Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to dziwne z tą hurtta stajl bo ja używam jej wielu miesięcy codziennie i nic nam nie wytarła .
Smycz polecam sznurową z el perro , jest ciężka ale nic się nie slizga , jest mega wygodna bo miękka i dla większych psów w sam raz (dla małych będzie za masywna).

Posted

[quote name='gops']A ja przepadłam ... znalazłam obroże którą musze kupić , tylko cierpie na brak funduszy aktualnie ale obroża nie ucieknie :lol:
Turkus :loveu:

Piękne kolory ,ja też na nią choruję i na pomarańczową, właśnie na 5 cm :diabloti:
Ale jeszcze poczekam aż suce więcej w szyji obwodu dojdzie :roll:

Posted

To i my się pochwalimy ostatnimi zakupami na dogo :p
Jakośc zdj nie powala bo wszystko z tel :roll:

Od blaira :cool3:
Monstery dostał Białas :

Gwiazdki kastucha :

I batmany od Culineo:loveu:+ fizjolog boksiowy od diabełkowej

Posted (edited)

Diabełkowa
Teraz ma metal aż za uszami no i dosyć boki dogięłam. Ale jest ekstra,suka się w nim bardzo dobrze czuje i nie próbuje go ściągać :D Dużo astów ma fizjo bokserowego albo sznaucera olbrzyma nawet. Amstaffowe fizjo mało kiedy pasują :roll:
tez ze względu na "uśmiech amstaffa" zdecydowałam się na ten model bo pychol się wtedy dużo poszerza :D
Jednak trochę wkurza mnie ten "garb" na nosie :shake: lecz pannie nie przeszkadza kompletnie :p

Bierzcie póki są Fizjologi od diabełkowej doradzi,pomierzy i szybko dojdą :eviltong:

Edited by Robokalipsa
Posted

Byłam dzisiaj w Netto obejrzeć te ich cuda.
Tunel jest dla kota - bardzo mały, chyba 25cm średnicy. Duży kot mógłby utknąć :P.
Zabawki są dla bardzo małych piesków.
Legowiska są kiepskiej jakości, boki wypchane, ale ten środek do spania cieniutki. Rozmiary raczej na małe psy i średnio-małe.

Posted

Czy któraś z Was miała do czynienia ze smyczą klasyczną Hurtta z odblaskową nitką? Potrzebuję smyczy na wieczorne spacery, a nie wiem, czy ta Hurtta ma taśmę wygodną w użyciu? Teraz mam bardzo fajną szarą smycz z dwóch warstw taśmy z PawSitive Dog Design i na grubość mi bardzo odpowiada, ale niestety w ciemności się nie sprawdza. Czy ta Hurtta jest podobna jeśli chodzi o grubość tych zszytych podwójnie taśm?
Chodzi mi dokładnie o te modele:

Jak wyglądają zakupy w Prodogu? Czy długo się czeka na zamówienie? Będę wdzięczna za pomoc :-).

Posted

Ja w Prodogu kupowalam kikka razy, sprzet z najwyzszej polki. Tylko ja odbieralam osobiscie. Napisz do sprzedawcy, odpisze na kazde pytanie, ja w tym miesacu bede kupowala wlasnie tam dwie kurtki hurtty.

Posted

[quote name='Naklejka']M ;)
też mi się podobają, nie sądziłam, że uda im się sprowadzić te niebieskie :eviltong:[/QUOTE]
Własnie ja widziałam tylko pomarańczowe na allegro .
To mój by musiał mieć L chyba, podobają mi się , dopisuje je do listy :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Świetne, gdzie takie można kupić. jak się ten model nazywa?[/QUOTE]

Trixie fusion, te niebieskie są praktycznie niedostępne ;) Widziałam je w jednym zoologu w zabrzu, ale były chyba za 40zł, no i w siemcach mieli pomarańczowe, zielone za 22zł, ale w większym rozmiarze. Pogadałam z właścicielem sklepu, dał mi cały katalog (wielki segregator A4, chyba tonę ważył :D ) i mogłam wybierać co chcę.