Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkich uzależnionych od kupowania nowych obróżek, szelek itd., lojalnie informuję iż na ProDogu jest przecena -30% między innymi na Rogzy, Lupine i EzyDogi. :cool3:

Posted

[quote name='lucky23']Czy ktoś z was ma turkusową obróżkę z OhMyPet? Jak wygląda, jak się sprawda? Bardzo się brudzi ?[/QUOTE]
Ponawiam pytanie!

Posted

[quote name='lucky23']Czy ktoś z was ma turkusową obróżkę z OhMyPet? Jak wygląda, jak się sprawda? Bardzo się brudzi ?

Hmm, wygląda pewnie jak turkusowa obroża :))) I jak chcesz sprawdzić czy się brudzi, to może ją po prostu kup? :roll:

Ale fajne te hurtty, szkoda, że u mnie nie ma (chyba) TKMAXXa.

Posted

Rozumiem, że lucky chwilami przeginała z ilością pytań, ale w tym momencie pyta się o konkretny produkt. Sama też wolałabym się dowiedzieć, jak sprawuje się dany produkt, zanim bym go zakupiła. Pieniądze na drzewach nie rosną... :roll:

Posted

Ja już zakupiłam, tylko się pytam użytkowników którzy mają tą obróżkę, czy się szybko brudzi i niszczy czy nie, bo chcę wiedzieć czy będę tej obróżki używała tylko na spacery bez "brudu" czy przetrwa ekstremalne warunki :P

Posted

Ej no można się pytać o jakość, ja się też pytałam czy Cottonki z DS są trwałe. Tylko zrobiłam to ZANIM złożyłam zamówienie, bo po kupnie to troche bezsensu :hmmmm:
A nasze Cottonki sprawdzają się fenomenalnie, są śliczne i póki co nic się nie mechaci. Troche sierści na nich zostaje, ale łatwo to zdjąć. A człowieka, który wymyślił martingale, mam ochotę ozłocić :D

Posted

a ja bylam w tkmaxie, zeby sobie obczaic te hurty i sa same brzydkie:))
wiec glos rozsadku moj chlopak powiedzial mi, ze za duzo juz tego wszystkiego mamy, zeby kupowac brzydkie:))

Posted

[quote name='Dioranne']Rozumiem, że lucky chwilami przeginała z ilością pytań, ale w tym momencie pyta się o konkretny produkt. Sama też wolałabym się dowiedzieć, jak sprawuje się dany produkt, zanim bym go zakupiła. Pieniądze na drzewach nie rosną... :roll:

ale ona za każdym razem pyta o konkretny produkt, tylko żadnego jeszcze nie kupiła...

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Chyba bardzo dużo, Amber wstawiała zdjęcia jakos niedawno ;)[/QUOTE]
Już znalazłam ten post , dzięki .
Znajoma pytała ;)

Posted

Nie mogłam się powstrzymać i też zakupiłam hurtty ;P
Na jamniku Y 60 leżą idealnie jak na moje oko ;)

ale u suki norwegi 110 chyba tak sobie...przedni pasek nie jest za nisko?

Szkoda, że nie było niebieskich Y...

Posted

dzalka, dzięki :D . Fajnie wyglądają te smyczki, gdybyś się skusiła zdaj proszę relację z tego jakie są, bo może bym się skusiła... Tylko na pewno nie w tym miesiącu :shake:

Posted

[quote name='Hill.']Masz i pytasz jak wygląda? :lol:[/QUOTE]
Jeszcze nie mam, czekam na razie :)

[quote name='Kasi i Lena']No ale zapewne brudzi się jak każda jedna taśmowa obroża :) Wszystkie się przecież brudzą niezależnie od koloru, no chyba że ja mam psy brudasy :)[/QUOTE]
No wiesz Xena w czerwonej obroży z chaby moczyła się tarzała, a ta obroża jakby nigdy nic czyściutka :D

[quote name='razed_in_black']ale ona za każdym razem pyta o konkretny produkt, tylko żadnego jeszcze nie kupiła...[/QUOTE]
Tylko się czepiasz, tylko.. Do twojej wiadomości kupiłam, ale czekam.

Wiem że produkty z OHP są trwałe ale się tak pytam :)
Kto pyta, ten nie błądzi..

Posted

[quote name='lucky23']
Kto pyta, ten nie błądzi..[/QUOTE]

Kto ciągle pyta, ten truje dupe :diabloti:

Kusicie tą Hurttą strasznie. Co prawda do suczy w ogóle nie pasuje, ale poczwar to by mógł w takiej popylać...

Posted

W Łodzi spory wybór Hurrty, ale niebieskie są tylko norwegi i tylko duże rozmiary.

Bobryna, patrzyłam na 60 z myślą o swoim psie, dobrze, że nie wzięłam, bo to rozmiar na jamnika, jak widać ;) Swoją drogą, wygląda świetnie :lol: