gops Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Amber jaki to rozmiar? cienka jakaś :lol: Twojemu też w czerwonym ładnie nie wiem co jest złego w tym kolorze :razz: Quote
Unbelievable Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Amber, jak u mnie nie będzie rozmiaru dla Brumy to chyba będę miała do ciebie interes : P Quote
Amber Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Angi']Amber - pamiętasz może, jaka cena ubranek? :D[/QUOTE] Niestety nie, nie są w moim obszarze zainteresowania ;) ale fajnie wykonane, puchowe chyba :) [quote name='gops']Amber jaki to rozmiar? cienka jakaś :lol: Twojemu też w czerwonym ładnie nie wiem co jest złego w tym kolorze :razz:[/QUOTE] To jest 55 cm max - 2,5 albo 3 cm. Rozmiarówka jest w miarę udana, były mniejsze, średnie, ta co mam ja i b. duże. W czerwonym nie ma nic złego, po prostu za nim nie przepadam ;) [quote name='Unbelievable']Amber, jak u mnie nie będzie rozmiaru dla Brumy to chyba będę miała do ciebie interes : P[/QUOTE] Yhy, odpal mi coś od razu za stanie w tej olbrzymiej kolejce :diabloti: Quote
gops Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ja też czekam na 55cm myślałam że będzie szersza no ale nic tak czy inaczej jest ładna i z odblaskiem . Quote
Unbelievable Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Amber'] Yhy, odpal mi coś od razu za stanie w tej olbrzymiej kolejce :diabloti:[/QUOTE] spoczko, kupię ci czasoprzyspieszacz :evil_lol: Quote
Amber Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Pamiętaj, że na Jarim większość obroży wygląda cienko :eviltong: On ma długą szyję bardzo :) Quote
gops Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Amber']Pamiętaj, że na Jarim większość obroży wygląda cienko :eviltong: On ma długą szyję bardzo :)[/QUOTE] Też prawda , ale w necie szerokość tego rozmiaru to 3,5cm więc mam nadzieje że faktycznie to tyle jest a na Twoim wygląda jak nitka ;p Quote
Amber Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='gops']Też prawda , ale w necie szerokość tego rozmiaru to 3,5cm więc mam nadzieje że faktycznie to tyle jest a na Twoim wygląda jak nitka ;p Tyle to ma pewnie z tą pianką razem. No ale jak pisze, tak wygląda Jari w ponad 5 cm więc nim się raczej nie ma co sugerować ;) spoczko, kupię ci czasoprzyspieszacz :evil_lol: To wtedy do żadnego sklepu się nie wybiorę :evil_lol: Ale spoko, dowiaduj się ;) Quote
Dioranne Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Amber']Tyle to ma pewnie z tą pianką razem. No ale jak pisze, tak wygląda Jari w ponad 5 cm http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_6749_zpsf87462c7.jpg Żyrafa nie pies. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']Kupiłam dla Dory niebieskie norwegi hurtty :) zastanawiam się tylko czy nie są za daleko od łap.. zaraz dam fotkę, to może ktoś mi podpowie :) Mógłby ktoś mi doradzić ? ;) tak wyglądają na niej szelki DS i ten pasek kurde, ale musze tak mocno ściągnąć.. nie wiem chyb go obetne, jak szelki zostawie :D Quote
Bobryna Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Aleksandra95 według mnie okej :) (chociaż nie mamy żadnych norwegów ;P) A Jaki to rozmiar? Quote
Aleksa. Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='gops']Aleksandra leżą idealnie :)[/QUOTE] [quote name='Bobryna']Aleksandra95 według mnie okej :) (chociaż nie mamy żadnych norwegów ;P) A Jaki to rozmiar?[/QUOTE] OK, to zostawiam :) rozmiar 110 właśnie :/ było z większych jeszcze 90, ale to przedni pasek za krótki. :( zastanawiam się czy tego w obwodzie nie uciąć, bo jak ma mi tak zwisać :/ Quote
vege* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Aleksandra95']OK, to zostawiam :) rozmiar 110 właśnie :/ było z większych jeszcze 90, ale to przedni pasek za krótki. :( zastanawiam się czy tego w obwodzie nie uciąć, bo jak ma mi tak zwisać :/[/QUOTE] Ola super leżą :) Obetnij kawałek tego paska, ale zostaw też trochę do regulacji i od spodu am jakoś złap lekko nitką, żeby ci nie latał na każdą stronę :) Quote
Naklejka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Całkiem dobrze leżą :) Miałam 120 w ręku i myślałam, czy by ich dla Jetsa nie wziąć, ale ten przedni pasek byłby stanowczo za krótki :roll: Trwają debaty z matką, czy zostawiamy te szele, czy nie :eviltong: Moja matka cieszy się z nowych akcesoriów dla psów, to chyba nie jest normalne? :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Aleksandra cudny ten niebieski:loveu: Na psie prezentują się przepięknie. Quote
Aleksa. Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='vege*']Ola super leżą :) Obetnij kawałek tego paska, ale zostaw też trochę do regulacji i od spodu am jakoś złap lekko nitką, żeby ci nie latał na każdą stronę :) Ale szkoda mi ciąć :diabloti: [quote name='Naklejka']Całkiem dobrze leżą :) Miałam 120 w ręku i myślałam, czy by ich dla Jetsa nie wziąć, ale ten przedni pasek byłby stanowczo za krótki :roll: Trwają debaty z matką, czy zostawiamy te szele, czy nie :eviltong: Moja matka cieszy się z nowych akcesoriów dla psów, to chyba nie jest normalne? :evil_lol: Moja jak ze mną poszła, to sama z siebie kupiła psu porcelanową (?) miskę :evil_lol: [quote name='Kasi i Lena']Aleksandra cudny ten niebieski Na psie prezentują się przepięknie. Dziękuję :) jutro zrobię jakąś lepszą fotkę w lesie :lol: jak aparat zabiorę :hmmmm: Quote
Naklejka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Aleksandra95'] Moja jak ze mną poszła, to sama z siebie kupiła psu porcelanową (?) miskę :evil_lol:[/QUOTE] Moja na nie patrzyła, chciała kupić, ale były same duże i dla Arnika nie miała co wziąć :eviltong: Przesuń ten regulator i nim złap koniec wiszącej tasmy. Quote
lucky23 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Mam pytanie, do osób zamawiających z OhMyPet. Ile mniej więcej czekaliście na akcesoria ? Quote
Kasi i Lena Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Dziewczyny ktoś tu kiedyś napisał jak fachowo się nazywa pianka/siateczka taka jak w obrożach HM. Nie wiem chyba mi się na oczy rzuciło bo nie mogę znaleźć tego postu :) A może mi się śniło:D Widział to ktoś? Quote
Aleksandrossa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Jak dobrze, że w TK MAXX w Częstochowie w małych rozmiarach były tylko czerwone hurrty, Chicowi ten kolor nie pasuje :evil_lol: Ale za to duże niebieskie były, dla poczwarków idealne :shake: Quote
Niewyspana Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='lucky23']Mam pytanie, do osób zamawiających z OhMyPet. Ile mniej więcej czekaliście na akcesoria ?[/QUOTE] My czekaliśmy ok. tygodnia. Quote
Naklejka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 W normalnym świetle i tak coś mi te zdjęcia nie wyszły :eviltong: Ten przód jest dość luźny, ale za łapami się dobrze trzymają. Jetsan teraz jest bez futra, na zimę te szelki powinny być idealne, gorzej w lecie :eviltong: Quote
Niewyspana Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ech... Zazdroszczę :oops: Szelki fajne, też bym się skusiła, ale na takim zadupiu, jak u mnie nie ma nawet tego sklepu -.- Quote
Ewa&Duffel Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Naklejka, ja mam już dłuższy czas te szelki typu Y z Hurtty, kupiłam jakoś w czerwcu chyba. Używane były bardzo dużo w wakacje i uważam, że są świetne. U nas też są dość luźne z przodu (mam rozmiar 90), ale to w niczym nie przeszkadza. Nie przekręcają się, są bardzo wygodne dla psa, w ogóle się nie niszczą, odblask super widoczny. Naszym nawet słona morska woda nie zaszkodziła. Jetsan wygląda w nich bardzo fajnie, także koniecznie je zostaw :) Quote
Recommended Posts