Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Kolor jest śliczny, już dawno mi się podobał, ale też zawsze cierpię na braki funduszy :evil_lol:[/QUOTE]
Ja znowu mam fundusze, ale nie mam z kim zamówić z zooplusa :/
A nie chce mi się wydawać 50 zł :/

Posted

lucky23 - to ja mam dla Ciebie inne zadanie :D Poszukaj opcji MULTICYTAT, naucz się z niej korzystać i ułatw nam wszystkim życie :loveu:

A coby nie było offtopu, to ja niestety na swoje zamówienie z DS musiałam ciutkę dłużej poczekać, ale po niedzieli już powinno być :loveu:

Posted

[quote name='lucky23']Mam zamiar kupić, tylko nie wiem kiedy -.-
Lekcje mam odrobione, a pies sobie śpi -.-[/QUOTE]
[quote name='lucky23']Kto pyta ten nie błądzi :P A ja lubię pytań, i mieć wszystko czarno na białym.[/QUOTE]
[quote name='lucky23']Ja znowu mam fundusze, ale nie mam z kim zamówić z zooplusa :/
A nie chce mi się wydawać 50 zł :/[/QUOTE]
[quote name='lucky23']Kolor jest genialny ^^[/QUOTE]

OMG pobiłaś wszystko, 4 posty jeden pod drugim :crazyeye: Ja rozumiem jeszcze 2 - jak coś wyskoczy i nie chce się poprawiać, ale w takiej sytuacji... Naucz się używać opcji edytuj, albo multicytatu bo robisz śmietnik ;)

Żeby nie było spamu :lol:
Czekam żeby jeszcze młoda trochę podrosła żeby nasz hurty stajl zamówić - na razie nie wiem jaki min. obwód, bo Heav cały czas rośnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']OMG pobiłaś wszystko, 4 posty jeden pod drugim :crazyeye: Ja rozumiem jeszcze 2 - jak coś wyskoczy i nie chce się poprawiać, ale w takiej sytuacji... Naucz się używać opcji edytuj, albo multicytatu bo robisz śmietnik ;)

Żeby nie było spamu :lol:
Czekam żeby jeszcze młoda trochę podrosła żeby nasz hurty stajl zamówić - na razie nie wiem jaki min. obwód, bo Heav cały czas rośnie :evil_lol:[/QUOTE]
Nie wiedziałam że taka opcja istnieje, ale już wiem i sie nauczyłam używać. Wybaczcie za bajzer, zaraz to poukładam :) Tylko jakbyście powiedzieli jak usuwać posty :P O ile się da :D

Posted

[quote name='IZMADO']Ja tam uważam, że wygląda słodko ;)
Pitman 3 cm. - naprawdę polubiłam ją w tej obroży!

[/QUOTE]
To miał być komplement ;) Fajnie wygląda podobają mi się obroże z kolcami ale nie do kazdego psa pasują.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']To miał być komplement ;) Fajnie wygląda podobają mi się obroże z kolcami ale nie do kazdego psa pasują.[/QUOTE]

Wiem i dziękuję :)
Moja sąsiadka się przeraziła jak zobaczyła Jankę w kolcach... haha ;) Jest to jedyna sąsiadka, która jeszcze jej nie pogłaskała, bo widzi, że mój pies nie zawsze ma na to ochotę. A mój pies ją uwielbia, zawsze do niej leci i się w nią wpatruje jakby czekała na jakieś pochwały :eviltong:

Zamówiłam obrożę w pszczółki z Furkidz.
To już ostatnia obroża w tym roku!!! Później zrobię zdjęcie wszystkiego co mamy i to powinno mi wystarczyć :)

Posted

[quote name='IZMADO']

To już ostatnia obroża w tym roku!!! Później zrobię zdjęcie wszystkiego co mamy i to powinno mi wystarczyć :)[/QUOTE]

zobaczymy zobaczymy :evil_lol:

Posted

[quote name='IZMADO']Wiem i dziękuję :)
Moja sąsiadka się przeraziła jak zobaczyła Jankę w kolcach... haha ;) Jest to jedyna sąsiadka, która jeszcze jej nie pogłaskała, bo widzi, że mój pies nie zawsze ma na to ochotę. A mój pies ją uwielbia, zawsze do niej leci i się w nią wpatruje jakby czekała na jakieś pochwały :eviltong:

To już ostatnia obroża w tym roku!!! Później zrobię zdjęcie wszystkiego co mamy i to powinno mi wystarczyć :)[/QUOTE]

MEGA wygląda w tych kolcach :D Kolczaste obroże w ogóle są super, ale dla moich futer się nie nadają... Mała jest za mała i barankowa, będzie wyglądać komicznie. A duży to mógłby taką nosić, ale kolcami do środka :diabloti:
No czekam na fotkę kolekcji, bo pewnie troche już tego nazbierałaś!

A ja naaaadal czekam na paczkę z DS, mogłaby jutro dotrzeć... Żebym się ucieszyła przed powrotem na uczelnię :lol:

Posted

wiecie co...ja nie kupilam na cacibie we wro ani jednej obrozy. nawet nie bylam na stoiskach:)))moje dziewczyny daly bowiem takiego czadu na ringu, ze musialam usiasc i napic sie browara czekajac na finaly, a nastepnie po finalach szampana z pucharu:))

zaoszczedzilam dzieki temu kase i moge kupic chinska obrozke z diamencikami hahahaha ide ja zaraz kupic:evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']MEGA wygląda w tych kolcach :D Kolczaste obroże w ogóle są super, ale dla moich futer się nie nadają... Mała jest za mała i barankowa, będzie wyglądać komicznie. A duży to mógłby taką nosić, ale kolcami do środka :diabloti:
No czekam na fotkę kolekcji, bo pewnie troche już tego nazbierałaś!

A ja naaaadal czekam na paczkę z DS, mogłaby jutro dotrzeć... Żebym się ucieszyła przed powrotem na uczelnię :lol:
Ej, ja mojemu pudelsonowi mam zamiar w końcu takie kolce kupić :diabloti:

Posted

Smysz dogstyle nie sprawdza się. Ślizga się, źle leży w dłoni i kompletnie nie da się na niej utrzymac psa. A taka ładna. Za śliski materiał. :(

Posted

[quote name='Jara']Smysz dogstyle nie sprawdza się. Ślizga się, źle leży w dłoni i kompletnie nie da się na niej utrzymac psa. A taka ładna. Za śliski materiał. :([/QUOTE]
a jaka masz?

my mamy zielona 2cm i wg mnie jest strasznie fajna :)

Posted (edited)

Zwykla, przepinana 2m. Dodatkowo obroza hurtta style wyciera siersc na szyi. W sumie to juz chyba cala wytarla, wiec dla mnie sprzet tej firmy to totalnie nieudany zakup. I wywalona kasa w bloto.

edit:
Będę pisać do nich czy podszyją mi tą obroże czymś.

Edited by Jara