Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Ja tradycyjnie do rudego polecam, zieleń, fiolet i turkus :loveu:

A co do tej obroży to albo polej colą, albo wyczyść pastą do zębów ;)[/QUOTE]

Właśnie nad zielenią się zastanawiam najbardziej :) Turkus boski, ale kurde mamy już coś tam z niebieskim, fioletową jedną obrożę mamy, a zielonego chyba nic :P
Spróbuję :)

[quote name='Unbelievable']mi nie zardziewiały activdogi :diabloti: wiem, wiem, jestem nudna :evil_lol: ale raz założyłam coś innego i przerdzewiało okrutnie ;)[/QUOTE]

Activdoga nie chcę :P

[quote name='Angi']po prostu niech się nie kąpie :evil_lol:
Dla niego turkus :lol:[/QUOTE]

Jasne :diabloti:
Muszę się naoglądać fotek zielonej i turkusowej hurtty stajl, mam dylemat :P

Ciekawa jestem czy ten superdog by nam nie rdzewiał.

Posted

[quote name='Angi']to weź turkus i zieleń :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='vege*']też chciałam to napisać:evil_lol:[/QUOTE]

Jak zapłacicie to wezmę dwie :diabloti:
Tak patrzę, że pomarańczowa też całkiem fajna, a pomarańczowego nic nie mamy :shake:

Posted

[quote name='vege*']No niestety, też chciałam zamówić hurttę, ale mnie teraz nie stać mam 10 zł w portfelu :evil_lol:[/QUOTE]

Ja mam niedługo wypłatę, dlatego tak się teraz zastanawiam ile mogę wziąć :lol:
Tak myślę, czy do pływania nie wziąć jakiejś zwykłej obroży od DS, np. z serii Twist (pomarańczowa), jak się zniszczy to nie będzie aż tak szkoda i wtedy jeszcze hurttę stajl zieleń albo turkus :D

Posted

[quote name='Maupa4']
hurtta stajl .....
[/QUOTE]

Piękne mordeczki i super obrozki !

[quote name='Talucha']Mnie kusi hurtta stajl :lol: Ale nie wiem jaki kolor dla mojego rudzielca :???: Jakieś pomysły dla tego pana?

A tak nam zardzewiało DS po morskich kąpielach :( Szkoda, bo jedna z moich ulubionych obroży. Ktoś poleci coś nierdzewiejącego po kąpielach w morzu (oprócz dublin doga :eviltong:)?

[/QUOTE]
Turkus albo fiolet !!!!

[quote name='Marchewkowy']Zrobiłam foty naszych obróżek :D
Edit: linki poprawione :D[/QUOTE]

Piękna kolekcja :loveu:

[quote name='Talagia']My chwalimy się nowym komplecikiem od ohmydog :) Pasja już go upaćkała w błocie, dlatego u nas obroże po krótkim czasie wyglądają jakby ktoś je z kosza wyciągnął ;) Furkidzy i inne materiałowe są u nas prawie jak jednorazowe :diabloti:
[/QUOTE]

Super wygląda w tym komleciku !

[quote name='a_niusia']moje pieski w hurtta stajl!! odkad mam pupsa to zrobienie w chacie odpowiedniego zdjecia nie jest juz takie latwe, gdyz zawsze musi byc w kadrze:))) najwiecej fot turkusowego, bo byla "prosba".
[/QUOTE]

Extra !!!

Posted

[quote name='Talucha']Ja mam niedługo wypłatę, dlatego tak się teraz zastanawiam ile mogę wziąć :lol:
Tak myślę, czy do pływania nie wziąć jakiejś zwykłej obroży od DS, np. z serii Twist (pomarańczowa), jak się zniszczy to nie będzie aż tak szkoda i wtedy jeszcze hurttę stajl zieleń albo turkus :D[/QUOTE]
A ja teraz nie pracuję więc wypłaty nie mam :evil_lol:

Posted

Co do tych rdzewiejących okuć, to chyba tylko DD i ElPerro (tylko nie wiem, czy we wszystkich rozmiarach) ma okucia z nierdzewki, wszystkie inne prędzej czy później 'chyci' ;) Zresztą morska woda niszczy bardziej, a przecież zawsze można colą czy pastą spróbować wyczyścić :) Moja sucza pływała w szelkach Trixie i DS, w dsach więcej i częściej i nigdzie mi okucia nie zardzewiały, ale pewnie przy codziennym pływaniu by tak skończyły.
Maupa, wszystkie kolory Hurtty masz? :lol:

Posted

[quote name='Talucha']Mnie kusi hurtta stajl :lol: Ale nie wiem jaki kolor dla mojego rudzielca :???: Jakieś pomysły dla tego pana?[/QUOTE]
Ja bym wybrała limonkę :)

[quote name='Harley']A widziałyście nowego superdoga?
cuuuudnyyyy!!![/QUOTE]
Widziałam... jest cudnyyyyy :loveu:. Ale ja nic na razie nie kupuję :-(, przydałoby się wygrać jakąś obrożę w konkursie :evil_lol:

[quote name='Jara']Jest jakiś sposób żeby kolia trzyrzędowa nie zostawiała śladów na psiej sierści?[/QUOTE]
Ja się nie bardzo znam na metalowych obrożach, ale chyba te chromowane nie brudzą.

Posted

[quote name='Angi']mi w psdd nie pordzewiało, ale nie mówię że nie zardzewieje. w AD mam lekko zardzewiałe to cudo do regulacji :p[/QUOTE]
popatrzyłam na swoje AD i też mam pordzewiałe lekko, tzn. mała plamka rdzy na taśmie przy regulatorze ;) ale z kółkami nic się nie dzieje

Posted

Nie chodzi o to, że obroża rdzewieje, a zostawia srebrne ślady.
Nie wiem czy moja kolia jest frimy Trixie, po prostu wstawiłam zdjęcie poglądowe ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']popatrzyłam na swoje AD i też mam pordzewiałe lekko, tzn. mała plamka rdzy na taśmie przy regulatorze ;) ale z kółkami nic się nie dzieje[/QUOTE]
U mnie też z kółeczkami spokój ;)
[quote name='a_niusia']ja w zeszlym roku w chorwacji ubieralam kundle na plaze w gumowe obroze furkidz i gumowe rogzy i nie mam rdzy mimo ze naprawde duzo siedzialy w wodzie.[/QUOTE]
To chyba gumowe furkidzy tak mają, bo te moje zwyklaki są pordzewiałe...

Posted

[quote name='Victoria']el perro rdzewieje :P[/QUOTE]

Na pewno w większych rozmiarach mają kółeczka z nierdzewnej stali, przynajmniej mieli, bo poczwara obroże 4cm takie mają :D A w tych mniejszych nie wiem, bo mój pies się tylko raz w tej obroży kąpał.