Aleksandrossa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Chic znów Modną kozę zaprezentuje <3 Quote
IZMADO Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Chic znów Modną kozę zaprezentuje <3 [/QUOTE] Jak Ci się sprawdzają ich podszycia? Wiem, że pudle mają specyficzny włos, ale które podszycie poleciłabyś dla psa o normalnej sierści? Satynowe czy bawełniane? Quote
Aleksandrossa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Póki co oba są genialne ;) Satynowe na pewno mniej sierść wyciera i jest trwalsze. Myślę, że dla psa o normalnej sierści i takie i takie będzie się super sprawdzało ;) Kolejny ich plus- obróżki są mega miękkie co akurat u nas, przy małym psie to jest zaleta :) Quote
IZMADO Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Póki co oba są genialne ;) Satynowe na pewno mniej sierść wyciera i jest trwalsze. Myślę, że dla psa o normalnej sierści i takie i takie będzie się super sprawdzało ;) Kolejny ich plus- obróżki są mega miękkie co akurat u nas, przy małym psie to jest zaleta :)[/QUOTE] Super, dziękuję za opinię :) Chciałabym kiedyś wypróbować to satynowe podszycie, ale chyba jest trochę zbyt eleganckie dla mojego kundla ;) Za to miękkie obroże to nasi faworyci! Quote
Robokalipsa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) Witam,to i my się pochwalimy Furkidz'em :) Superhero pół zacisk 4 cm :p Mamy ją już jakiś czas i nic się z nią nie dzieje. Chociaz szczerze mówiąc bałam się,że przy moim czołgu trzaśnie. Teraz czekamy na Monstery i Gwiazdki odkupione od blaira :cool1: Niestety na Batmany się nie załapałam :shake: Ale dzięki Wam dowiedziałam się o Kudłatym Art i Modnej Kozie. TŻ już się to nie podoba :diabloti: Edited September 15, 2013 by Robokalipsa Quote
BBeta Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Robokalipsa']Teraz czekamy na Monstery i Gwiazdki odkupione od BBeta :cool1: Jesteś pewna, że od BBeta? :eviltong: :diabloti: Quote
Robokalipsa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) [quote name='BBeta']Jesteś pewna, że od BBeta? :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] O rany :oops: :eviltong: Edited September 15, 2013 by Robokalipsa Quote
Victoria Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 hahahaha xd ja się próbuje powstrzymać przed zamówieniem takiej: albo świnek... ale i tak w radomiu wzbogacamy sie o potworki :evil_lol: wiec starczy. miałam juz nic nie kupowac :diabloti: kuurde jak to dobrze było jak pies miał jedną skorzana obroze i smycz na całe zycie xd Quote
Robokalipsa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Victoria']hahahaha xd miałam juz nic nie kupowac :diabloti: kuurde jak to dobrze było jak pies miał jedną skorzana obroze i smycz na całe zycie xd[/QUOTE] Ja to miałam też nic nie kupować a wczoraj jak tu niechcący trafiłam to specjalnie konto założyłam oby tylko zdążyć 2 furkidz'y upowlować :diabloti: Ciekawa ta obróżka :) Quote
Harley Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Co to jest startówka i do czego służy? Quote
Gezowa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Harley']Co to jest startówka i do czego służy?[/QUOTE] Startówek używa się głównie na agility. Jak sama nazwa sugeruje - używamy ją na starty w zawodach :D Jest to łatwa w obsłudze, zaciskowa obróżka połączona razem ze smyczą, żeby szybko ją zdjąć z psa (na zawodach pies biega bez obroży). Niektórzy fajnie robią skojarzenia psu, że w momencie jak zakładają mu startówkę to on wie, że będzie biegał i super się nakręca ;) Quote
Szura Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Moja znajoma ma dla swojej suczy startówkę z... polarowego szarpaka. :loveu: Dzięki temu może tuż przed startem jeszcze psa ponakręcać, a i tuż po biegu nagroda jest pod ręką. Quote
rashelek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Dziewczyny, czy DS jest ostatnio na jakimś urlopie? Macie z nimi kontakt? Quote
IZMADO Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='rashelek']Dziewczyny, czy DS jest ostatnio na jakimś urlopie? Macie z nimi kontakt?[/QUOTE] Urlopu pewnie jako takiego nie mają, za to mają psa po operacji, który bardzo wolno dochodzi do siebie. Myślę, że właśnie to zaprząta im teraz głowy. A co chcesz zamówić? :cool3: Quote
rashelek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='IZMADO']Urlopu pewnie jako takiego nie mają, za to mają psa po operacji, który bardzo wolno dochodzi do siebie. Myślę, że właśnie to zaprząta im teraz głowy. A co chcesz zamówić? :cool3:[/QUOTE] Aaaa no to wszystko jasne, muszę poczekać w takim razie na odpowiedź ;) 2 obroże i smycz, dlatego tak się niecierpliwię :lol: :D Quote
Guest CAM Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Hej. Jestem tu pierwszy raz. Fajny wątek ":) Mam małe pytanko. Czy w szelkach siodełkowych jak jest ten rzep z przodu to czy nie odepnie się przy mocnym pociągnięciu? Quote
gops Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='CAM']Hej. Jestem tu pierwszy raz. Fajny wątek ":) Mam małe pytanko. Czy w szelkach siodełkowych jak jest ten rzep z przodu to czy nie odepnie się przy mocnym pociągnięciu?[/QUOTE] W juliusach nie ma szans żeby sie odpieło ;) Quote
Guest CAM Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='gops']W juliusach nie ma szans żeby sie odpieło ;)[/QUOTE] A w tych z trixie,albo z DS? Quote
IZMADO Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='rashelek']Aaaa no to wszystko jasne, muszę poczekać w takim razie na odpowiedź ;) 2 obroże i smycz, dlatego tak się niecierpliwię :lol: :D O, to na bogato! [quote name='CAM']Hej. Jestem tu pierwszy raz. Fajny wątek ":) Mam małe pytanko. Czy w szelkach siodełkowych jak jest ten rzep z przodu to czy nie odepnie się przy mocnym pociągnięciu? No nie wiem ;) Osoby o słabej woli są tu co rusz kuszone czymś nowym, hehe :) Quote
gops Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='CAM']A w tych z trixie,albo z DS?[/QUOTE] Miałam jeszcze ten model z dingo i też było ok , innych nie miałam ale obstawiam że też będą ok bo pewnie robią tak samo . Quote
Gezowa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Szykujcie się na nowości od Modnej Kozy :loveu: Wzorów ma być ponoć sporo, czekam cierpliwie i robimy obróżkę i norwegi :D Quote
Agnes Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='gops']Miałam jeszcze ten model z dingo i też było ok , innych nie miałam ale obstawiam że też będą ok bo pewnie robią tak samo .[/QUOTE] i mialas jeszcze z Ezy Dog ;) tez sie nie odpinal rzep, choc jakos zaufania nie mialam. Quote
Skyy Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Gezowa']Szykujcie się na nowości od Modnej Kozy :loveu: Wzorów ma być ponoć sporo, czekam cierpliwie i robimy obróżkę i norwegi :D[/QUOTE] Szczerze uwielbiam Modną Kozę. :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Mam zmasakrowaną dłoń od palącej ją smyczy,bo Luna to ciągnik ze zrywami :mad: Chciałam kupić od DS z rączką podszytą skórą,ale to chyba bez sensu,bo smycz ma być przepinana i po zmianie długości moja podszyta rączka powędruje w inne miejsce:roll: Jedyne co znalazłam na taki problem to smycz z nićmi gumowymi ,ale te znowu przepinane nie są...ratunku:placz: Quote
Recommended Posts