Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='omry']Nie da się tego stajla na 2,5 cm, nie? :hmmmm:

Edit; czyli można, biere!
..kiedyś :lol:[/QUOTE]

no!! moje obroze to 2,5 cm!! to chyba podstawowa szerokosc:))

Posted

[quote name='rashelek']Turkus zdecydowanie najlepszy, chociaż limonka też niczego sobie :D
a_niusia a mnie ciekawi inna rzecz... odważysz się zrobić fotę wszystkich obroży? :lol:[/QUOTE]

to nie kwestia odwagi raczej:))
moge zrobic, ale czekam jeszcze na dostawke furkidz,

a co sadzisz, ze pobilam wszystkie rekordy?:))

Posted

[quote name='a_niusia']hahahaha no nie wiem:))) moj pups ma 2,5, a patrz jaki jest maly:)))

Ale mój ma krótką szyję i wielkie podgardle, do tego gęstą kryzę (zimą oczywiście, bo teraz jest łysy) w szerszej chyba będzie wyglądał niekorzystnie.
https://lh4.googleusercontent.com/-w6HIy4b1uBA/UHxCfSGSRUI/AAAAAAAAMHU/YA1MZL3QRCA/s640/IMG_3155.JPG znalazłam zdjęcie w 4cm, ale zwykła obroża układa się inaczej niż zacisk... Tylko 4cm hurtta stajl wyglądała by kijowo, musiałabym ją dodatkowo podszyć czarną ekoskórą, lub taśmą żeby wyszły te 4cm.

Posted

[quote name='a_niusia']to nie kwestia odwagi raczej:))
moge zrobic, ale czekam jeszcze na dostawke furkidz,

a co sadzisz, ze pobilam wszystkie rekordy?:))[/QUOTE]

To jak dojdą - zrób zdjęcie :D Ciekawa właśnie jestem, czy pobiłaś :D

Posted

[quote name='monika15']a_niusia obroże super, ale psy:loveu::loveu::loveu:
marzylam o tej rasie jako mala dziewczynka, ale rodzice weszli mi w droge i stanelo na labie ;)

hahaha ja jak tylko skonczylam burzliwe studenckie zycie to sobie kupilam gordona:)))

Posted

[quote name='a_niusia']no!! moje obroze to 2,5 cm!! to chyba podstawowa szerokosc)[/QUOTE]
Serio maja po 2.5? Myślałam, ze maja po 3 cm... Ma ktoś zdjęcie takich 3? Bo na all maja chyba na obydwu aukcjach te same zdjęcia.
[quote name='a_niusia']hahaha ja jak tylko skonczylam burzliwe studenckie zycie to sobie kupilam gordona:)))[/QUOTE]
Eh, ja swoje życie studenckie dopiero rozpoczynam, a tak bardzo chciałabym pupsa! Buuuu, czemu nie poszłam na europeistyke albo psychologię? :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']za jakieś dwa tygodnie składam zamówienie u DS. Zabiję się chyba :evil_lol:[/QUOTE]
Nieee, nie składaj! Ja nie składam, to ty tez nie możesz! :P A co zamawiasz? :cool3:

Posted

[quote name='Karoola']Nieee, nie składaj! Ja nie składam, to ty tez nie możesz! :P A co zamawiasz? :cool3:[/QUOTE]
guardy i dwie obroże. Tylko nie wiem jakie ;) któraś pewnie hurtta stajl dostanie, tylko nie wiem która ;)

Posted

[quote name='Angi']guardy i dwie obroże. Tylko nie wiem jakie ;) któraś pewnie hurtta stajl dostanie, tylko nie wiem która ;)[/QUOTE]

Hurtta stajl dla białej, będzie cudownie na niej wyglądać :)