Chyba bardzo dużo, Amber wstawiała zdjęcia jakos niedawno ;) Quote
gops Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Ewa&Duffel']Chyba bardzo dużo, Amber wstawiała zdjęcia jakos niedawno ;)[/QUOTE] Już znalazłam ten post , dzięki . Znajoma pytała ;) Quote
Bobryna Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Nie mogłam się powstrzymać i też zakupiłam hurtty ;P Na jamniku Y 60 leżą idealnie jak na moje oko ;) ale u suki norwegi 110 chyba tak sobie...przedni pasek nie jest za nisko? Szkoda, że nie było niebieskich Y... Quote
gops Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Jeśli jej nie przeszkadźa w chodzeniu to jest ok , oba wyglądają super :) Quote
Bobryna Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Dzięki gops :) Raczej nie przeszkadza, ale pewnie wolałaby obroże ;P w ogóle to chyba nie lubi żadnych szelek, taki dziwny pies :roll: Quote
rev Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 W pogoni za trendami... http://i1247.photobucket.com/albums/gg627/loscebula/Blackie/hurtta1_zpse595f4a5.jpg http://i1247.photobucket.com/albums/gg627/loscebula/Blackie/hurtta3_zps4ab07976.jpg Quote
gops Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 A ma ktoś X 80tki ? jaka jest regulacja z tyłu ? chyba jednak się skuszę i na szelki . Quote
gato Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 dzalka, dzięki :D . Fajnie wyglądają te smyczki, gdybyś się skusiła zdaj proszę relację z tego jakie są, bo może bym się skusiła... Tylko na pewno nie w tym miesiącu :shake: Quote
lucky23 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Hill.']Masz i pytasz jak wygląda? :lol:[/QUOTE] Jeszcze nie mam, czekam na razie :) [quote name='Kasi i Lena']No ale zapewne brudzi się jak każda jedna taśmowa obroża :) Wszystkie się przecież brudzą niezależnie od koloru, no chyba że ja mam psy brudasy :)[/QUOTE] No wiesz Xena w czerwonej obroży z chaby moczyła się tarzała, a ta obroża jakby nigdy nic czyściutka :D [quote name='razed_in_black']ale ona za każdym razem pyta o konkretny produkt, tylko żadnego jeszcze nie kupiła...[/QUOTE] Tylko się czepiasz, tylko.. Do twojej wiadomości kupiłam, ale czekam. Wiem że produkty z OHP są trwałe ale się tak pytam :) Kto pyta, ten nie błądzi.. Quote
rashelek Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='lucky23'] Kto pyta, ten nie błądzi..[/QUOTE] Kto ciągle pyta, ten truje dupe :diabloti: Kusicie tą Hurttą strasznie. Co prawda do suczy w ogóle nie pasuje, ale poczwar to by mógł w takiej popylać... Quote
IZMADO Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 W Łodzi spory wybór Hurrty, ale niebieskie są tylko norwegi i tylko duże rozmiary. Bobryna, patrzyłam na 60 z myślą o swoim psie, dobrze, że nie wzięłam, bo to rozmiar na jamnika, jak widać ;) Swoją drogą, wygląda świetnie :lol: Quote
Illusion Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Wszyscy mają hurttę, mam i ja :evil_lol:. Zamierzam jeszcze upolować dla drugiej suczy. Quote
Recommended Posts