Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ejjj a ja dostalam sliczniutka obroze od marty ds i niestety jest za duza na mojego papiksa. strasznie nad tym ubolewam. chyba dam mu serka, zeby szybciej do niej dorosl!!!

Posted

Kesja napisał(a):
Nasza nowość od gadżeciaków :heart:

I smycz szyta przeze mnie z linki zakupionej w sklepie żeglarskim :-P - mamy jeszcze drugą taką samą chabrową :)

Smycz jest mega :D Ajra na pewno będzie wyglądać stylowo :D

Posted

rashelek napisał(a):
Ja dzisiaj przeżyłam szok, jak ujrzałam panią z blabladorkiem w... Furkidzowej obroży :crazyeye: A u nas to jak pies ma szelki/obrożę nie-skórzane i nie-z-hiltona to już jest pełna burżua :diabloti:

Haha :evil_lol: A ja za to nie znam NIKOGO kto by miał dla swojego psa jakiegoś handmade'a :P

Posted

rashelek napisał(a):
http://images41.fotosik.pl/2090/1c7e16848d21dc1f.jpg aaa super :loveu:

Ja dzisiaj przeżyłam szok, jak ujrzałam panią z blabladorkiem w... Furkidzowej obroży :crazyeye: A u nas to jak pies ma szelki/obrożę nie-skórzane i nie-z-hiltona to już jest pełna burżua :diabloti:

dokładnie to samo przeżyłam jak szłam kiedyś ze szkoły i szła pani z dwoma jack russel terierami(nie wiem dokładnie jak to się pisze) i miały obroże Furkidz !!!!

Posted

O matko, tyle nowosci. Mialam czekac na jakies w psdd ale zakochalam sie w batmanach z kudlatego artu i tej oliwkowej w napisy z furkidza :-(
ma ktos furkidz 2,5 cm z lancuszkiem? Bo nie wiem czy nie bedzie za ciezki i za gruby.

Posted

Emilia, Fifi i Grecia w Superdogach.
Szybko schnął, brudzą się jak każde, ale ładnie spierają nawet w kranie lub pralce :)
A dziewczynki wyglądała klasiasto.

Posted

trabeska napisał(a):
Haha :evil_lol: A ja za to nie znam NIKOGO kto by miał dla swojego psa jakiegoś handmade'a :P

Ja tak samo. Chyba że liczy się obroża którą ja uszyłam dla suczki mojej znajomej, w końcu też jest "hand made" :evil_lol: