majusa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 xxxastarothxxx napisał(a):Niby banał... ale my kochamy rUsHoFFy ! :D (to tylko główna część :D) A najśmieszniejsze jest to, że nie jestem różową landrynką w blond włosach :D Jestem NIE nastoletnią, rockową laską, krótko ściętą, z kolczykami i tatuażami :D Więc ten Harlekini Poondel pasuje do mnie jak sól do herbaty :evil_lol: No, ale ponoc przeciwieństwa się przyciągają :cool3: Nieźle :diabloti: ale to mi się podoba !!!! Masz swoj styl i kupujesz to co Ci sie podoba. Quote
Onomato-Peja Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 xxxastarothxxx napisał(a):Niby banał... ale my kochamy rUsHoFFy ! :D (to tylko główna część :D) A najśmieszniejsze jest to, że nie jestem różową landrynką w blond włosach :D Jestem NIE nastoletnią, rockową laską, krótko ściętą, z kolczykami i tatuażami :D Więc ten Harlekini Poondel pasuje do mnie jak sól do herbaty :evil_lol: No, ale ponoc przeciwieństwa się przyciągają :cool3: To w sumie dość często spotykane jest. :) Ja np. wyglądam jak skinheadka, noszę polówki zapięte pod szyję, szelki, jeansy, martensy... Prawie zawsze w ciemnych kolorach. A mój pies pogina w obróżkach w kwiatki, bo uważam, że mu tak i ładnie i pasuje. ;) Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Wie ktos czy Manufaktura jest na urlopie? Bo nie wiem czy normalnie szyja teraz. Quote
rika Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Orientujecie się, kto szyje malutkie szelki norweskie? Potrzebuję takich na 1,5kg szczyla... Quote
Talucha Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 rika napisał(a):Orientujecie się, kto szyje malutkie szelki norweskie? Potrzebuję takich na 1,5kg szczyla... OhMyDog i Gadżeciaki Quote
rika Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 OMD odpada. Nie kupię szelek na jakieś dwa miesiące za 45zł +wysyłka :eviltong: A PSDD? Wie ktoś? Quote
omry Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 (edited) Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy PSDD to takie szmatki jak Furkidz czy bawełna jest naszyta na sztywną taśmę? Norwegi dla Tekili to niegłupi pomysł w sumie. Edited July 11, 2013 by omry Quote
lilacly Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Prosiłabym osoby, które mają obróżki z Superdoga z serii Extreme o opinie o nich :) Jak wykonanie? Faktycznie fajne na błoto, jeziorko i bagienka? :cool3: Quote
Marchewkowy Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 lilacly napisał(a):Prosiłabym osoby, które mają obróżki z Superdoga z serii Extreme o opinie o nich :) Jak wykonanie? Faktycznie fajne na błoto, jeziorko i bagienka? :cool3: Ja też jestem ciekawa bardzo :) Quote
marta1624 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Jako że przyszła moja paczka, to pokaże Wam nasze nowości od DogStyle: Na początek szelki i obroża Kajki- model jak zwykle nie chce pozować:) (mamy jeszcze smycz do kompletu, pomarańczową): Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 przyszła nasza obroża rasta chyba nie jest za szeroko? i tak mu to ginie w sierści :lol: Quote
MakeBelieve Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Super na nim wyglada ;d dlugo czekaliscie na zamowienie z OhMyDog? Quote
Olson Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 MakeBelieve napisał(a):Super na nim wyglada ;d dlugo czekaliscie na zamowienie z OhMyDog? w poniedziałek trafiły pieniądze na konto, najpóźniej w poniedziałek mają wysłać. czyli równo tydzień. ;) nasz Furkidz dzisiaj został wysłany, DSy wysłane wczoraj póki co nie dotarły... mam nadzieję, że jutro przyjdą, bo jak nie, to się chyba skicham. :eviltong: to już jest uzależnienie... Quote
Pikuśś Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 A ja ostatnio mam problem :placz: Zupełnie nie wiem jaki kolor wybrać dla mojego psa :diabloti: To mają być norwegi - sama taśma tylko przód podszyty eko - w tym samym kolorze. Na razie zastanawiam się nad zielenią, pomarańczą, niebieskim (nad tym najmniej mamy już sporo akcesoriów w tym kolorze).. Szele chcę aby uszyła nam taks :p To mój psiur :evil_lol: Taki ciemny rudzielec :P Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Olson napisał(a): nasz Furkidz dzisiaj został wysłany, DSy wysłane wczoraj póki co nie dotarły... mam nadzieję, że jutro przyjdą, bo jak nie, to się chyba skicham. :eviltong: to już jest uzależnienie... moja obroża wysłana była we wtorek i przyszła wczoraj :cool3: z DS oczywiście Quote
AnIeLa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 lilacly napisał(a):Prosiłabym osoby, które mają obróżki z Superdoga z serii Extreme o opinie o nich :) Jak wykonanie? Faktycznie fajne na błoto, jeziorko i bagienka? :cool3: Wstawiałam zdjęcie kilka stron wcześniej. Mocno ubłocona nie była ale zeszło szybko. Quote
Hill. Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 motyleqq napisał(a):moja obroża wysłana była we wtorek i przyszła wczoraj :cool3: z DS oczywiście Moje zamówienie wysłane też we wtorek, a jeszcze nie ma :c Quote
Adriana. Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 motyleqq napisał(a):przyszła nasza obroża rasta chyba nie jest za szeroko? i tak mu to ginie w sierści :lol: Bardzo do niego pasują te kolorki :), a szerokość jest OK. Pikuśś napisał(a):A ja ostatnio mam problem :placz: Zupełnie nie wiem jaki kolor wybrać dla mojego psa :diabloti: To mają być norwegi - sama taśma tylko przód podszyty eko - w tym samym kolorze. Na razie zastanawiam się nad zielenią, pomarańczą, niebieskim (nad tym najmniej mamy już sporo akcesoriów w tym kolorze).. Szele chcę aby uszyła nam taks :p Proponuję jasną zieleń, żółć, miętę lub turkus :p Quote
Kesja Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Pikuśś, ja bym brała coś z zielenią, jakieś takie limonkowe :) A nie chciałabyś np. zielonych szelek z pomarańczową eco? Fajnie by to wyglądało ;) Quote
motyleqq Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Hill. napisał(a):Moje zamówienie wysłane też we wtorek, a jeszcze nie ma :c takie kwestie to już niestety pocztowe problemy ;) Adzia123 napisał(a):Bardzo do niego pasują te kolorki :), a szerokość jest OK. dzięks :) Quote
bluess Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 lilacly napisał(a):Prosiłabym osoby, które mają obróżki z Superdoga z serii Extreme o opinie o nich :) Jak wykonanie? Faktycznie fajne na błoto, jeziorko i bagienka? :cool3: Nasza obróżka jeszcze nie została przetestowana w ekstremalnych warunkach...jeśli chodzi o wykonanie to trochę przeszkadza mi krzywo przyszyte logo-jest bardzo widoczne... Quote
a_niusia Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 kuurde nie moge sie zdecydowac na obroze furkidz...chcialam cos fajnego dla mojego dziecka, a tymczasem mam wybrane malpki dla najstarszego kundla, a dla pupsa na nic nie moge sie zdecydowac:)) Quote
lilacly Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 a_niusia napisał(a):kuurde nie moge sie zdecydowac na obroze furkidz...chcialam cos fajnego dla mojego dziecka, a tymczasem mam wybrane malpki dla najstarszego kundla, a dla pupsa na nic nie moge sie zdecydowac:)) Miałam ten sam problem :eviltong: Ostatecznie popyla w kurczaczkach z identyfikatorem AngryBirds i moim zdaniem bardzo fajnie to razem wygląda :p Quote
AnIeLa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 lilacly napisał(a): z identyfikatorem AngryBirds Gdzie kupiłaś? Przydałby mi się do obroży :cool3: Quote
Recommended Posts