Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak na psa ok 40 cm w szyi:)))

dzieks:)))))

nie mam blisko chinczyka;))) a nie chce mi sie za tym jechac na drugi koniec miasta. na razie sie wstrzymuje z zakupami internetowymi, bo za tydzien sie wystawiamy, to moze sie jakas tandeta trafi:)) moj chlopak tylko musi pojsc po oscypki z grilla i browary, bo wiecie...on tego kundla ubiera w odblaski i cisne z nim na powazne treningi i konkursy psow mysliwskich, a ja chce TAKA obroze:)))

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ubranka na stronie biedronki ładnie się prezentują. Zabawki też, [B]te gumowe kości wyglądają na fajne[/B]. Obróżki to jakiś koszmar odpustowy :D Chyba się jednak jutro przejadę do biedronki :)[/QUOTE]

Macałam je dzisiaj, są bardzo miękkie, delikatne. I zupełnie nie byłam przygotowana na taką ofertę! Poszłam tylko po parówki w promocji ;) Na pewno wrócę po zabawki, bo mój pies jest delikates, to powinien coś takiego polubić.

Posted

[quote name='MakeBelieve']Od dzisiaj w biedronce sa akcesoria dla psow ;) zabawki po 5 zl, ubranka, miski i szczotki po 9 zl, super smycz automatyczna za 29 zl. Ja az zaraz pojade obczaic ubranka ;> a_niusia zobacze czy sa super obroze, jaki rozmiar potrzebujesz?[/QUOTE]
o nie :mdleje: Jutro mknę do biedry popatrzeć :P

Posted

[CENTER]zdjęcie z telefonu, nie mam lepszego

Dora dostała w spadku po Moli furkidz, ale przy niej ta obroża nie będzie miała długiego żywotu :diabloti:

[IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/2013-09-23120459_zpseacfd8f2.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Zachęcona waszymi wpisami i ofertą przed chwilą pomknęłam 500m do najbliższej Biedronki i zdaję relację :eviltong:

Większość rzeczy jest dla mniejszych psów :roll:.
Podobały mi się tylko kurteczki i myślę że za taką cenę opłaca się kupić chociaż jedną - rozmiar jeden i ten sam, 25cm - żałuję, ze nie było większych.
Kosteczki z cienkiej gumy, z piszczałką, bodajże 13 cm - jakość okropna.
Szarpaki też dla mniejszych piesków, cienkie - jedynie ósemka była trochę większa (chociaż ja wolę dołożyć drugie tyle i kupić coś grubszego).
Smyczy sprawdzić nie mogłam bo była w opakowaniu.
Miska i szczotka w miarę porządne.
Fajne były też zabawki dla kotów - wędki, piłeczki i obróżki.

Podsumowując - jeśli ktoś ma małego lub mało niszczycielskiego psa (u nas żadna piszczałka ani cieńszy sznur nie przetrwa dłuższego czasu :evil_lol:) to można się wybrać.
Dla większych nie ma tam czego szukać.

Posted

[quote name='xxxastarothxxx']Kira w Kucykach II z Kudłatego Art :)
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/89/x165.jpg/"][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/3892/x165.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Ślicznie w nich wygląda :loveu:

Posted

Wlasnie wrocilam z rajdu po biedronkach.. Obrozki tylko dla kotow, ubranka faktycznie tylko w rozmiarze 25 cm. Czyli dla nas akurat. Niestety tylko szaro czarna bluza dresowa i bezrekawnik srebrny z blekitnym polarkiem podszytym ;< a czy ktos moze widzial u siebie ubranka w innych kolorach?

Posted

[quote name='MakeBelieve']Wlasnie wrocilam z rajdu po biedronkach.. Obrozki tylko dla kotow, ubranka faktycznie tylko w rozmiarze 25 cm. Czyli dla nas akurat. Niestety tylko szaro czarna bluza dresowa i bezrekawnik srebrny z blekitnym polarkiem podszytym ;< a czy ktos moze widzial u siebie ubranka w innych kolorach?[/QUOTE]

Tak, u mnie była ta kurteczka ze strony Biedronki, czarno-żółta.

Posted

[quote name='MakeBelieve']Wlasnie wrocilam z rajdu po biedronkach.. Obrozki tylko dla kotow, ubranka faktycznie tylko w rozmiarze 25 cm. Czyli dla nas akurat. Niestety tylko szaro czarna bluza dresowa i bezrekawnik srebrny z blekitnym polarkiem podszytym ;< a czy ktos moze widzial u siebie ubranka w innych kolorach?[/QUOTE]
jak 25 to ja raczej nie mam nawet po co iść.. Ja potrzebuję 30 :P

Posted

[quote name='a_niusia']eeej robie wlasnie wielkie pranie i chyba cos musze sprzedac, gdyz mam zdecydowanie za duzo gadzetow, zeby kupowac nowe. normalnie przerazilam sie:)))[/QUOTE]

Chciałam Ci tak bezszczelnie przypomnieć, że kiedyś-kiedyś obiecałaś przy praniu fotę tego wszystkiego! :eviltong:

Posted

[quote name='rashelek']Chciałam Ci tak bezszczelnie przypomnieć, że kiedyś-kiedyś obiecałaś przy praniu fotę tego wszystkiego! :eviltong:[/QUOTE]

serio to sie nie da zrobic:)))
nie mam takiej lufy w aparacie hahaha

moze kurde jak sie wypierze i wyschnie to cos porobie, zeby ktos cos ode mnie kupil, bo musze kupic sobie jakies nowe hahaha

Posted

[quote name='a_niusia']eeej robie wlasnie wielkie pranie i chyba cos musze sprzedac, gdyz mam zdecydowanie za duzo gadzetow, zeby kupowac nowe. normalnie przerazilam sie:)))[/QUOTE]
nie mieszczą Ci się w pralce? :diabloti:

Posted

nieźle xd
a to pewnie nawet polowa nie jest? :lol:

u mnie nie jest aż tak źle, kundel ma 18 obroży i 1 szelki a jorka 5 obroży i 5 szelek. Smyczy nie liczylam :)
i jestem z siebie dumna bo kilka tygodni temu było coś koło 40 obroży dla samego kundla :mdleje:

Troskliwe Misie.. :loveu:

Posted

a_niusia, jak kolorowo :loveu:
U mnie bida, tylko 10 obroży, 4 pary szelek i 12 smyczy - na dwa psy.
Victoria, u mnie też nie ma równouprawnienia, kundel ma tylko 2 obroże, reszta Browna.:eviltong: