Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']Ktoś może ma tasiemkę Hello Kitty z Kudłatego Art ? Przymierzam się do zakupu, ale chciałabym jeszcze zobaczyć jak wygląda na psie ;)

bardzo slicznie wyglada:)))

Posted

gops napisał(a):
Śliczne! Zadowolona jesteś ?
Smycze bardzo mi się podobają, nie widziałam wczesniej z tej seri .

Smycze to mój własny wymysł ;)

rashelek napisał(a):
No widzisz, dotarły :D
Bardzo fajne, pasują psiakowi :D Chociaż smycze ja bym wolała odwrotnie, tzn. odblaskowe ze wstawkami z koloru i haftem ;)

Nie dało się ;) Tzn smycze miały być właśnie pod wzór obroży na całej długości, dokładnie tak jak to opisałaś. Z neonową dało się tak zrobić, ale z zieloną już nie. Jest robiona z innej taśmy (grubszej) i po naszyciu tego wzoru byłaby za ciężka i kompletnie nie praktyczna.
A zależało mi na tym żeby były identyczne.

Lepsze zdjęcia zrobię jak zacznę za dnia wracać do domu z pracy ;)

Posted

Jara napisał(a):
Przyszły dzisiaj!

Obroże Dog Style neonowa zieleń i zieleń oraz dwie smycze przepinane

Może pożalenie się na forum przyspieszyło wysyłkę :diabloti:
Ja zamawiałam obrożę 8.08 i wciąż czekam :roll:

Posted

Przyszła paczka od Kudłatego! Batmany są dla Brutusa a Superman dla psiaka kumpeli. Obroże są zajebiste! Juz się szykuję na kolejne zamówienie :loveu:

Szczerze polecam, kontakt super, obroże solidne, martingale spore ale dla mnie to dobrze :cool3:

Posted

Te batmany także bardzo fajne :) Ładnie Brutusowi w nich .
Możesz pokazać jak wygląda ich martingale? Ja zamówiłam zwykły zacisk i troszkę żałuje ale właśnie obawiałam się że martingale będzie jak w większości delikatne.

Posted

Cześć, mam pytanie - bo zamierzam właśnie zamówić obróżkę z Kudłatego ;)
I zastanawiam się, czy ta półzaciskowa nie będzie się zsuwała jak puszczę psa luzem?Boję się, że ją gdzieś zgubi - może lepsza ta martingale, bądź zwykła?

Posted

kamihash napisał(a):
I zastanawiam się, czy ta półzaciskowa nie będzie się zsuwała jak puszczę psa luzem?Boję się, że ją gdzieś zgubi - może lepsza ta martingale, bądź zwykła?

Oni mają bardzo krótkie zaciski, więc chyba nie ma takiego problemu :)

Posted

Ładne te obroże, może do nas jutro dotrze paczka z kudłatego :) jedno co mnie zdziwiło to super szybki kontakt :) odpowiedźi bardzo konkretne, szybciutkie, sugerowane rozwiązania także WIELKI plus za kontakt ! :) to dla mnie dość istotne, nie lubię czekać kilka dni na odpowiedź, a w kudłatym miałam takie szczęście że po kilku minutach nawiązała sie rozmowa :) 1,5 dni od zastanawiania się paczka wysłania! :) i jeszcze bez sprawdzenia czy mój przelew doszedł co mnie zszokowało :)
Po zdjęciach widzę że obroże są solidnie zrobione więc aż nie mogę doczekać się naszych batmanów :)) jutro czekam na listonosza :P jeśli wszystko będzie ok to pewnie niedługo znów coś zamówię... chyba czas wysprzedawać stare obroże :P :P

Posted

kamihash napisał(a):

nigdy mi się to nie zdarzyło, a moja suczka chodzi tylko w półzaciskach :)

Posted

Cześć Wam. Planuję zakup szelek i nie wiem jaki typ wybrać. Obecnie ma szelki typu step in, z takimi do nas trafił, ale nie jestem z nich zadowolona. Wcześniej myślałam o guardach, ale teraz zastanawiam się nad szelkami norweskimi.
Powiedźcie mi czym się różnią w praktyce, które lepsze bardziej polecane, tak na co dzień? Napisze jeszcze, że mam psa w typie border collie.
Ech, za duży wybór tego wszystkiego. A tu jeszcze o obroży myślę i nie wiem jaki kolor, pewnie z tydzień będę wybierać tą odpowiednią :)

Posted

kamihash napisał(a):
Dzięki za odpowiedzi, zamówiłam martingale i szelki, już nie mogę się doczekać przesyłki :)

Jak pies ma większa szyje od głowy to zdarza się że obroża może spaść , zależy jak kto ciasno ma wyregulowaną.
Jaki wzór zamówiłaś ?

Posted

Rinuś napisał(a):
mogliby jeszcze jakiegoś super bohatera wprowadzić :evil_lol:

Ja tam liczę na Iron Mana :diabloti: Wtedy już nie będzie przebacz... nie odpuszczę :evil_lol: