Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joanna83 napisał(a):
Zobaczcie mojego dziwoląga w tych szeleczkach (o ile na tych zdjęciach uda się coś wypatrzyć) i doradźcie proszę jak je wyregulować.
http://img151.imageshack.us/img151/3643/dscf2833k.jpg
]http://img90.imageshack.us/img90/9710/dscf2828l.jpg

Moim zdaniem popuścić troche przy szyi zeby druga obrecz była troszke za lapami psa

Posted

Klatke tez mozna przypiac pasami, aczkolwiek ja chyba bym wolala w szelkach - no ale ja nie mam yorka wiec ciezko mi tu cos wiecej napisac ;) Moja suka duzo podrozowala, lacznie z jazda przez caly dzien i szelki sie sprawdzly bardzo dobrze.
Wystarcza zwykle, skoro masz podzsyte polarem to nie kombinuj - tylko koncowke dokup, ktorych jest pelno na allegro i w droge! ;)

Posted

joanna83 napisał(a):
Zobaczcie mojego dziwoląga w tych szeleczkach (o ile na tych zdjęciach uda się coś wypatrzyć) i doradźcie proszę jak je wyregulować

Uważam że druga obręcz, za łapami, wchodzi psu pod pachy i to chyba to sprawia że są niewygodne. Poluźnij regulację paska który idzie na mostku, pod brzuchem, wtedy druga obręcz pójdzie troszkę dalej i nie powinna uwierać. Pierwsza obręcz powinna leżeć na barkach, czyli troszkę niżej niż jest teraz. Poluźnij ją.

Gdzieś na wątku było zdjęcie regulacji tych szelek, z instrukcją jak należy to zrobić prawidłowo.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dawaj fotki!!!!!!!

Przecież każdy wie jak wygląda ten wzorek :eviltong:

Asia & Ginger napisał(a):
Ale nie po trupach. :placz:

:diabloti:

Nie widzę nigdzie żadnych trupów :niewiem: :diabloti:

Posted

Ten sznaucer nie może mieć na sobie M-ki gdyż jej długość kończy sie faktycznie na 44-45cm... Widzieliście sznaucera z taką szyją?

Zdjęcia są wklejone z rozmiaru M. więc uznałam że to M :niewiem:
Zresztą można się dopytać właścicielki tych psów ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Przecież każdy wie jak wygląda ten wzorek :eviltong::

Skoro nie mogę jej mieć, to chociaż byś dała nacieszyć oko. :mad:

agaciaaa napisał(a):
Nie widzę nigdzie żadnych trupów :niewiem: :diabloti:

Jak nie? :mdleje:

Posted

Magda25 napisał(a):
Najlepiej to chyba przymierzyć psu tą obrożę. Ezy ma tak dzikie to rozmiary, a do tanich nie należy

wlasnie dla tego nie ryzykuje, moze kiedys ktos bedzie mial na sprzedaz taniej M-ke i wtedy bede mogla zobaczyc jak to wyglada, a narazie co innego wybierzymy :)

Agacia chodzilo mi o fotke na psie:P

Posted

Jedynie umówić sie z facetem z pełnej że w razie czego po prostu wymienisz/oddasz. Masz takie prawo (10 dni od daty zakupu) aby zwrócić towar który np. okazał sie za mały.

Posted

A miałaś chyba ManMat nie? One mają 3cm, 5mm więcej aż takiej chyba różnicy nie robi.
Zrobisz jak zechcesz nie namawiam, miała być dostawa nowych ezy i jak nie było, tak nie ma... Szkoda

Posted

Skoro nie mogę jej mieć, to chociaż byś dała nacieszyć oko. :mad:

Jak nie? :mdleje:

Boję się, że jak pokażę swoją piękną sukę w tej pięknej obróżce to będzie Ci jeszcze bardziej przykro :diabloti:

No teraz już widzę :scared:

Marta_Ares napisał(a):
Agacia chodzilo mi o fotke na psie:P

A co, nie wiesz jak mój pies wygląda? :eviltong: :evil_lol: Może później, pracę muszę pisać :shake: :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Boję się, że jak pokażę swoją piękną sukę w tej pięknej obróżce to będzie Ci jeszcze bardziej przykro :diabloti:

Oj tam, Ty masz rudego psa, ja mam rudego psa, to prawie jakbym widziała na swojej, tylko pomacać nie będę mogła. :lol:

Posted

Oj tam, Ty masz rudego psa, ja mam rudego psa, to prawie jakbym widziała na swojej, tylko pomacać nie będę mogła. :lol:

A wiesz, że prawie robi różnicę? :evil_lol:

Iza. napisał(a):
Nie udawaj

To, że muszę pisać to niestety prawda :shake: od godziny się zbieram i nie dam rady :placz: