MakeBelieve Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No nie powiedziałabym. Zahamuje gwaltownie i pies rzuci sie na sciane plastikową... nie powiedizalabym, ze to dobre rozwiazanie, chociaz taka klatke mamy. Quote
joanna83 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zobaczcie mojego dziwoląga w tych szeleczkach (o ile na tych zdjęciach uda się coś wypatrzyć) i doradźcie proszę jak je wyregulować. Quote
vege* Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 jak zmierzyć psa do tych szelek? http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC07210.jpg zmierzyć tylko obwód za przednimi łapkami czy coś jeszcze? Quote
SZPiLKA23 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 joanna83 napisał(a):Zobaczcie mojego dziwoląga w tych szeleczkach (o ile na tych zdjęciach uda się coś wypatrzyć) i doradźcie proszę jak je wyregulować. http://img151.imageshack.us/img151/3643/dscf2833k.jpg ]http://img90.imageshack.us/img90/9710/dscf2828l.jpg Moim zdaniem popuścić troche przy szyi zeby druga obrecz była troszke za lapami psa Quote
Agnes Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Klatke tez mozna przypiac pasami, aczkolwiek ja chyba bym wolala w szelkach - no ale ja nie mam yorka wiec ciezko mi tu cos wiecej napisac ;) Moja suka duzo podrozowala, lacznie z jazda przez caly dzien i szelki sie sprawdzly bardzo dobrze. Wystarcza zwykle, skoro masz podzsyte polarem to nie kombinuj - tylko koncowke dokup, ktorych jest pelno na allegro i w droge! ;) Quote
Migori Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 joanna83 napisał(a):Zobaczcie mojego dziwoląga w tych szeleczkach (o ile na tych zdjęciach uda się coś wypatrzyć) i doradźcie proszę jak je wyregulować Uważam że druga obręcz, za łapami, wchodzi psu pod pachy i to chyba to sprawia że są niewygodne. Poluźnij regulację paska który idzie na mostku, pod brzuchem, wtedy druga obręcz pójdzie troszkę dalej i nie powinna uwierać. Pierwsza obręcz powinna leżeć na barkach, czyli troszkę niżej niż jest teraz. Poluźnij ją. Gdzieś na wątku było zdjęcie regulacji tych szelek, z instrukcją jak należy to zrobić prawidłowo. Quote
agaciaaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asia & Ginger napisał(a):No teraz już Twojego. :mad: Od dawna marzyłam o tym wzorku :loveu: A marzenia trzeba spełniać :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 dawaj fotki!!!!!!! znalazłam coś nowego co mi sie podoba:shake: :shake: Quote
vege* Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 vege* napisał(a):jak zmierzyć psa do tych szelek? http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC07210.jpg zmierzyć tylko obwód za przednimi łapkami czy coś jeszcze? ponawiam pytanie :-) Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 agaciaaa napisał(a):Od dawna marzyłam o tym wzorku :loveu: A marzenia trzeba spełniać :diabloti: Ale nie po trupach. :placz: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Marta_Ares napisał(a):dawaj fotki!!!!!!! Przecież każdy wie jak wygląda ten wzorek :eviltong: Asia & Ginger napisał(a):Ale nie po trupach. :placz: :diabloti: Nie widzę nigdzie żadnych trupów :niewiem: :diabloti: Quote
anetta Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ten sznaucer nie może mieć na sobie M-ki gdyż jej długość kończy sie faktycznie na 44-45cm... Widzieliście sznaucera z taką szyją? Zdjęcia są wklejone z rozmiaru M. więc uznałam że to M :niewiem: Zresztą można się dopytać właścicielki tych psów ;) Quote
Migori Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Najlepiej to chyba przymierzyć psu tą obrożę. Ezy ma tak dzikie to rozmiary, a do tanich nie należy Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 agaciaaa napisał(a):Przecież każdy wie jak wygląda ten wzorek :eviltong:: Skoro nie mogę jej mieć, to chociaż byś dała nacieszyć oko. :mad: agaciaaa napisał(a):Nie widzę nigdzie żadnych trupów :niewiem: :diabloti: Jak nie? :mdleje: Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Magda25 napisał(a):Najlepiej to chyba przymierzyć psu tą obrożę. Ezy ma tak dzikie to rozmiary, a do tanich nie należy wlasnie dla tego nie ryzykuje, moze kiedys ktos bedzie mial na sprzedaz taniej M-ke i wtedy bede mogla zobaczyc jak to wyglada, a narazie co innego wybierzymy :) Agacia chodzilo mi o fotke na psie:P Quote
Migori Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jedynie umówić sie z facetem z pełnej że w razie czego po prostu wymienisz/oddasz. Masz takie prawo (10 dni od daty zakupu) aby zwrócić towar który np. okazał sie za mały. Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kurcze zeby faktycznie mialy te 30mm a nie 35 to bym zamowila..... Quote
Migori Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A miałaś chyba ManMat nie? One mają 3cm, 5mm więcej aż takiej chyba różnicy nie robi. Zrobisz jak zechcesz nie namawiam, miała być dostawa nowych ezy i jak nie było, tak nie ma... Szkoda Quote
agaciaaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Skoro nie mogę jej mieć, to chociaż byś dała nacieszyć oko. :mad: Jak nie? :mdleje: Boję się, że jak pokażę swoją piękną sukę w tej pięknej obróżce to będzie Ci jeszcze bardziej przykro :diabloti: No teraz już widzę :scared: Marta_Ares napisał(a):Agacia chodzilo mi o fotke na psie:P A co, nie wiesz jak mój pies wygląda? :eviltong: :evil_lol: Może później, pracę muszę pisać :shake: :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 agaciaaa napisał(a):Boję się, że jak pokażę swoją piękną sukę w tej pięknej obróżce to będzie Ci jeszcze bardziej przykro :diabloti: Oj tam, Ty masz rudego psa, ja mam rudego psa, to prawie jakbym widziała na swojej, tylko pomacać nie będę mogła. :lol: Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 mialam i był dobry, te 5mm akurat dla mnie robi roznice. te nowe mają być węższe??? Quote
Migori Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No tak słyszałam, że mają mieć 2,8cm... No ale jak na razie ich nie widać i nie zanosi sie żeby były. Quote
Iza. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 agaciaaa napisał(a): Może później, pracę muszę pisać :shake: :diabloti: Nie udawaj Quote
agaciaaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Oj tam, Ty masz rudego psa, ja mam rudego psa, to prawie jakbym widziała na swojej, tylko pomacać nie będę mogła. :lol: A wiesz, że prawie robi różnicę? :evil_lol: Iza. napisał(a):Nie udawaj To, że muszę pisać to niestety prawda :shake: od godziny się zbieram i nie dam rady :placz: Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 dawaj tą fotke a nie marudzisz:P odp na dogo wiec jej nie piszesz Quote
Recommended Posts