Dioranne Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Tak samo, jak Victoria przy Lastim oplułam ekran. Natomiast Joy tonie w dużych Julkach. :lol: Quote
Agnes Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 "Nie bede nic kupowac" - tak to sie zaczyna, a konczy... Nowosc dla rudej:evil_lol: Nobby Dog Style Lupine Szczescie badz i nie, ze do tego koloru futra prawie wszystko pasuje. Quote
Victoria Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 to gites :) pozostaje zbierać kase xd wezme Lusi moro i napis NAVY :diabloti: szkoda ze mamy tak daleko do morza :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-9V0o248vVUA/UgzyiOmWneI/AAAAAAAAF5g/u9m-3Hj-kEk/w640-h427-no/Lasti+i+Joy+15.08.13r+136.JPG ahahahahahahahaha, popłakałam się. :diabloti: Quote
Dioranne Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Wszyscy śmiejemy się z biednego Lastiego... Jeszcze chłopak w depresję popadnie, że za duży czy coś. :lol: Quote
Talucha Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 vege* napisał(a):hahahaha genialne zdjęcia :evil_lol: Victoria napisał(a):dzięki :D hahah przy Lastim oplułam ekran xd w dotyku ten materiał jest taki sam?? Dioranne napisał(a):Tak samo, jak Victoria przy Lastim oplułam ekran. Natomiast Joy tonie w dużych Julkach. :lol: Angi napisał(a): ahahahahahahahaha, popłakałam się. :diabloti: Za oplute ekrany przepraszam :diabloti: Cieszę się, że się podoba :evil_lol: Starałam się o porządne zdjęcia porównawcze :diabloti: maryg22 napisał(a):Materiał raczej ten sam ;) Tak, też mi się wydaje, że ten sam materiał :) Agnes napisał(a):"Nie bede nic kupowac" - tak to sie zaczyna, a konczy... Dlatego czasem żałuję, że zaczęłam kupować :lol: Nie chcę się nawet przyznawać ile w tym miesiącu wydałam na psa :shake: Podoba mi się ta Nobby :) Quote
lucky23 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Przyszłam po wasze zdanie :D Korci mnie aby kupić Xenie turkusową obróżkę, o tą z firmy Hunter: Ale nigdy nie używałam akcesorii z tej firmy więc nie wiem.. co sądzicie o tej firmie, i o sklepie zooplus (bo z niego będę zamawiała tą obróżkę jak nie będzie w zoologikach)? Quote
Adriana. Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 lucky23 napisał(a):Przyszłam po wasze zdanie :D Korci mnie aby kupić Xenie turkusową obróżkę, o tą z firmy Hunter: Ale nigdy nie używałam akcesorii z tej firmy więc nie wiem.. co sądzicie o tej firmie, i o sklepie zooplus (bo z niego będę zamawiała tą obróżkę jak nie będzie w zoologikach)? Też mi się podoba ta obroża i myślę o tym, żeby następnym razem jak będę zamawiać karmę to wziąć turkusową dla psa i fioletową dla suczki. Co do zooplusa to mogę polecić ten sklep. Zamawiałam u nich karmę i klatkę. Błyskawiczna obsługa, przy zamówieniu powyżej 100 zł przesyłka kurierem gratis, jak zamówiłam newsletter to dostaję teraz dużo różnych kuponów i zniżek :). Quote
WEIMAR Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Adzia123 napisał(a):Też mi się podoba ta obroża i myślę o tym, żeby następnym razem jak będę zamawiać karmę to wziąć turkusową dla psa i fioletową dla suczki. Co do zooplusa to mogę polecić ten sklep. Zamawiałam u nich karmę i klatkę. Błyskawiczna obsługa, przy zamówieniu powyżej 100 zł przesyłka kurierem gratis, jak zamówiłam newsletter to dostaję teraz dużo różnych kuponów i zniżek :). Andzia te kupony i znizki nie tylko ty dostajesz to sa "promocje" dla wszystkich ale widac marketing robi wode z... Quote
WEIMAR Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 lucky23 napisał(a):Przyszłam po wasze zdanie :D Korci mnie aby kupić Xenie turkusową obróżkę, o tą z firmy Hunter: Ale nigdy nie używałam akcesorii z tej firmy więc nie wiem.. co sądzicie o tej firmie, i o sklepie zooplus (bo z niego będę zamawiała tą obróżkę jak nie będzie w zoologikach)? ale ile ona kosztuje ze tak intensywanie sie zastanawiasz? Quote
angineuuka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 WEIMAR napisał(a):ale ile ona kosztuje ze tak intensywanie sie zastanawiasz? nie mozesz sobie poszukać? tutaj jest liliowa http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroza_tasmowa/hunter_tasmowa/367096 Quote
Agnes Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Talucha napisał(a):Podoba mi się ta Nobby :) Nobby jest bardzo fajny szczegolnie biorac pod uwage cene - 16 zl za obroze to grosze ;) a zatrzask porzadny, kolko tez sie wydaje dobre, kolory ladne:eviltong: Quote
Kasia i Teodora Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Agnes napisał(a):Nobby jest bardzo fajny szczegolnie biorac pod uwage cene - 16 zl za obroze to grosze ;) a zatrzask porzadny, kolko tez sie wydaje dobre, kolory ladne:eviltong: Można ja kupić gdzieś online? Quote
Agnes Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Kasia i Teodora napisał(a):Można ja kupić gdzieś online? polecam wujka google ;) tak na szybko http://www.zoo-dragon.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=596&option=com_virtuemart&Itemid=68 http://www.zooexpress.pl/go/_info/?id=2204 Quote
Adriana. Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 (edited) WEIMAR napisał(a):Andzia te kupony i znizki nie tylko ty dostajesz to sa "promocje" dla wszystkich ale widac marketing robi wode z... Wiem, że to promocje dla wszystkich, ale chodzi mi o to, że promocji mają dużo i dostaję kody promocyjne itp. Edited August 16, 2013 by Adzia123 Quote
Milena9 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Swietne te gadżeciaki :loveu: Pasują Lastiemu ;) Jaka to szerokość? Quote
Adriana. Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Talucha, pomysłowy napis i pasuje Lasti ten kolor :) Quote
lucky23 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Adzia123 napisał(a):Też mi się podoba ta obroża i myślę o tym, żeby następnym razem jak będę zamawiać karmę to wziąć turkusową dla psa i fioletową dla suczki. Co do zooplusa to mogę polecić ten sklep. Zamawiałam u nich karmę i klatkę. Błyskawiczna obsługa, przy zamówieniu powyżej 100 zł przesyłka kurierem gratis, jak zamówiłam newsletter to dostaję teraz dużo różnych kuponów i zniżek :). A mi się ta liliowa nie podoba, po prostu ten turkus jest taki "letni" :D CHociaż w zimę też pasował będzie. Do czarnego wszystko pasuje ;] A muszę jej wymienić kolekcje, bo ma wszystko czerwone, a chciałabym coś kolorowego :D Quote
toyota Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 lucky23 napisał(a):Przyszłam po wasze zdanie :D Korci mnie aby kupić Xenie turkusową obróżkę, o tą z firmy Hunter: Ale nigdy nie używałam akcesorii z tej firmy więc nie wiem.. co sądzicie o tej firmie, i o sklepie zooplus (bo z niego będę zamawiała tą obróżkę jak nie będzie w zoologikach)? Akcesoria Hunter są świetne. Obroża ma śliczny kolor. A Zooplus to sklep godny polecenia. Nic tylko brać ;). Quote
lucky23 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Już sobie zamówiłam -.- "Prosimy uwzględnić: kwota minimalna zamówienia (nie wliaczając kosztów przesyłki) wynosi 49,00 zł" Eh.. będzie trzeba pojeździć po sklepach i może gdzieś będzie :< Quote
BBeta Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Monkey World od Furkidz :) http://beata.boo.pl/dogs/DSC_736.jpg Quote
Recommended Posts