nadira Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Potrzebuję fotkę obroży "Roll on" Super Doga (2,5 lub 3 cm), bo mam problem z podjęciem decyzji :( Kto się pochwali taką obrożą? Quote
gops Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 A to dziwne z tą hurtta stajl bo ja używam jej wielu miesięcy codziennie i nic nam nie wytarła . Smycz polecam sznurową z el perro , jest ciężka ale nic się nie slizga , jest mega wygodna bo miękka i dla większych psów w sam raz (dla małych będzie za masywna). Quote
Robokalipsa Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='gops']A ja przepadłam ... znalazłam obroże którą musze kupić , tylko cierpie na brak funduszy aktualnie ale obroża nie ucieknie :lol: Turkus :loveu: Piękne kolory ,ja też na nią choruję i na pomarańczową, właśnie na 5 cm :diabloti: Ale jeszcze poczekam aż suce więcej w szyji obwodu dojdzie :roll: Quote
Robokalipsa Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 To i my się pochwalimy ostatnimi zakupami na dogo :p Jakośc zdj nie powala bo wszystko z tel :roll: Od blaira :cool3: Monstery dostał Białas : Gwiazdki kastucha : I batmany od Culineo:loveu:+ fizjolog boksiowy od diabełkowej Quote
diabelkowa Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Agnes malpki super :))) lubie zielone obrozki Robokalipsa jak juz skonczy rosnac to kaganiec bedzie super :) i faktycznie ostatnio znowu musialam dobierac kaganiec na bullowatego na boksera Quote
Robokalipsa Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) Diabełkowa Teraz ma metal aż za uszami no i dosyć boki dogięłam. Ale jest ekstra,suka się w nim bardzo dobrze czuje i nie próbuje go ściągać :D Dużo astów ma fizjo bokserowego albo sznaucera olbrzyma nawet. Amstaffowe fizjo mało kiedy pasują :roll: tez ze względu na "uśmiech amstaffa" zdecydowałam się na ten model bo pychol się wtedy dużo poszerza :D Jednak trochę wkurza mnie ten "garb" na nosie :shake: lecz pannie nie przeszkadza kompletnie :p Bierzcie póki są Fizjologi od diabełkowej doradzi,pomierzy i szybko dojdą :eviltong: Edited October 1, 2013 by Robokalipsa Quote
Harley Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Byłam dzisiaj w Netto obejrzeć te ich cuda. Tunel jest dla kota - bardzo mały, chyba 25cm średnicy. Duży kot mógłby utknąć :P. Zabawki są dla bardzo małych piesków. Legowiska są kiepskiej jakości, boki wypchane, ale ten środek do spania cieniutki. Rozmiary raczej na małe psy i średnio-małe. Quote
żmijka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Czy któraś z Was miała do czynienia ze smyczą klasyczną Hurtta z odblaskową nitką? Potrzebuję smyczy na wieczorne spacery, a nie wiem, czy ta Hurtta ma taśmę wygodną w użyciu? Teraz mam bardzo fajną szarą smycz z dwóch warstw taśmy z PawSitive Dog Design i na grubość mi bardzo odpowiada, ale niestety w ciemności się nie sprawdza. Czy ta Hurtta jest podobna jeśli chodzi o grubość tych zszytych podwójnie taśm? Chodzi mi dokładnie o te modele: Jak wyglądają zakupy w Prodogu? Czy długo się czeka na zamówienie? Będę wdzięczna za pomoc :-). Quote
MakeBelieve Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Czy u kogos sa ubranka w Netto i moglby mi kupic i wyslac? Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Jaka jest w Netto rozmiarówka tych ubranek? Podobnie jak w biedronce na same mikro psy? Kurcze nie mam netto w okolicy a podobają mi się bluzy. Quote
Jara Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ja w Prodogu kupowalam kikka razy, sprzet z najwyzszej polki. Tylko ja odbieralam osobiscie. Napisz do sprzedawcy, odpisze na kazde pytanie, ja w tym miesacu bede kupowala wlasnie tam dwie kurtki hurtty. Quote
Naklejka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Szeleczki z trixie, które przyszły do zoologa na moje specjalne zamówienie, kocham ten sklep :loveu: :evil_lol: Quote
vege* Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-AWCs76r9wFg/UksJgG_HyXI/AAAAAAAAXMw/ICY3K3xyeFA/w640-h427-no/IMG_8912.png ładny kantarek :diabloti::evil_lol: Quote
motyleqq Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 na Jetsanie bardzo ładnie wyglądają :evil_lol: a tak serio, to fajne są, super kolorki :) Quote
Unbelievable Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 nooo fajne te szelki ;) ile kosztowały i gdzie zamawiałaś? Quote
Naklejka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 22zł, kupione w zoologu w Siemianowicach Śląskich, specjalnie się tłukłam po nie z Zabrza, w autobusie spędziłam dzisiaj chyba z 3h :evil_lol: Quote
Naklejka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='gops']Świetne! a rozmiar?[/QUOTE] M ;) też mi się podobają, nie sądziłam, że uda im się sprowadzić te niebieskie :eviltong: Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Świetne, gdzie takie można kupić. jak się ten model nazywa? Quote
gops Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Naklejka']M ;) też mi się podobają, nie sądziłam, że uda im się sprowadzić te niebieskie :eviltong:[/QUOTE] Własnie ja widziałam tylko pomarańczowe na allegro . To mój by musiał mieć L chyba, podobają mi się , dopisuje je do listy :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1385119_635728483145324_819120483_n.jpg jakieś pomysły na kolor obroży? Quote
Kasi i Lena Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 http://www.supermarket-zoologiczny.pl/trixie-fusion-herness-szelki-50-80cm-23mm-m-l-czarno-pomaranczowe.html to sa takie jak te? Quote
rashelek Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 To takie w ogóle są niebieskie? Myślałam, że tylko czarno-pomarańczowe i czarno-zielone. Naklejka, gdzie takie znalazłaś?! :D Quote
gops Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Kasi i Lena']http://www.supermarket-zoologiczny.pl/trixie-fusion-herness-szelki-50-80cm-23mm-m-l-czarno-pomaranczowe.html to sa takie jak te? Tak . . Quote
Naklejka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Świetne, gdzie takie można kupić. jak się ten model nazywa?[/QUOTE] Trixie fusion, te niebieskie są praktycznie niedostępne ;) Widziałam je w jednym zoologu w zabrzu, ale były chyba za 40zł, no i w siemcach mieli pomarańczowe, zielone za 22zł, ale w większym rozmiarze. Pogadałam z właścicielem sklepu, dał mi cały katalog (wielki segregator A4, chyba tonę ważył :D ) i mogłam wybierać co chcę. Quote
Recommended Posts