gops Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ja bym chciała Hulka :lol: Znalazlam takiego w necie Quote
gato Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 E tam, dobrze dobrane guardy się nie przekręcają ;) . Chociaż ja na takie zwykłe codzienne spacerki chyba bym wzięła norwegi. U mnie półzacisk się nie zsuwa, chociaż pies ma węższą głowę niż szyję. Raz mi się to zdarzyło, ale obroża była zdecydowanie za luźno założona. Swoją drogą nie lubię takich krótkich zacisków jak ten na sznaucerze, wolę dłuższe :shake: Quote
kamihash Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Batmany:evil_lol: będzie staffiś w batmanach - zawsze się śmieję, że wygląda jak nietoperek, to będzie miał dopełnienie :loveu: Quote
Jara Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Spodobala mi sie jedna tasma w kudlatym, ale oni podszywaja chyba tylko ekoskora obroze tak? Quote
NightQueen Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 duże okucia ma super dog 2,5 cm? do jakiej obroży można to porównać? Quote
Okamia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) [quote name='gops']Ja bym chciała Hulka :lol: Znalazlam takiego w necie Ja bym chciała Ironmana i do tego takie ładne ID i taaakie ubranko Wiem, to już fanatyzm :evil_lol: Edited September 3, 2013 by Okamia Quote
Amber Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Oj tam fanatyzm, marzenia są po to żeby je spełniać :cool3: Quote
Okamia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Amber napisał(a):Oj tam fanatyzm, marzenia są po to żeby je spełniać :cool3: Pamiętaj by na sabat zamówić plakat Iron mana :loveu::diabloti: Quote
Culineo Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Półzacisk ja chciałam taki krótki, mogą zrobić dłuższy :) Quote
MSemka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Victoria, gato dzięki za odpowiedzi :) Też tak właśnie myślę o tych norwegach, chyba jednak na nie się zdecyduję. Teraz pozostaję "tylko" wzór, kolor i miejsce zakupu :) Zastanawiam się jeszcze nad zatrzaskiem w norwegach. Wcześniej chyba paulaa. wstawiała link do gadżeciaków https://www.facebook.com/photo.php?fbid=725820927434630&set=a.143102029039859.26976.140412602642135&type=1&relevant_count=1 i tak się właśnie zastanawiam nad tą opcją. Czy przy "tradycyjnym" zapięciu w norwegach, w miejscu zapięcia przeciera się sierść? Czy przy dobrze dobranych szelkach nic się nie przeciera? Quote
gops Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Okamia napisał(a):Ja bym chciała Ironmana i do tego takie ładne ID Wiem, to już fanatyzm :evil_lol: Ja wielbie najbardziej Hulka(nawet psa tak chciałam nazwać:evil_lol:) i jak się tylko gdzieś pojawi taka obroża od razu kupię :lol: ID świetne! Quote
Kasia i Teodora Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Czy komuś z Was odpisał Activdog? Quote
Rinuś Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jara napisał(a):Spodobala mi sie jedna tasma w kudlatym, ale oni podszywaja chyba tylko ekoskora obroze tak? No albo taśmą, innych podszyć nie mają. Quote
a_niusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja juz mam z kudlatego batmany, poniacze oraz hello kitty, ale przed chwila zauwazylam, ze kudlaty ma tez troskliwe misie :loveu: ale kurde...ja mam takie obroze, w ktorych moje psy nawet jeszcze nigdy nie byly na spacerze, wiec chyba musze sie opanowac. Quote
kamihash Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 a_niusia napisał(a): ale kurde...ja mam takie obroze, w ktorych moje psy nawet jeszcze nigdy nie byly na spacerze, wiec chyba musze sie opanowac. boję się, że u mnie to się podobnie może skończyć :lol: Quote
Unbelievable Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 a_niusia napisał(a):ja juz mam z kudlatego batmany, poniacze oraz hello kitty, ale przed chwila zauwazylam, ze kudlaty ma tez troskliwe misie :loveu: ale kurde...ja mam takie obroze, w ktorych moje psy nawet jeszcze nigdy nie byly na spacerze, wiec chyba musze sie opanowac. mnie też strasznie kuszą kucyki pony i troskliwe misie, ale na razie się dzielnie trzymam :evil_lol: Quote
a_niusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Unbelievable napisał(a):mnie też strasznie kuszą kucyki pony i troskliwe misie, ale na razie się dzielnie trzymam :evil_lol: no niestety, ale te poniacze sa baaardzo ladna hahaha Quote
Rinuś Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jakbym miała sukę to bankowo bym zamówiła little pony :evil_lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 a_niusia napisał(a):no niestety, ale te poniacze sa baaardzo ladna hahaha Rinuś napisał(a):Jakbym miała sukę to bankowo bym zamówiła little pony :evil_lol::loveu: nie lubię was :diabloti: ale już idzie do nas śliczny różowy komplecik, na razie wystarczy :siara: Quote
a_niusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 wlasnie nie wszystkim sukom pasuje rozowy. u mnie wlasciwie tylko jednej. ja mysle, z ladna obroza by tez byla z tych gwiazdek kudlatego. akurat dla mojego pupsa super stara. Quote
Unbelievable Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Brumie bardzo pasuje różowy :diabloti: :loveu: ona właściwie ma prawie same różowe rzeczy. I fioletowe ;) Quote
a_niusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 no tiaminie tez, ale np. ronka ma rozowa obroze z imieniem z gadzeciakow i poszlismy raz z nia na rehab, a pani "ooo ronja ty?? w rozu?":)))) to jej jedyna rozowa rzecz. a greta tez nie jest zbyt dziewczeca hahahaha i ma swoje poniacze i to jej ostatnia rozowa rzecz!!! Quote
Unbelievable Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 brum też do damy daleko, ale za to ma śliczny suczy ryjek :evil_lol: róż dla niepoznaki :diabloti: Quote
Recommended Posts