Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja ostatnio tylko w julkach łazi :evil_lol: podoba mi się hurrta stajl ds ale ani 2,5cm mi niepasi tzn psu ani 3cm :placz: czekam aż ktoś pokaże 4cm :lol: powiedzcie ta hurrta to taka cienka jest czy sztywna tzn grubsza? ;)

Posted

[quote name='Jara']Podoba mi się hurrta stajl, ale kurde pół PL już nosi.

Chce kupić nowe obroże, musza być wytrzymałe, sprawdzone, najlepiej z podszyciem. Fajnie by było z oryginalnym wzornictwem, ale nie kręcą mnie te kolorowe tasiemki w biedronki ani superbohaterów. Poważne psy to chcę poważną obrożę ;) Wszelkie badziewie typu Furkidz odpada. Odkąd Los Ferros nie szyje obroży nic nie kupiłam, nie chcę jednak taki potężnych i pancernych jak robi El Perro czy Pit Man.
Jest coś co spełni moje wymagania?

my poza PL więc tu będziemy chyba jedynymi posiadaczami hurtta stajlów:P

kiedyś wpadłam na taka stronkę, nie wiem w czym "gustujesz" ale może coś Ci wpadnie w oko:
http://obroze-smycze.pl/oferta.html

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']Moja ostatnio tylko w julkach łazi :evil_lol: podoba mi się hurrta stajl ds ale ani 2,5cm mi niepasi tzn psu ani 3cm :placz: czekam aż ktoś pokaże 4cm :lol: powiedzcie ta hurrta to taka cienka jest czy sztywna tzn grubsza? ;)[/QUOTE]

cienka i miękka ;)

Posted (edited)

Wstrętna małpa - suka DONa, którą miałam dzisiaj pod opieką poprzegryzała mi moją jedyną słuszną i najlepszą na świecie smycz spacerową :roll: :angryy::lmaa::snipersm::chainsaw:

Więc szykują mi się jakieś małe zakupki dla Cesara, bo nie mam smyczy na spacer. Na moje nieszczęście, zamówię ją dopiero po powrocie z wakacji, czyli koło 19.08 :roll:

Edit. Ktoś miał do czynienia ze smyczami Pako-dog?

Edited by understandme
Posted

[quote name='Karoola']Wiesz co Nata, im więcej oglądam zdjęć Poli w tej obroży, tym bardziej mi się podoba :P
Rzeczywiscie, zielony to trafny wybór :)
Ta odblaskowa taśma w hurcie ma 2 cm?[/QUOTE]
Hyhy Karola, Ty od początku mówiłaś, że zielony najlepszy! :P :D
Nie mierzyłam, ale na 99% w mojej taśma odblaskowa ma 2,5cm

Posted

[quote name='Original_N']Hyhy Karola, Ty od początku mówiłaś, że zielony najlepszy! :P :D
Nie mierzyłam, ale na 99% w mojej taśma odblaskowa ma 2,5cm[/QUOTE]
Bo zielony to mój ulubiony kolor, ale do biszkopta mi jakoś nie pasował :eviltong: Ale widać to kwestia przyzwyczajenia się. Chociaż do mojego żółtego burka w fantazyjnych kolorach chyba nigdy się nie przekonam :evil_lol:
To DS ma taśmę w dwóch wariantach?

Posted

[quote name='Karoola']Bo zielony to mój ulubiony kolor, ale do biszkopta mi jakoś nie pasował :eviltong: Ale widać to kwestia przyzwyczajenia się. Chociaż do mojego żółtego burka w fantazyjnych kolorach chyba nigdy się nie przekonam :evil_lol:
To DS ma taśmę w dwóch wariantach?
Ale do czekolady za to jak pasuje... ;p
Wychodzi na to, że mają dwa warianty ;)

Jara,
http://allegro.pl/nowosc-kolorowa-odblaskowa-obroza-3cm-i3352342287.html ;)

Posted

Mnie hurtta prześladuje nocami :diabloti: Ale że nie wiem jaki kolor to się wstrzymuję :D Nata mówi, że zieleń albo pomarańcz dla mojego rudo-brązowego psa, ale zieloną obrożę już mamy, a do pomarańczy nie mogę się przekonać bo się boję, że będzie wyglądać tak nijako jak w czerwieni :angryy:

W ogóle wie ktoś gdzie się podziewa Taks?

Posted

[quote name='Pikuśś']Mnie hurtta prześladuje nocami :diabloti: Ale że nie wiem jaki kolor to się wstrzymuję :D Nata mówi, że zieleń albo pomarańcz dla mojego rudo-brązowego psa, ale zieloną obrożę już mamy, a do pomarańczy nie mogę się przekonać bo się boję, że będzie wyglądać tak nijako jak w czerwieni :angryy:

Bierz fiolet! :loveu:

Posted

Jara, zależy też, którą chcesz siateczkę z DS. Bo np. ta czerwona jest taka szorstka, a niebieska (tą też mam na obróżce) bardzo mięciutka. Generalnie taka sama jak z OMD.

Posted

Gops widzę, że Twój białaś ma tą zieloną neonowa obroże DS hurtta, mogłabyś wrzucić inne zdjęcia, bo właśnie ja bym chciała taką zieleń dla swojego białasa :))

Te DS hurtta można podszyć? Nie chce takiego gołej obroży tzn parcianego paska, a zastanawiam się czy od tej siateczki się pies nie odparzy? Chociaż niebieski ani czerwony w ogóle nam nie będzie pasował.

Posted

Jara, mają jeszcze czarną.
Olson, a ta czerwona bardzo nieprzyjemna? Bo wymarzyło mi się takie samo połączenie jak na twoich szelkach, ale bez tasiemki :eviltong: Chyba będę musiała zmienić opcję, dać kolory na odwrót :placz:

Posted

Angi aktualnie mam obrożę z Furkidza. Zatrzask jest ogromny (obroża 2cm), ale co do trwałości nie mogę się wypowiedzieć, bo mój pies na spacerze w niej był tylko raz, a w dodatku waży 3kg. ;)