klaki91 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Victoria napisał(a):ja mialam i sprzedałam bo moj pies nie łazi w ubraniach ;) mialam najmniejszy rozmiar, na psa 8 kilo byl troche za krotki. ale ogolnie fajny, nie przemiekał, mial odczepiane ocieplenie od spodu i ogolnie wydawał sie praktyczny. ej a jak z dlugoscia twojego psa? to cos sie na ogon zaklada (tą końcowkę)? Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 klaki91 napisał(a):ej a jak z dlugoscia twojego psa? to cos sie na ogon zaklada (tą końcowkę)? chyba tak ;) ale raz nosil to pudel kolezanki i tez bylo za krotkie odrobineczke wiec nie mial tego na ogonie ale wygladalo normalnie i spelnialo swoja role. deszcz padal wtedy pamietam i nie przemieklo ;) ee taka troche nieproporcjonalnie dluga jest xd ze 40-45 ma od szyi do ogona Quote
klaki91 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 to na moja na bank bedzie za krótkie :/ no nic, zmierze i bede kombinowac czy ta dlugosc jest ok Quote
Victoria Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 ale sa rozne rozmiary chyba ;P ja mialam ten najmniejszy ;) Quote
Rosiczka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Moje kudłacze w obrożach Kudłaty Art, jestem bardzo zadowolona. Quote
razed_in_black Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 lucky23 napisał(a):Jak tak trochę z innej beczki, bo nikt do działu moda nie zagląda. Co sądzicie o tym płaszczyku? A może ktoś go ma? To płaszczyk z tchibo - http://www.tchibo.pl/plaszcz-przeciw...400023236.html Tylko mam dylemat co do rozmiaru Xeny, bo dla jamnika jest ten większy rozmiar, a jej matka była mniejsza niż jamnik, a tatuś mniejszy niż mamusia.. wejdź na allegro i poszukaj użytkowanika colari, mają lepsze płaszczyki w niższych cenach, mam dwa używam ich od 2 lat i jestem mega zadowolona ;) Quote
IZMADO Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 omry napisał(a):Dokładnie, cała szuflada w obrożach i wszystkie uwalone, a wyprać nie ma komu :evil_lol: To ja jestem czyścioszek ;) Średnio raz na tydzień piorę psie akcesoria - razem ze swoimi ciuchami. Ostatnio nawet szłam z nimi do rodziców, bo mnie sąsiadka zalała i nie ma teraz w domu prądu... Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Przyszedł dziś Pawsitive Ogólnie mi się podoba, ładnie i równo uszyta, starannie wykończona, ale... Całość cienka, taśma podkładowa bardzo cienka, activdog ma takie same albo podobne taśmy ale do obroży na dużego psa zszywa je z 3-4 warst i są super. Ale to kwestia gustu. Okucie do przypięcia smyczy fajne, ale już ramki które łączą pasek zaciskowy są tak cienkie, że boję się używać tej obroży, bo nie wiem czy wytrzymają... Dla porównania Pawsitive i Furkidz ( stadardowowe okucia) Quote
Rinuś Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Marchewkowy napisał(a):Przyszedł dziś Pawsitive Ogólnie mi się podoba, ładnie i równo uszyta, starannie wykończona, ale... Całość cienka, taśma podkładowa bardzo cienka, activdog ma takie same albo podobne taśmy ale do obroży na dużego psa zszywa je z 3-4 warst i są super. Ale to kwestia gustu. Okucie do przypięcia smyczy fajne, ale już ramki które łączą pasek zaciskowy są tak cienkie, że boję się używać tej obroży, bo nie wiem czy wytrzymają... Dla porównania Pawsitive i Furkidz ( stadardowowe okucia) Z DS też są cienkie, czyli dobrze , że z Pawsitive nie brałam bo chyba u nich są droższe co ? Quote
gops Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Rinuś napisał(a):Z DS też są cienkie, czyli dobrze , że z Pawsitive nie brałam bo chyba u nich są droższe co ? Ale okucia inne :) Przy dużym/silnym psie to ważne. Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 gops napisał(a):Ale okucia inne :) Przy dużym/silnym psie to ważne. dokładnie :-( Quote
rika Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 A my odwiedziliśmy tk maxx (jak zwykle prawie nic nie było) i kupiliśmy obróżkę trixie- jestem w szoku, bo pierwszy raz mam coś tej firmy i myślałam, że mają nadruk, a nie haft; szelki bezuciskowe- do których szczyl dorośnie za jakieś pół roku :eviltong: i pet head best in show- mamy już chyba całą różową kolekcję :lol: + czekam aż szczyl urośnie, żeby obu chłopakom kupić to cudo :loveu: Quote
klaki91 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 ja czekam na rekiny i sówki od furkidz nie mogłam sie zdecydować którą wziac więc wziełam obie :cool1: Quote
Guest Olimpijka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Laski wywęszyłam promocję http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/promocje/wyprzedaz24h_2013/dla_psa/355975 :) Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Rika w jakiej cenie sa te szelki w tk maxx? Są różne rozmiary? Pytam bo mam takie innej firmy i jestem bardzo zadowolona. Szukam jakiś szelek na drugą sukę ale nie mogę się na żadne zdecydować:roll: Quote
klaki91 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Juliusy są oklepane :cool1: co chwile jakiegos psa w nich widze Quote
Naklejka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Macałam dzisiaj szeleczki trixie fusion i produkty z firmy nobby. Zabiorę do tego zoologa Arniego i liczę na to, że nie wrócimy z pustymi rękami :D Jetsanowi planuję kupić nową obróżkę z serii cottonki. Może taką? :) Quote
Guest Olimpijka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ja nigdy nie widziałam u siebie psa w Julkach Quote
rika Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Rika w jakiej cenie sa te szelki w tk maxx? Są różne rozmiary? Pytam bo mam takie innej firmy i jestem bardzo zadowolona. Szukam jakiś szelek na drugą sukę ale nie mogę się na żadne zdecydować:roll: Były przecenione na 15zł, ale zostały dwie ostatnie pary (są różne rozmiary)- przynajmniej w Poznaniu, za to dwa miesiące temu była ich cała masa ;) Co do juliusów- nad morzem zagadała nas starsza pani z yoreczką w julkach z plakietkami: 'mamas liebling' :loveu: Quote
angineuuka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 fajna jest ta obroża :D a ja chyba nie wytrzymam do soboty, i coś zamówię :eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Olimpija napisał(a):Ja nigdy nie widziałam u siebie psa w Julkach ja widziałam raz ale pies był tylko przejazdem :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 rika napisał(a):Były przecenione na 15zł, ale zostały dwie ostatnie pary (są różne rozmiary)- przynajmniej w Poznaniu, za to dwa miesiące temu była ich cała masa ;) Cena cudowna :) Tylko byłam pewna że w Rzeszowie jest Tk maxx ale niestety nie ma:shake: Najbliższy mam w Krakowie a to troche za daleko żeby po szelki jechac ehhhhh. Quote
rashelek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Cena cudowna :) Tylko byłam pewna że w Rzeszowie jest Tk maxx ale niestety nie ma:shake: Najbliższy mam w Krakowie a to troche za daleko żeby po szelki jechac ehhhhh. Zasze ktoś Ci może kupić i wysłać wg rozmiarówki ;) U nas są, ale ostatnio były tylko malutkie rozmiary. Następnym razem (może jutro) jak będe to spojrze co teraz jest. Quote
Recommended Posts