Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a_niusia prześliczne:oops: I mnie przez Was wzięło na hurtta stajl a już tak długo nic nie kupowałam....
Powiedzcie mi tylko, czy one nie są podszywane w ogóle ecoskórką? Tylko połączone taśmy?

Posted

[quote name='Original_N']a_niusia prześliczne:oops: I mnie przez Was wzięło na hurtta stajl a już tak długo nic nie kupowałam....
Powiedzcie mi tylko, czy one nie są podszywane w ogóle ecoskórką? Tylko połączone taśmy?
Nie są , to jest kolorowa taśma 3cm na to odblaskowa + kolorowy haft , myślę że jak się chcę szerszą można poprosić o podszycie czymś ale uważam że bez tego podszycia wygląda najlepiej :)
Ja jestem z niej bardzo zadowolona, polecam .

Posted

[quote name='gops']Nie są , to jest kolorowa taśma 3cm na to odblaskowa + kolorowy haft , myślę że jak się chcę szerszą można poprosić o podszycie czymś ale uważam że bez tego podszycia wygląda najlepiej :)
Ja jestem z niej bardzo zadowolona, polecam .[/QUOTE]

Nie, nie, absolutnie 3 cm nam wystarczą, więc na pewno nie będę brała dodatkowego podszycia :) Tylko na fotkach a_niusi wyglądało tak jakby to była eco ;) Dzięki za odpowiedź :)
No to chyba zielony neon będzie nasz :D

Posted

[quote name='nadira']Proszę bardzo- hurtta stajl 3cm
[/QUOTE]
Dziękuje bardzo :)
[quote name='Original_N']Nie, nie, absolutnie 3 cm nam wystarczą, więc na pewno nie będę brała dodatkowego podszycia :) Tylko na fotkach a_niusi wyglądało tak jakby to była eco ;) Dzięki za odpowiedź :)
No to chyba zielony neon będzie nasz :D[/QUOTE]
Ale jest tez wersja 2.5 cm, mogłabys to wtedy podszyc nawet tak, żeby nie wystawalo bardzo, tylko pytanie, czy obroza nie byłaby za sztywna.
A tak długo sie opieralas :evil_lol:

Posted

[quote name='Karoola']Dziękuje bardzo :)

Ale jest tez wersja 2.5 cm, mogłabys to wtedy podszyc nawet tak, żeby nie wystawalo bardzo, tylko pytanie, czy obroza nie byłaby za sztywna.
A tak długo sie opieralas :evil_lol:[/QUOTE]
No tak, ale w sumie nie potrzebna mi aż taka sztywna ;)
Oj opierałam się kilka ładnych miesięcy :D Jestem z siebie dumna :D
Chciałabym też bardzo OMP, ale na razie hurtta stajl wygrała ze względów finansowych :P

Posted

Rany, jak bardzo chce zamówić nowa obroze :placz: Ale to jest kompletnie bez sensu, bo wybywam na studia, a psy zostają z rodzicami (przecież wiadomo, ze ta obroza nie jest dla psa, tylko dla mnie :evil_lol: ). A oni i tak bedą psa prowadzić ciagle w jednej obrozy, jeszcze jak sie dowiedzą, ze nowa kupiłam, to mnie własnoręcznie zamorduja.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']To zdecydowanie turkus :) Choc jak tak patrze na ich allegro to każdy kolor ładny. Jakbym miała kupić to bym się zdecydować nie mogła.[/QUOTE]

do mojego zamówienia mam jeszcze trochę czasu, więc mogę się zastanowić :lol:

Posted

[quote name='Original_N']Nie, nie, absolutnie 3 cm nam wystarczą, więc na pewno nie będę brała dodatkowego podszycia :) Tylko na fotkach a_niusi wyglądało tak jakby to była eco ;) Dzięki za odpowiedź :)
No to chyba zielony neon będzie nasz :D[/QUOTE]

nie, nie ma tam eko skory. ja nie lubie eko skory.
a obroze maja 2,5 cm szerkosci:)

Posted

[quote name='a_niusia']nie, nie ma tam eko skory. ja nie lubie eko skory.
a obroze maja 2,5 cm szerkosci:)[/QUOTE]
Już wszystko zatem wiem :)

Dla nas zamówiłam wersję 3cm zielony neon :D
Ciekawe kiedy będzie:cool3:

Posted

[quote name='Angi']policzyłam, ile mniej więcej wyniesie mnie zamówienie... :mdleje:

Guardy dla westa, dobry pomysł?[/QUOTE]

Zrobiłam to samo i się załamałam :evil_lol:

Guardy Y są lepsze, DS też takie może zrobić. Przynajmniej na Arniego by mi zrobili ;)

Posted

też się załamałam :evil_lol: Pewnie wyszło więcej niż tobie :lol:

Jak uzbieram fundusze to napisze w sprawie tych szelek, albo kolejne norwegi. Tym razem ciemne :evil_lol:

Posted

Myślę co kupić na nocne spacery :D na pewno jakąś szerszą 4 cm tylko teraz zastanawiam się czy z "nitką" czy z taśmą, skoro taśma lepiej widoczna to poszukam czegoś ładnego z taśmą