Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lilacly napisał(a):
... z identyfikatorem AngryBirds

AnIeLa napisał(a):
Gdzie kupiłaś? Przydałby mi się do obroży :cool3:

Przyłączam się do pytania. Też chcę taki!!!! :eviltong: (naturalnie jeśli nie jest za drogi, bo miałam nic nie kupować, ale jakby był tani to dla jednego psa mogę wziąć :evil_lol:)

Posted

Molowe napisał(a):
Nasze nowości od ds wbrew temu co ktoś ostatnio pisał,że czas oczekiwania wynosi miesiąc,my nasze zamówienie dostałyśmy w 8 dni roboczych :)

Szczęściara!Na ostatnie szeleczki też czekaliśmy ...miesiąc...:saint1:

Posted

lilacly napisał(a):
Zamawiany w mamadesign - http://www.mama.gda.pl/aukcje/02/
Tylko trzeba napisać z prośbą o pełny wzornik - bo w ofercie są też inne, takie właśnie bardziej wymyślne jak AngryBirds :razz:
Zapłaciłam za niego 18zł.

Niestety nie mam lepszego zdjęcia mojego identyfikatora:

O kurcze toz to moja dzielnica !!!!! Ciekawe czy mozna odebrac osobiscie :diabloti: bede musiala dyndnąc bo na stronie jest tylko info o wysylce.

Posted

majusa napisał(a):
O kurcze toz to moja dzielnica !!!!! Ciekawe czy mozna odebrac osobiscie :diabloti: bede musiala dyndnąc bo na stronie jest tylko info o wysylce.

Można odebrać osobiście :p my też z Osowy i odbierałyśmy ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
o widzę nie tylko ja zaopatrzyłam się w rasta obrożę :evil_lol:

Dokładnie :) u nas to akurat na prośbę mojego chłopaka ale Molly całkiem fajnie w niej wygląda ;)

bluess napisał(a):
Szczęściara!Na ostatnie szeleczki też czekaliśmy ...miesiąc...:saint1:

Ja przed złożeniem zamówienia dopytałam o przybliżony czas realizacji i faktycznie na początku tego tygodnia zamówienie zostało wysłane :)

Posted

Może mi doradzicie...

Dla spaniela będzie lepsza ekoskórka czy siateczka jako podszycie do obroży?

Obroża ma nam trochę posłużyć, więc wolałabym materiał, który się łatwo nie zniszczy...

Posted

Okucia w naszej obrozy Superdog zardzewiały po morskich kąpielach niestety... Dodam, ze pies testował tez Rogza,Activdoga i Pawsitive Dog, a okucia zardzewiały tylko w tej jednej, niby specjalnie przeznaczonej do wody, obrozy. Także trochę szkoda...

Posted (edited)

motyleqq napisał(a):
takie kwestie to już niestety pocztowe problemy ;)

Obróżka i smycz już u mnie :) Są przeboskie!

monika15 napisał(a):
a to nasza nowa letnia obrozka ;)

Zieleń i biszkopt :loveu: super mu (jej? ;)) pasuje.

Edited by Hill.
Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Okucia w naszej obrozy Superdog zardzewiały po morskich kąpielach niestety... Dodam, ze pies testował tez Rogza,Activdoga i Pawsitive Dog, a okucia zardzewiały tylko w tej jednej, niby specjalnie przeznaczonej do wody, obrozy. Także trochę szkoda...

Oj dziwne, kupujemy okucia dokładnie tam gdzie pawstive i reszta , ale tylko od nas rdzewieją.

Pani Duffel ma problem od początku. I dziwnym trafem u nas wszystko jest złe a u pawstive najlepsze.

Nasze obroże kupiła masa ludzi, i są bardzo zadowoleni. To jest dość nieuczciwe.

Kto nie wierzy, polecam zakup, lub wypytać inne osoby korzystające z produktów.

Posted

Niewyspana napisał(a):
Może mi doradzicie...

Dla spaniela będzie lepsza ekoskórka czy siateczka jako podszycie do obroży?

Obroża ma nam trochę posłużyć, więc wolałabym materiał, który się łatwo nie zniszczy...

Ja polecam siateczkę, jest bardzo trwała :)

monika15 napisał(a):
a to nasza nowa letnia obrozka ;)

Ptice :D fajne! Lubię ten wzorek.

Posted

anikout napisał(a):
Oj dziwne, kupujemy okucia dokładnie tam gdzie pawstive i reszta , ale tylko od nas rdzewieją.

Pani Duffel ma problem od początku. I dziwnym trafem u nas wszystko jest złe a u pawstive najlepsze.

Nasze obroże kupiła masa ludzi, i są bardzo zadowoleni. To jest dość nieuczciwe.

Kto nie wierzy, polecam zakup, lub wypytać inne osoby korzystające z produktów.

Zamiast poszukać rozwiązania problemu lepiej stwierdzić, że właściciel jest nieuczciwy :roll:

Posted

Pani dufel i jej koleżance teodorze od początku chcieliśmy oddac kase bo były niezadowolone od pierwszego dnia, nie chciały. A teraz się dowiaduje z dogo że zardzewiały ukłucia.
ukłucia zakupione tam gdzie kupuja wszyscy.(furkidz, pawstive i cala reszta.) bo zbytniego wyboru w tej kwesti nie ma,
pzdr.

Posted

:loveu: Jestem zachwycona, bardzo mi się podoba ten komplet.

Brakuje nam jeszcze tylko smyczy treningowej, która w wyniku chyba jakiegoś nieporozumienia niestety nie dotarła, ale mam nadzieję, że jeszcze dziś to z Martą wyjaśnimy.

Posted (edited)

Dufflowa ma spore "doświadczenie"z różnymi obrożami. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że specjalnie Was oczernia. Kiedyż rdzewiały okucia z DS, teraz, o ile mi wiadomo, problemu nie ma.

O jakości Waszych wyrobów się nie wypowiadam, bo niestety nie macie rozmiarów dla mojego potworka ;)

Edited by puchu
Posted

Molowe napisał(a):
Dokładnie :) u nas to akurat na prośbę mojego chłopaka ale Molly całkiem fajnie w niej wygląda ;)

Ja przed złożeniem zamówienia dopytałam o przybliżony czas realizacji i faktycznie na początku tego tygodnia zamówienie zostało wysłane :)

niedługo zrobię kolejne zamówienie i mam nadzieję,że będzie szybciej-bardzo potrzebuję nowej smyczy...

Posted

Hill. napisał(a):
:loveu: Jestem zachwycona, bardzo mi się podoba ten komplet.

Brakuje nam jeszcze tylko smyczy treningowej, która w wyniku chyba jakiegoś nieporozumienia niestety nie dotarła, ale mam nadzieję, że jeszcze dziś to z Martą wyjaśnimy.

Piękny!Jaka jest długość smyczy?Marzy mi się taka....

Posted

anikout napisał(a):
Pani dufel i jej koleżance teodorze od początku chcieliśmy oddac kase bo były niezadowolone od pierwszego dnia, nie chciały. A teraz się dowiaduje z dogo że zardzewiały ukłucia.
ukłucia zakupione tam gdzie kupuja wszyscy.(furkidz, pawstive i cala reszta.) bo zbytniego wyboru w tej kwesti nie ma,
pzdr.

To jest wątek o obrożach i wymianie doświadczeń w tym temacie. Bardzo dobrze, że dziewczyny o tym piszą.
Nie rozumiem bulwersu kompletnie.