gops Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='Jara']GOPS, wiem, że to nie ten temat, ale masz prze prze prze przepięknego psa, mogę uderzyć w jego sprawie na pw? :) Wal śmiało :) Quote
paulaa. Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ktoś może ma tasiemkę Hello Kitty z Kudłatego Art ? Przymierzam się do zakupu, ale chciałabym jeszcze zobaczyć jak wygląda na psie ;) Quote
Jara Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Przyszły dzisiaj! Obroże Dog Style neonowa zieleń i zieleń oraz dwie smycze przepinane. Quote
rashelek Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 No widzisz, dotarły :D Bardzo fajne, pasują psiakowi :D Chociaż smycze ja bym wolała odwrotnie, tzn. odblaskowe ze wstawkami z koloru i haftem ;) Quote
gops Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Śliczne! Zadowolona jesteś ? Smycze bardzo mi się podobają, nie widziałam wczesniej z tej seri . Quote
a_niusia Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 [quote name='paulaa.']Ktoś może ma tasiemkę Hello Kitty z Kudłatego Art ? Przymierzam się do zakupu, ale chciałabym jeszcze zobaczyć jak wygląda na psie ;) bardzo slicznie wyglada:))) Quote
Jara Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 gops napisał(a):Śliczne! Zadowolona jesteś ? Smycze bardzo mi się podobają, nie widziałam wczesniej z tej seri . Smycze to mój własny wymysł ;) rashelek napisał(a):No widzisz, dotarły :D Bardzo fajne, pasują psiakowi :D Chociaż smycze ja bym wolała odwrotnie, tzn. odblaskowe ze wstawkami z koloru i haftem ;) Nie dało się ;) Tzn smycze miały być właśnie pod wzór obroży na całej długości, dokładnie tak jak to opisałaś. Z neonową dało się tak zrobić, ale z zieloną już nie. Jest robiona z innej taśmy (grubszej) i po naszyciu tego wzoru byłaby za ciężka i kompletnie nie praktyczna. A zależało mi na tym żeby były identyczne. Lepsze zdjęcia zrobię jak zacznę za dnia wracać do domu z pracy ;) Quote
Squ Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Jara napisał(a):Przyszły dzisiaj! Obroże Dog Style neonowa zieleń i zieleń oraz dwie smycze przepinane Może pożalenie się na forum przyspieszyło wysyłkę :diabloti: Ja zamawiałam obrożę 8.08 i wciąż czekam :roll: Quote
gops Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 A ja dostałam właśnie info że moja obroża z Kudłatego Art dzisiaj będzie wysłana :) mimo że wcześniej była mowa nawet o 2 tyg czekania . Quote
Rinuś Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Przyszła paczka od Kudłatego! Batmany są dla Brutusa a Superman dla psiaka kumpeli. Obroże są zajebiste! Juz się szykuję na kolejne zamówienie :loveu: Szczerze polecam, kontakt super, obroże solidne, martingale spore ale dla mnie to dobrze :cool3: Quote
gops Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Te batmany także bardzo fajne :) Ładnie Brutusowi w nich . Możesz pokazać jak wygląda ich martingale? Ja zamówiłam zwykły zacisk i troszkę żałuje ale właśnie obawiałam się że martingale będzie jak w większości delikatne. Quote
Rinuś Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 w Batmanach jest spory, obroża ma jakieś 4,5cm szerokości, Superman ma 3,5cm i jest ciut mniejsze, ale mi akurat taka wielkość pasuje bardzo: Quote
kamihash Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Cześć, mam pytanie - bo zamierzam właśnie zamówić obróżkę z Kudłatego ;) I zastanawiam się, czy ta półzaciskowa nie będzie się zsuwała jak puszczę psa luzem?Boję się, że ją gdzieś zgubi - może lepsza ta martingale, bądź zwykła? Quote
Kasia i Teodora Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 kamihash napisał(a):Cześć, mam pytanie - bo zamierzam właśnie zamówić obróżkę z Kudłatego ;) I zastanawiam się, czy ta półzaciskowa nie będzie się zsuwała jak puszczę psa luzem?Boję się, że ją gdzieś zgubi - może lepsza ta martingale, bądź zwykła? Oni mają bardzo krótkie zaciski, więc chyba nie ma takiego problemu :) Quote
kamihash Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dobra, to biorę zacisk, teraz kwestia, czy półzaciskowa, czy martingale, w sumie wstyd mi, bo nie wiem czym one się różnią w działaniu? Quote
zaba14 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ładne te obroże, może do nas jutro dotrze paczka z kudłatego :) jedno co mnie zdziwiło to super szybki kontakt :) odpowiedźi bardzo konkretne, szybciutkie, sugerowane rozwiązania także WIELKI plus za kontakt ! :) to dla mnie dość istotne, nie lubię czekać kilka dni na odpowiedź, a w kudłatym miałam takie szczęście że po kilku minutach nawiązała sie rozmowa :) 1,5 dni od zastanawiania się paczka wysłania! :) i jeszcze bez sprawdzenia czy mój przelew doszedł co mnie zszokowało :) Po zdjęciach widzę że obroże są solidnie zrobione więc aż nie mogę doczekać się naszych batmanów :)) jutro czekam na listonosza :P jeśli wszystko będzie ok to pewnie niedługo znów coś zamówię... chyba czas wysprzedawać stare obroże :P :P Quote
motyleqq Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 kamihash napisał(a):Cześć, mam pytanie - bo zamierzam właśnie zamówić obróżkę z Kudłatego ;) I zastanawiam się, czy ta półzaciskowa nie będzie się zsuwała jak puszczę psa luzem?Boję się, że ją gdzieś zgubi - może lepsza ta martingale, bądź zwykła? nigdy mi się to nie zdarzyło, a moja suczka chodzi tylko w półzaciskach :) Quote
kamihash Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dzięki za odpowiedzi, zamówiłam martingale i szelki, już nie mogę się doczekać przesyłki :) Quote
MSemka Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Cześć Wam. Planuję zakup szelek i nie wiem jaki typ wybrać. Obecnie ma szelki typu step in, z takimi do nas trafił, ale nie jestem z nich zadowolona. Wcześniej myślałam o guardach, ale teraz zastanawiam się nad szelkami norweskimi. Powiedźcie mi czym się różnią w praktyce, które lepsze bardziej polecane, tak na co dzień? Napisze jeszcze, że mam psa w typie border collie. Ech, za duży wybór tego wszystkiego. A tu jeszcze o obroży myślę i nie wiem jaki kolor, pewnie z tydzień będę wybierać tą odpowiednią :) Quote
Victoria Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 guardy sie przekręcają, natomiast z norwegów łatwiej wyjść ;P ja jednak wole norwegi, wydaje mi sie ze psom jest w nich wygodniej ;) Quote
gops Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 kamihash napisał(a):Dzięki za odpowiedzi, zamówiłam martingale i szelki, już nie mogę się doczekać przesyłki :) Jak pies ma większa szyje od głowy to zdarza się że obroża może spaść , zależy jak kto ciasno ma wyregulowaną. Jaki wzór zamówiłaś ? Quote
Culineo Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 batmany z Kudłaty Art około 5cm , ale wyglądają cieniutko na tej żyrafiej szyji :eviltong: Quote
gops Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Świetnie wygląda ! Wszystkie psy na dogo będą łazić w batmanach :evil_lol: moje takie same dojdą pewnie jutro ;p Quote
Rinuś Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Culine super w nich wygląda! rozmyślam własnie też nad tym wzorkiem :evil_lol: mogliby jeszcze jakiegoś super bohatera wprowadzić :evil_lol: Quote
Gezowa Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Rinuś napisał(a):mogliby jeszcze jakiegoś super bohatera wprowadzić :evil_lol: Ja tam liczę na Iron Mana :diabloti: Wtedy już nie będzie przebacz... nie odpuszczę :evil_lol: Quote
Recommended Posts