Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anostek']Skuszona darmową dostawą w omp, jestem bliska kupna nowej obroży (pierwszej od 2 m-cy!, czyli i tak sukces ;-)) tylko się waham: fiolet z zielenią czy fiolet z pomarańczem?[/QUOTE]
Serio jest darmowa dostawa? Nie żartujesz? Jeżeli tak to muszę zamówić turkusową dla Xeny ^^

Posted (edited)

Ostatnio rzadziej zaglądam na wątek, bo walczę z nałogiem...
A ten wątek nie pomaga, ale postanowiłam nadrobić zaległości ;)
Zamówiłam tylko z furkidz ID Holdery i marinagle Citrus Elegance - boska jest na rudym :D i pasuje mi do niej zielona smycz z hamiltona.
a tak poza tym nic nie kupuje na razie :P zbieram kasę na większe zamówienie z DS :P

Był ktoś we Wrocku na wystawie? Było stoisko rogza? Ja nie miałam czasu pochodzić po stoiskach :(
Zdam jeszcze relacje z użytkowania muffinek kudłatego Arta, całość dalej wygląda świetnie, jest mega solidna i super wygodna. Nie zakładam tylko na błotniste spacery, ale na codzień w miasto jak znalazł :)

Skoro darmowa dostawa w ohmypet to chyba kupię komplet smooth and silky czerwony. Sprawdzimy czy rzeczywiście będzie mniej kołtunów

[quote name='gops']Jako obroża mi się nie podoba, i jakoś nie wydaję mi się wygodna dla psa , takie mam wrażenie.
Widziałam to na psach i też mnie to nie przekonuje, pod kątem wygody zwierzaka, ale dla ludzi całkiem spoko

[quote name='Agnes']Chwalimy sie:diabloti:

Nasza obroze number ONE - Dog Style, małpeczki:loveu::loveu:

http://s248.photobucket.com/user/Prejska/media/Fanta/DSC_1854.jpg.html"][IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Fanta/DSC_1854.jpg

Fajny wzorek i pięknie wygląda na psie :loveu:

Edited by Marchewkowy
Posted

[quote name='anostek']Skuszona darmową dostawą w omp, jestem bliska kupna nowej obroży (pierwszej od 2 m-cy!, czyli i tak sukces ;-)) tylko się waham: fiolet z zielenią czy fiolet z pomarańczem?[/QUOTE]
Z zielienią

[quote name='Kesja']
Do nas dziś dotarł nasz pierwszy furkidz:
Jestem bardzo zadowolona zarówno z bardzo szybkiej realizacji jaki i jakości obróżki, jest absolutnie cudowna:loveu:[/QUOTE]
Bardzo lubię ten puzelkowy wzorek, pasuje psiakowi :).

[quote name='anostek']Doszły mnie wieści, że w poznańskim tk maxxie można kupić szelki hurtty za 50 zł.[/QUOTE]
WOW! I tak nie kupię, bo po pierwsze do Poznania za daleko, a po drugie i tak mam na razie inne wydatki, ale na prawdę tak tanio!?

[quote name='Endher']
Furkidz, Day on Bahama[/QUOTE]
Ale ma klatę! A szelki śliczne :loveu:

Posted (edited)

W TKMaxx jest rzut akcesori Hurtty.
Są czerwone szelki i obróżki. Szelek dużo rozmiarów norwegów, w szczecinie 60, 70 i 100, 110, 120 te w stylu X. Duże szelki(tak 110 albo 120) i smycz z amortyzatorem niebieskie. cena 55zł szelki i smycz. 25zł obroża.

Kolor 2 do lewej i niebieskie

Edited by dance_macabre
Posted

:)
Bardzo fajnie wygląda w tych szelkach

Wow, jaka klata :diabloti: Szelki też fajne :)

Ale ma klatę! A szelki śliczne :loveu:

Dziękujemy :)
Posted

[quote name='dance_macabre']W TKMaxx jest rzut akcesori Hurtty.
Są czerwone szelki i obróżki. Szelek dużo rozmiarów norwegów, w szczecinie 60, 70 i 100, 110, 120 te w stylu X. Duże szelki(tak 110 albo 120) i smycz z amortyzatorem niebieskie. cena 55zł szelki i smycz. 25zł obroża.

Kolor 2 do lewej i niebieskie[/QUOTE]

Są tylko norweskie czy też w kroju Y? Kolor szelek tylko czerwony?

Posted

[quote name='dance_macabre']W TKMaxx jest rzut akcesori Hurtty.

Kolor 2 do lewej i niebieskie[/QUOTE]
W sumie to ja bym obrożę mogła kupić, bo tyle to ja mogę wydać. Ale szkoda, że nie ma zielonego kolorku.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Są tylko norweskie czy też w kroju Y? Kolor szelek tylko czerwony?[/QUOTE]

Y to dla mnie styl X:eviltong: podane rozmiary są do nich. Norwegów jest właściwie cała rozmiarówka poza 80

Posted

ciekawość mówi mi, żeby pojechać do TK ale co mi z tego jak i tak nic nie kupię... :P

zdecydowałam się, że zamawiam u DS, ale poza twistami to nie wiem co... :lol: Nie fajnie jest mieć psa o nijakim kolorze :evil_lol:

Posted

[quote name='dance_macabre']Y to dla mnie styl X:eviltong: podane rozmiary są do nich. Norwegów jest właściwie cała rozmiarówka poza 80[/QUOTE]
Tak właśnie myślałam bo Y wyglądają od góry jak X :) Ale tylko czerwone tak?