gops Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 zaba14 napisał(a):Doszly batmany :) sa super :p Do mnie również , aczkolwiek myślałam że eko będzie bardziej żółta, jest taka hmm bardziej beżowa . Quote
IZMADO Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Kasia i Teodora napisał(a):Czy komuś z Was odpisał Activdog? Ja ciągle czekam. Quote
gops Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Spostrzeżenia po spacerze , zacisk przez to że jest z tasiemką troszkę się zacina , nie chodzi płynnie . Dla tych co jeszcze nie kupili lepiej wziąć martingale lub bez obszycia . A tak to same och i ach :) Quote
Culineo Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 powiedzcie mi kto oprócz dog style ma szelki guardy z mocnej szerokiej taśmy w dobrej cenie ? :) Quote
dog193 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ej, podobają mi się te batmany, ale zawzięłam się i nic już nie kupuję :D [quote name='Unbelievable']no zdecydowanie. Dać ci adres? możesz dzwonić do TOZu :) We Włocławku najlepiej :D jak ja się cieszę że mój pies ma dużo sierści i nie widać że jest strasznie chuda :mdleje: Nie oszukuj się - widać :diabloti: Quote
kamihash Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 gops napisał(a):Spostrzeżenia po spacerze , zacisk przez to że jest z tasiemką troszkę się zacina , nie chodzi płynnie . Dla tych co jeszcze nie kupili lepiej wziąć martingale lub bez obszycia . A tak to same och i ach :) Pięknie! Już nie mogę doczekać się naszych :multi: Quote
Fauka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Unbleble, a jakby odessać mojemu i wessać twojej trochę tłuszczu? :razz: Quote
Culineo Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Fauka napisał(a):Unbleble, a jakby odessać mojemu i wessać twojej trochę tłuszczu? :razz: ja przyjmę z 8kg ! :D Edit: znaczy dla psa, nie dla siebie :lol: Edited September 4, 2013 by Culineo Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 http://www.shaggybrown.pl/images/szelki-dla-psa-TRIXIE-Harness-polarowe-czerwone-20203.800x600.jpg czy ktoś używa szelek tego typu? jak się sprawdzają?:lol: Quote
razed_in_black Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Marta_Ares'] bardzo ładnie mu w tych julkach :) Quote
Illusion Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='marta.k9080']http://www.shaggybrown.pl/images/szelki-dla-psa-TRIXIE-Harness-polarowe-czerwone-20203.800x600.jpg czy ktoś używa szelek tego typu? jak się sprawdzają?:lol: My mamy chyba coś w tym stylu, jestem bardzo zadowolona :). Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Illusion napisał(a):My mamy chyba coś w tym stylu, jestem bardzo zadowolona :). my mamy na razie tylko norwegi i zastanawiam się nad jeszcze innym modelem szelek:lol: Quote
Kasia i Teodora Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 IZMADO napisał(a):Ja ciągle czekam. W takim razie obawiam się, że w tym tygodniu już nie mam na co liczyć :( Quote
Illusion Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):my mamy na razie tylko norwegi i zastanawiam się nad jeszcze innym modelem szelek:lol: Te szelki i norwegi to moje ulubione ;). Nie przekręcają się i psy mi z nich nie wychodzą. Quote
Marchewkowy Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Też się dołączę do zachwytów nad Kudłatym Artem :) We wtorek doszedł nasz komplet w babeczki. Wszystko idealnie i perfekcyjnie. Tak jak chciałam. Okucia chciałam mocniejsze, są super, ekoskórka doskonałej jakości całość piękna, solidna i mocna. Kontakt wspaniały wysyłka błyskawiczna :) Jestem zadowolona w 100% Polecam :) Na pewno to nie moje ostatnie zakupy, teraz muszę wymyślić jakiś komplecik dla Prince'a Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Illusion']Te szelki i norwegi to moje ulubione ;). Nie przekręcają się i psy mi z nich nie wychodzą. to najważniejsze,chyba się zdecyduję wkrótce :p Quote
Marta_Ares Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 http://img838.imageshack.us/img838/3069/ky4f.jpg świetnie wygląda !!! :loveu: :loveu: jaka to szerokość?? Quote
gops Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Marta_Ares']http://img838.imageshack.us/img838/3069/ky4f.jpg świetnie wygląda !!! :loveu: :loveu: jaka to szerokość?? 3,5cm :)dzięki Quote
Fauka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Culineo napisał(a):ja przyjmę z 8kg ! :D Edit: znaczy dla psa, nie dla siebie :lol: To zapraszamy :evil_lol: Ja mam takie szelki Trixie i polecam, są naprawdę fajne. Quote
Dogha Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Baaardzo dawno mnie tu nie było :P I chyba nie powinnam wracać... Na jakieś 2 lata byłam wyleczona, okazjonalnie coś dla młodego i co, i się nie dało :shake: Moja kolekcja na dzień dzisiejszy: ok. 50 obroży, ok. 30 smyczy, 12 par szelek (jakby coś komuś wpadło w oko, to większość chętnie opchnę :cool3:) Quote
trabeska Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Dogha']Baaardzo dawno mnie tu nie było :P I chyba nie powinnam wracać... Na jakieś 2 lata byłam wyleczona, okazjonalnie coś dla młodego i co, i się nie dało :shake: Moja kolekcja na dzień dzisiejszy: ok. 50 obroży, ok. 30 smyczy, 12 par szelek (jakby coś komuś wpadło w oko, to większość chętnie opchnę :cool3:) Woooow, wszystko śliczne, niezła kolekcja, chyba pobiłaś rekord :diabloti: Masakra, 50 obroży, dla ilu to psów? :D Quote
Aleksandrossa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 E, to ze mną nie jest tak źle :P 7 handmadowych obróżek+ norwegi i ze 2 czy 3 smycze... Quote
Recommended Posts