Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czekunia']jaskiniowcy! Koniecznie :loveu:, ale dla Avril :diabloti:[/QUOTE]

nooo ja tez mam ske, dla ktorej ci jaskiniowcy byliby idealni. musze pokazac to mojemu chlopakowi, bo to akurat jego pies:)))))

Posted

[quote name='gops']Miałam jeszcze ten model z dingo i też było ok , innych nie miałam ale obstawiam że też będą ok bo pewnie robią tak samo .[/QUOTE]

O,to fajnie. A teraz odebrałam wiadomość od DS i tez mi napisali,że mocny rzep :lol:

Posted

[quote name='a_niusia']nooo ja tez mam ske, dla ktorej ci jaskiniowcy byliby idealni. musze pokazac to mojemu chlopakowi, bo to akurat jego pies:)))))[/QUOTE]

Moja Zara też by w jaskiniowcach super wyglądała :evil_lol:, ale póki co czekamy na Batmany - jutro już chyba będą:multi:. Na superdogi też przyjdzie czas, póki co musiałam obiecać na moje psy, że nic więcej nie zamówię :eviltong:

Posted

Bang i jaskiniowcy są mega, na obie mam chrapkę i coś czuję że znowu nie kupię sobie spodni :roll: Dla małej wzięłabym owce, jak doczekam się mojego burdelka to też kupię :evil_lol:

Posted

Dogstyle ma być też na wystawie we Wrocławiu :D Już się nie mogę doczekać. Zastanawiam się czy zamówić rzeczy i odebrać na wystawie, czy jednak zobaczyć na żywo na stoisku i wtedy wybrać.
Strasznie dużo wzorków mi się podoba :P Chciałabym hurrte stajl, sówki, dwie twist albo twist z podszyciem, plecioną smycz i jeszcze jakieś cottonki :P
A na pewno będzie też stoisko z rogza i hamiltona ahhhhh

Posted

[quote name='Marchewkowy']Dogstyle ma być też na wystawie we Wrocławiu :D Już się nie mogę doczekać. Zastanawiam się czy zamówić rzeczy i odebrać na wystawie, czy jednak zobaczyć na żywo na stoisku i wtedy wybrać.
Strasznie dużo wzorków mi się podoba :P Chciałabym hurrte stajl, sówki, dwie twist albo twist z podszyciem, plecioną smycz i jeszcze jakieś cottonki :P
A na pewno będzie też stoisko z rogza i hamiltona ahhhhh[/QUOTE]

no wlasnie kurde...tez sie tego troche boje.
szczegolnie, ze te nowe szare gekony rogza strasznie mi sie podobaja.

ale niestety...zglosilam na te wystawe oprocz psa do otwartej, baby jako wystawca zagraniczny i zaplacilam w euraczach i to by bylo wszystko, co planuje na te wystawke wydac!!!

Posted

Hej.
A jak mój pies ma 38 cm obwód szyi to wziąć mu obroże 30-40 cm czy raczej większy rozmiar 40-50?

Posted

[quote name='Illusion']Nie wiem, nie ma żadnej metki ;).[/QUOTE]
Aha, ok ;)

Posted (edited)

Co myślicie o tym superdogu? Warty swojej ceny? Ogólnie jak sprawują się obroże tej firmy?

lub takim Furkidzie:

Edited by CAM
Posted

[quote name='monika15']Fauka świetny ten superdog:loveu: jaka to szerokość?
Jedyna słuszna :P 4cm

CAM, moim zdaniem SuperDog ma o wiele lepsze obroże od Furkidz ze względu na materiał. Nasz Furkidz niestety bardzo szybko wypłowiał.

Posted

[quote name='CAM']Hej.
A jak mój pies ma 38 cm obwód szyi to wziąć mu obroże 30-40 cm czy raczej większy rozmiar 40-50?[/QUOTE]
30-40cm ;) Ewentualnie podczas składania zamówienia możesz poprosić o trochę większą regulację ;)

Guest wolfheart
Posted

Czy smycz linowa 14mm(średnica) to wystarczająca grubość dla ONka?Bo męczę się z wyborem:shake:
Postanowiłam brać linową,bo taśmę już mam i nie lubię.

Posted

[quote name='marta.k9080']Czy smycz linowa 14mm(średnica) to wystarczająca grubość dla ONka?Bo męczę się z wyborem:shake:
Postanowiłam brać linową,bo taśmę już mam i nie lubię.[/QUOTE]
Dobra , 16mm jest bardzo gruba , mam taką i jednak wolałabym delikatniejsza trochę .
14mm wydaję się w sam raz , 12mm znowu dość delikatne , jaką smycz kupujesz?

Posted

[quote name='CAM']Hej.
A jak mój pies ma 38 cm obwód szyi to wziąć mu obroże 30-40 cm czy raczej większy rozmiar 40-50?
Jeśli chcesz kupić z firmy hand made to podaj obwód szyi psa i poproś o taką regulacje, żeby było kilka centymetrów w obie strony (np. 35-45cm), a jeśli myślisz o gotowcu i tylko takie długości masz do wyboru, to weź 40-50.

[quote name='Fauka']A Lary wozi się ostatnio w SuperDogach i kurde, jak obroże to tylko z SuperDoga i Gadżeciaków (choć te nam troszkę zardzewiały ale wybaczam). Podobają mi się obroże materiałowe (przy dużych psach cienkie tasiemki średnio wyglądają) ale zwykle szybko płowieją, robią się brzydkie. Póki co nasz superdog wygląda fajnie i ten materiał nie wygląda na taki, co szybko da się zniszczyć.
Uwielbiam ten wzorek :loveu:. A Laremu rzeczywiście dobrze w tej szerokości.

[quote name='omry']Zdjęcia Brutusa zarzegnały moje dylematy, biorę superdogi :lol: Tylko pomocy, bo nic już nie wiem.

Dla Iwana:

Dla Avril:

Raste kupie na pewno, jak nie teraz to za miesiąc, oba muszą ją mieć :razz:
Mi się najbardziej podobają jaskiniowcy i paris :), rasta też świetna.

A ja właśnie przy okazji kupowania karmy zamówiłam tą śliczną, turkusową obróżkę - http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroze_hunter/tasmowe/345390