Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxxastarothxxx napisał(a):
Niby banał... ale my kochamy rUsHoFFy ! :D
(to tylko główna część :D)

A najśmieszniejsze jest to, że nie jestem różową landrynką w blond włosach :D Jestem NIE nastoletnią, rockową laską, krótko ściętą, z kolczykami i tatuażami :D Więc ten Harlekini Poondel pasuje do mnie jak sól do herbaty :evil_lol: No, ale ponoc przeciwieństwa się przyciągają :cool3:

Nieźle :diabloti: ale to mi się podoba !!!! Masz swoj styl i kupujesz to co Ci sie podoba.

Posted

xxxastarothxxx napisał(a):
Niby banał... ale my kochamy rUsHoFFy ! :D
(to tylko główna część :D)
A najśmieszniejsze jest to, że nie jestem różową landrynką w blond włosach :D Jestem NIE nastoletnią, rockową laską, krótko ściętą, z kolczykami i tatuażami :D Więc ten Harlekini Poondel pasuje do mnie jak sól do herbaty :evil_lol: No, ale ponoc przeciwieństwa się przyciągają :cool3:

To w sumie dość często spotykane jest. :) Ja np. wyglądam jak skinheadka, noszę polówki zapięte pod szyję, szelki, jeansy, martensy... Prawie zawsze w ciemnych kolorach. A mój pies pogina w obróżkach w kwiatki, bo uważam, że mu tak i ładnie i pasuje. ;)

Posted (edited)

Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy PSDD to takie szmatki jak Furkidz czy bawełna jest naszyta na sztywną taśmę? Norwegi dla Tekili to niegłupi pomysł w sumie.

Edited by omry
Posted

Prosiłabym osoby, które mają obróżki z Superdoga z serii Extreme o opinie o nich :)
Jak wykonanie? Faktycznie fajne na błoto, jeziorko i bagienka? :cool3:

Posted

lilacly napisał(a):
Prosiłabym osoby, które mają obróżki z Superdoga z serii Extreme o opinie o nich :)

Ja też jestem ciekawa bardzo :)

Posted

Jako że przyszła moja paczka, to pokaże Wam nasze nowości od DogStyle:

Na początek szelki i obroża Kajki- model jak zwykle nie chce pozować:) (mamy jeszcze smycz do kompletu, pomarańczową):

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Super na nim wyglada ;d dlugo czekaliscie na zamowienie z OhMyDog?

w poniedziałek trafiły pieniądze na konto, najpóźniej w poniedziałek mają wysłać. czyli równo tydzień. ;)

nasz Furkidz dzisiaj został wysłany, DSy wysłane wczoraj póki co nie dotarły... mam nadzieję, że jutro przyjdą, bo jak nie, to się chyba skicham. :eviltong: to już jest uzależnienie...

Posted

A ja ostatnio mam problem :placz: Zupełnie nie wiem jaki kolor wybrać dla mojego psa :diabloti: To mają być norwegi - sama taśma tylko przód podszyty eko - w tym samym kolorze. Na razie zastanawiam się nad zielenią, pomarańczą, niebieskim (nad tym najmniej mamy już sporo akcesoriów w tym kolorze).. Szele chcę aby uszyła nam taks :p
To mój psiur :evil_lol: Taki ciemny rudzielec :P

Posted

Olson napisał(a):

nasz Furkidz dzisiaj został wysłany, DSy wysłane wczoraj póki co nie dotarły... mam nadzieję, że jutro przyjdą, bo jak nie, to się chyba skicham. :eviltong: to już jest uzależnienie...

moja obroża wysłana była we wtorek i przyszła wczoraj :cool3: z DS oczywiście

Posted

lilacly napisał(a):

Wstawiałam zdjęcie kilka stron wcześniej. Mocno ubłocona nie była ale zeszło szybko.

Posted

motyleqq napisał(a):
moja obroża wysłana była we wtorek i przyszła wczoraj :cool3: z DS oczywiście

Moje zamówienie wysłane też we wtorek, a jeszcze nie ma :c

Posted

motyleqq napisał(a):
przyszła nasza obroża rasta
chyba nie jest za szeroko? i tak mu to ginie w sierści :lol:

Bardzo do niego pasują te kolorki :), a szerokość jest OK.

Pikuśś napisał(a):
A ja ostatnio mam problem :placz: Zupełnie nie wiem jaki kolor wybrać dla mojego psa :diabloti: To mają być norwegi - sama taśma tylko przód podszyty eko - w tym samym kolorze. Na razie zastanawiam się nad zielenią, pomarańczą, niebieskim (nad tym najmniej mamy już sporo akcesoriów w tym kolorze).. Szele chcę aby uszyła nam taks :p

Proponuję jasną zieleń, żółć, miętę lub turkus :p

Posted

Pikuśś, ja bym brała coś z zielenią, jakieś takie limonkowe :) A nie chciałabyś np. zielonych szelek z pomarańczową eco? Fajnie by to wyglądało ;)

Posted

Hill. napisał(a):
Moje zamówienie wysłane też we wtorek, a jeszcze nie ma :c

takie kwestie to już niestety pocztowe problemy ;)

Adzia123 napisał(a):
Bardzo do niego pasują te kolorki :), a szerokość jest OK.

dzięks :)

Posted

lilacly napisał(a):

Nasza obróżka jeszcze nie została przetestowana w ekstremalnych warunkach...jeśli chodzi o wykonanie to trochę przeszkadza mi krzywo przyszyte logo-jest bardzo widoczne...

Posted

kuurde nie moge sie zdecydowac na obroze furkidz...chcialam cos fajnego dla mojego dziecka, a tymczasem mam wybrane malpki dla najstarszego kundla, a dla pupsa na nic nie moge sie zdecydowac:))

Posted

a_niusia napisał(a):
kuurde nie moge sie zdecydowac na obroze furkidz...chcialam cos fajnego dla mojego dziecka, a tymczasem mam wybrane malpki dla najstarszego kundla, a dla pupsa na nic nie moge sie zdecydowac:))

Miałam ten sam problem :eviltong: Ostatecznie popyla w kurczaczkach z identyfikatorem AngryBirds i moim zdaniem bardzo fajnie to razem wygląda :p