Rinuś Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mi wpadła ta szeroka zielona z Rogza :cool3: jaki obwód? Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Ja chcę rogza neonkę więc wiesz :evil_lol: Ale na serio to jak chcesz, to bierz ;) Edited September 4, 2013 by Angi Quote
Dogha Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Psów sztuk 3 ;) Rogz szeroki (żółty notabene ;) ) to XXL, ale zmniejszane troszkę. Min.41cm ma Quote
Adriana. Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='MSemka']Victoria, gato dzięki za odpowiedzi :) Też tak właśnie myślę o tych norwegach, chyba jednak na nie się zdecyduję. Teraz pozostaję "tylko" wzór, kolor i miejsce zakupu :) Zastanawiam się jeszcze nad zatrzaskiem w norwegach. Wcześniej chyba paulaa. wstawiała link do gadżeciaków https://www.facebook.com/photo.php?fbid=725820927434630&set=a.143102029039859.26976.140412602642135&type=1&relevant_count=1 i tak się właśnie zastanawiam nad tą opcją. Czy przy "tradycyjnym" zapięciu w norwegach, w miejscu zapięcia przeciera się sierść? Czy przy dobrze dobranych szelkach nic się nie przeciera? Moja Sonia ma gęstą i taką średnio długą sierść (taki rodzaj jak u np. goldena) przy normalnym zapięciu nic się jej nie przeciera, ale zatrzask trochę odstaje. [quote name='Marta_Ares']https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1176363_540330216021087_1793740231_n.jpg Ale ślicznie wygląda :loveu:. Chociaż nie lubię niebieskiego, to ładnie Aresowi w tym kolorku. [quote name='Culineo']powiedzcie mi kto oprócz dog style ma szelki guardy z mocnej szerokiej taśmy w dobrej cenie ? :) Prestige ma szerokie szelki (http://prestigedogs.pl/c/54-szerokosc-5-cm) [quote name='Fauka']Unbleble, a jakby odessać mojemu i wessać twojej trochę tłuszczu? :razz: [quote name='Culineo']ja przyjmę z 8kg ! :D Edit: znaczy dla psa, nie dla siebie :lol: Ja się mogę dołączyć i oddać trochę tłuszczu od mojej psicy :evil_lol: [quote name='Dogha']Baaardzo dawno mnie tu nie było :P I chyba nie powinnam wracać... Na jakieś 2 lata byłam wyleczona, okazjonalnie coś dla młodego i co, i się nie dało :shake: Moja kolekcja na dzień dzisiejszy: ok. 50 obroży, ok. 30 smyczy, 12 par szelek (jakby coś komuś wpadło w oko, to większość chętnie opchnę :cool3:) WOW! Ale tego dużo! :-o I jakie to wszystko śliczne. Quote
Dogha Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dużo, dużo... Za dużo :shake: Był długi okres kiedy nosili Lupiny i było ok, a potem wytarły Ghanowi sierść na szyji i zaczęło się znowu... Teraz łańcuszek go brudzi... Z klipsa wychodzi. Bez sensu... Quote
Amber Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jari w Rogz Landing Strip XXL: I babeczki od Martis: Quote
Karoola Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Amber, śliczniusie :lol: Ugrzeczniasz wizerunek Jariego? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jaremu to jedna kolce pasują najbardziej :loveu::diabloti: Quote
IZMADO Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Taka szyja to wszystko umie zaprezentować ;) Super jest ten doberman! Quote
Amber Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Babeczki były sprzedawane gratisowo do rogza ;) Niestety czekolada to dość trudny kolor, ale też uważam, że nie najgorzej wygląda w tych babeczkach... Oficjalnie moja szuflada z psimi rzeczami przestała się domykać :shake: A to jeszcze nie koniec zakupów :p Quote
xxxastarothxxx Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nasze nowe nabytki od ukochanego Kudłatego Arta :loveu: Pierrotek w Piratach Kira w troskliwych Misiach Quote
rika Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='xxxastarothxxx']Nasze nowe nabytki od ukochanego Kudłatego Arta :loveu: Pierrotek w Piratach Kira w troskliwych Misiach Czachy cudne :loveu: Quote
Amber Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 A ja przy okazji zrobiłam zdjęcia całej swojej kolekcji... I w sumie stwierdziłam, że nie jest tak źle :evil_lol: Obroże Jariego: i smycze: Quote
gops Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Używasz tej smyczy dingo skórzanej z tym małym karabińczykiem ? Szukałam ostatnio takiej tylko z normlanym dużym karabinkiem ale niestety nie znalazłam a jakoś tym małym nie wierze. Quote
Amber Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 To jest nasza smycz wystawowa... W sumie nie używałam jej za często, raz, że była droga, dwa, że jest właśnie taka cienka i wydaje się delikatna, a trzy, że dla Jariego przegryźć taka smycz to minuta osiem... Używałam jej jeszcze do jazdy na rowerze bo jest rozciągliwa. Podobno one są bardzo mocne, ale szczerze to nawet nie o sam karabińczyk bym się bała, ale o to, że po prostu skóra pęknie przy mocniejszym szarpnięciu. Quote
gops Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tak myślałam , trudno . Szkoda bo są na prawde ładne. Quote
Pikuśś Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Amber gdzie kupiłaś tą niebieską pipetkę z pierwszego zdjęcia? :) Pamiętam, że kiedyś gdzieś były, ale zapomniałam zupełnie :D A wie ktoś gdzie mogę znaleźć taśmę z jamnikami oprócz AD i DS? :) Quote
monika15 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Amber, uwielbiam Twojego psa w niebieskim :) to idealny kolor dla niego Quote
Karoola Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Pikuśś']Amber gdzie kupiłaś tą niebieską pipetkę z pierwszego zdjęcia? Pepitkę, a nie pipetkę :eviltong: Pipeta to sprzęt laboratoryjny :lol: Quote
katasza1 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Mialam nic nie zamawiac do swiat..ale nie moglam sie powstrzymac i czekam na obroze i smycz z tutti w flamingi :loveu: Quote
monika15 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Pikuśś']Amber gdzie kupiłaś tą niebieską pipetkę z pierwszego zdjęcia? :) Pamiętam, że kiedyś gdzieś były, ale zapomniałam zupełnie :D A wie ktoś gdzie mogę znaleźć taśmę z jamnikami oprócz AD i DS? :) Nie jestem Amber, ale jesli moge to odpowiem ;) to Furkidz tylko, ze z tego co pamietam tego wzorku juz nie ma w sprzedazy. jest tylko w kolorze brązowym :) http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Waves-in-Cocoa/78 Quote
Amber Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Pikuśś']Amber gdzie kupiłaś tą niebieską pipetkę z pierwszego zdjęcia? :) Pamiętam, że kiedyś gdzieś były, ale zapomniałam zupełnie :D A wie ktoś gdzie mogę znaleźć taśmę z jamnikami oprócz AD i DS? :) Ja mam jamniki z DS :) [quote name='monika15']Nie jestem Amber, ale jesli moge to odpowiem ;) to Furkidz tylko, ze z tego co pamietam tego wzorku juz nie ma w sprzedazy. jest tylko w kolorze brązowym :) http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-Waves-in-Cocoa/78 Tak, dokładnie... Ja tę obrożę kupiłam od Rinusiowej niedawno ;) Quote
Recommended Posts