Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Nie bede nic kupowac" - tak to sie zaczyna, a konczy...

Nowosc dla rudej:evil_lol:

Nobby

Dog Style

Lupine

Szczescie badz i nie, ze do tego koloru futra prawie wszystko pasuje.

Posted

vege* napisał(a):
hahahaha genialne zdjęcia :evil_lol:

Victoria napisał(a):
dzięki :D
hahah przy Lastim oplułam ekran xd

w dotyku ten materiał jest taki sam??

Dioranne napisał(a):
Tak samo, jak Victoria przy Lastim oplułam ekran. Natomiast Joy tonie w dużych Julkach. :lol:

Angi napisał(a):
ahahahahahahahaha, popłakałam się. :diabloti:

Za oplute ekrany przepraszam :diabloti: Cieszę się, że się podoba :evil_lol: Starałam się o porządne zdjęcia porównawcze :diabloti:

maryg22 napisał(a):
Materiał raczej ten sam ;)

Tak, też mi się wydaje, że ten sam materiał :)

Agnes napisał(a):
"Nie bede nic kupowac" - tak to sie zaczyna, a konczy...

Dlatego czasem żałuję, że zaczęłam kupować :lol: Nie chcę się nawet przyznawać ile w tym miesiącu wydałam na psa :shake:
Podoba mi się ta Nobby :)

Posted

Przyszłam po wasze zdanie :D
Korci mnie aby kupić Xenie turkusową obróżkę, o tą z firmy Hunter:

Ale nigdy nie używałam akcesorii z tej firmy więc nie wiem.. co sądzicie o tej firmie, i o sklepie zooplus (bo z niego będę zamawiała tą obróżkę jak nie będzie w zoologikach)?

Posted

lucky23 napisał(a):

Ale nigdy nie używałam akcesorii z tej firmy więc nie wiem.. co sądzicie o tej firmie, i o sklepie zooplus (bo z niego będę zamawiała tą obróżkę jak nie będzie w zoologikach)?

Też mi się podoba ta obroża i myślę o tym, żeby następnym razem jak będę zamawiać karmę to wziąć turkusową dla psa i fioletową dla suczki. Co do zooplusa to mogę polecić ten sklep. Zamawiałam u nich karmę i klatkę. Błyskawiczna obsługa, przy zamówieniu powyżej 100 zł przesyłka kurierem gratis, jak zamówiłam newsletter to dostaję teraz dużo różnych kuponów i zniżek :).

Posted

Adzia123 napisał(a):
Też mi się podoba ta obroża i myślę o tym, żeby następnym razem jak będę zamawiać karmę to wziąć turkusową dla psa i fioletową dla suczki. Co do zooplusa to mogę polecić ten sklep. Zamawiałam u nich karmę i klatkę. Błyskawiczna obsługa, przy zamówieniu powyżej 100 zł przesyłka kurierem gratis, jak zamówiłam newsletter to dostaję teraz dużo różnych kuponów i zniżek :).

Andzia te kupony i znizki nie tylko ty dostajesz to sa "promocje" dla wszystkich
ale widac marketing robi wode z...

Posted

lucky23 napisał(a):

ale ile ona kosztuje ze tak intensywanie sie zastanawiasz?

Posted

Talucha napisał(a):
Podoba mi się ta Nobby :)

Nobby jest bardzo fajny szczegolnie biorac pod uwage cene - 16 zl za obroze to grosze ;) a zatrzask porzadny, kolko tez sie wydaje dobre, kolory ladne:eviltong:

Posted (edited)

WEIMAR napisał(a):
Andzia te kupony i znizki nie tylko ty dostajesz to sa "promocje" dla wszystkich
ale widac marketing robi wode z...

Wiem, że to promocje dla wszystkich, ale chodzi mi o to, że promocji mają dużo i dostaję kody promocyjne itp.

Edited by Adzia123
Posted

Adzia123 napisał(a):

A mi się ta liliowa nie podoba, po prostu ten turkus jest taki "letni" :D
CHociaż w zimę też pasował będzie. Do czarnego wszystko pasuje ;]
A muszę jej wymienić kolekcje, bo ma wszystko czerwone, a chciałabym coś kolorowego :D

Posted

lucky23 napisał(a):

Akcesoria Hunter są świetne. Obroża ma śliczny kolor. A Zooplus to sklep godny polecenia. Nic tylko brać ;).

Posted

Już sobie zamówiłam -.-
"Prosimy uwzględnić: kwota minimalna zamówienia (nie wliaczając kosztów przesyłki) wynosi 49,00 zł"

Eh.. będzie trzeba pojeździć po sklepach i może gdzieś będzie :<