Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja sucz ma jakoś 55 w klacie. Czyli rozmiar mini:crazyeye: Jeszcze nigdy nie pasowało na nią nic oznaczone rozmiarem mini:) Ta na rozmiarówka na stronie pokrywa się z rzeczywistymi rozmiarami tych szelek?

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Moja sucz ma jakoś 55 w klacie. Czyli rozmiar mini:crazyeye: Jeszcze nigdy nie pasowało na nią nic oznaczone rozmiarem mini:) Ta na rozmiarówka na stronie pokrywa się z rzeczywistymi rozmiarami tych szelek?

Spójrz jeszcze na oznaczenie wagowe, mój też by wszedł w MINI ale patrząc po wadze bym nie zaryzykowała .
Nie mam pojęcia czy są rzeczywiste wymiary .

Posted

Kasi i Lena napisał(a):

Czaje się jakiś czas na te szelki :lol: mam na dzieje że na Poznańskiej wystawie będą :cool3: a znając życie to rozmiarówka może być +/- 2-3cm ;)

Posted

Milena9 napisał(a):
Słabe zdjecia bo z komórki ;). Obroża z zoologa Zolux X-trm

Fajna, a jaka szerokość? Nie widziałam na necie obroży z tej firmy szerszych niż 15mm :-/.

Posted

Harley napisał(a):
Fajna, a jaka szerokość? Nie widziałam na necie obroży z tej firmy szerszych niż 15mm :-/.

To 2,5cm ;) Musialam trochę skracać bo mój pies ma dość mała szyje ;p

Posted (edited)

Angi napisał(a):
fajna ta obroża :D
Ja się wstrzymuję z kupowaniem, czekam na wystawę :P

Na mojego drugiego pieska trudno jest dostać gotowca,a jak już zamawiam dla Banjo to i Glorka się załapuje...

Edited by bluess
Posted

vege* napisał(a):
bardzo ładna :)

Miło że się podoba :)
Dziś / jutro mam zamiar zrobić kolejną obróżkę, tyle że z kwiatkiem (ale znając życie kwiatek mi się nie uda :shake:)

Posted

ja jakis czas temu zamowilam obroze furkidz, ale bylismy na wakacjach i paczka troche lezala na poczcie.
moje malpy maja wszystkie obroze w paseczki i super razem wygladaja:))) kazda ma inne.

Gretka

Tiamat

a trzecie paski sa zgnile i jak zastanawialismy sie, ktore dla tego bruda, to od razu zdecydowalismy, ze tylko TE. i oczywiscie...jedyny pies, ktory nie ma dobrego zdjecia w nowej obrozy, gdyz...zrobil TO:)))

i jej obroza juz sie pierze:))))))))

Guest Olimpijka
Posted (edited)

Piękne, zamówię <3 No i psy też cudne :loveu:

Edited by Olimpija
Posted

a_niusia napisał(a):
ja jakis czas temu zamowilam obroze furkidz, ale bylismy na wakacjach i paczka troche lezala na poczcie.
moje malpy maja wszystkie obroze w paseczki i super razem wygladaja:))) kazda ma inne.

Gretka

Tiamat

a trzecie paski sa zgnile i jak zastanawialismy sie, ktore dla tego bruda, to od razu zdecydowalismy, ze tylko TE. i oczywiscie...jedyny pies, ktory nie ma dobrego zdjecia w nowej obrozy, gdyz...zrobil TO:)))

i jej obroza juz sie pierze:))))))))

Super im pasują te obróżki :loveu: