masdamerka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 gops napisał(a):Kupilłm w końcu te szelki z OMP niestety dojdą pewnie jak mnie nie będzie więc zobacze je dopiero za jakieś 2 tyg . Wzięłam siateczke zieloną i brązową 2,5cm taśme bez naszycia żeby były wytrzymalsze (z doświadczenia wiem co się dzieje z tasiemką po jakimś czasie) . Mam nadzieje że to będzie strzał w 10 ) To tak jak moja obroża i smycz tylko że bez tasiemki ozdobnej :evil_lol: Super połączenie swoją drogą - mało się brudzi ;) Quote
gops Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 masdamerka napisał(a):To tak jak moja obroża i smycz tylko że bez tasiemki ozdobnej :evil_lol: Super połączenie swoją drogą - mało się brudzi ;) Czyli cel będzie osiągnięty :lol: właśnie o to mało brudzące kolory mi chodziło :) Quote
AnIeLa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 masdamerka napisał(a):Zdjęcia :) Na szybko domowe. i woreczek w który była zapakowana :) Nie wiem czemu ale spodziewałam, się, że obróżka będzie gładka i śliska. A na fb widać strukturę naszycia. Może rybki są gładziutkie :cool3: Quote
Hill. Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Zamówiłam dla tego pana obrożę z łańcuszkiem, z turkusowej taśmy na czarnej eko i plecioną smycz w tych samych kolorach od DS :) Quote
Rinuś Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 AnIeLa napisał(a):Na szybko domowe. http://img96.imageshack.us/img96/5736/96ht.jpg super w niej wygląda! to 3cm pewnie? Ja chcę ją zamówić na początku sierpnia. Zwykły półzacisk to jest tak? ja wezmę chyba ten martinagle. Quote
Adriana. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Wczoraj minęło 7 dni roboczych od kąt mój przelew dotarł do ActivDoga a żadnych wiadomości o moich obrożach nie ma. Nie wiem czy napisać do nich, czy wyjdzie, że jestem niecierpliwa i lepiej poczekać... Quote
masdamerka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Adzia123 napisał(a):Wczoraj minęło 7 dni roboczych od kąt mój przelew dotarł do ActivDoga a żadnych wiadomości o moich obrożach nie ma. Nie wiem czy napisać do nich, czy wyjdzie, że jestem niecierpliwa i lepiej poczekać... Ja bym napisała - w końcu twoje pieniądze, inne firmy piszą że dostali przelew ;) Quote
Adriana. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 masdamerka napisał(a):Ja bym napisała - w końcu twoje pieniądze, inne firmy piszą że dostali przelew ;) Źle mnie zrozumiałaś. Napisali mi, że dostali przelew i że czas realizacji to 7 dni roboczych od zaksięgowania wpłaty, a wczoraj minęło to 7 dni roboczych od tej wiadomości ;). To znaczy liczone z tym dniem kiedy dostałam maila to dziś jest już 9 dzień roboczy i nie mam żadnej wiadomości, więc zastanawiam się czy napisać do nich z pytaniem gdzie moje obroże :). Quote
masdamerka Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Adzia123 napisał(a):Źle mnie zrozumiałaś. Napisali mi, że dostali przelew i że czas realizacji to 7 dni roboczych od zaksięgowania wpłaty, a wczoraj minęło to 7 dni roboczych od tej wiadomości ;). To znaczy liczone z tym dniem kiedy dostałam maila to dziś jest już 9 dzień roboczy i nie mam żadnej wiadomości, więc zastanawiam się czy napisać do nich z pytaniem gdzie moje obroże :). Aaa sory - nie doczytałam ;) To i tak bym napisała zapytać się kiedy mniej więcej dojdzie przesyłka :) Quote
Aleksandrossa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Kurde, te różowe sówki z Kudłaty Art mnie zauroczyły :loveu: Pasowałyby do tego pana? np.na niebieskiej (błękitnej) taśmie? Quote
Adriana. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 masdamerka napisał(a):Aaa sory - nie doczytałam ;) To i tak bym napisała zapytać się kiedy mniej więcej dojdzie przesyłka :) Niespodzianka! Był listonosz, doszły obroże! :multi: Już nie muszę pisać :). Aleksandrossa napisał(a):Kurde, te różowe sówki z Kudłaty Art mnie zauroczyły :loveu: Mi się jakoś nie bardzo podobają te tasiemki z Kudłatego Art'a. One chyba są tak jakby drukowane, a nie takie jak ma np. DS czy AD. Ale wzorek całkiem fajny i myślę, że by pasowała do Chica :). Quote
Marchewkowy Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Adzia123 ja miałam tak samo nie napisali że wysłali ani nic. Tylko w dniu w którym napisałam maila czy zamówienie zostało wysłane - listonosz przyniósł paczkę ;) Quote
BBeta Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/992790_141150549416191_515018180_n.jpg Batman :mdleje: :loveu: Quote
xxxastarothxxx Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Aleksandrossa napisał(a):Kurde, te różowe sówki z Kudłaty Art mnie zauroczyły :loveu: Pasowałyby do tego pana? np.na niebieskiej (błękitnej) taśmie? Ja zamówiłam kucyki pony dla swojego pudliszona :D Wydaje mi się, że sówki dla tego przystojniaka, to dobry wybór :razz: Quote
gops Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 BBeta napisał(a):https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/992790_141150549416191_515018180_n.jpg Batman :mdleje: :loveu: Dokładnie tym samym się właśnie zachwycałam :loveu: chyba się kiedyś nie powstrzymam i kupie :lol: Quote
Adriana. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Zrobiłam zdjęcia obróżek Są śliczne :loveu:, mimo tego że nie byłam pewna jak wyjdą te połączenia. Teraz przez jakiś czas psina będzie rzadziej nosiła szelki bo muszę się pozachwycać obrożami :lol:. Zrobię niedługo zdjęcia naszej zaktualizowanej kolekcji bo długo już nic nie kupię, będę tylko zachwycać się waszymi nowościami podziwiać nasze starości i ćwiczyć silną wolę :) Quote
Harley Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Gadżeciaki będą dla mnie szyć dopiero pod koniec lipca szelki z frisbee(urlop), a jeszcze wysyłka etc... Z tej niecierpliwości zamówiłam dla kundlicy furkidza: Nie wiem czy nie przesadziłam z 4 cm szerokości dla psa wielkości i postury dalmatyńczyka. Quote
vege* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Adzia123 nawet fajne te połączenia :) tylko ta z obi ma strasznie, ale to strasznie gruby zacisk :crazyeye: Quote
AnIeLa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Rinuś napisał(a):http://img96.imageshack.us/img96/5736/96ht.jpg super w niej wygląda! to 3cm pewnie? Ja chcę ją zamówić na początku sierpnia. Zwykły półzacisk to jest tak? ja wezmę chyba ten martinagle. Dzięki :) Tak to 3 cm półzacisk zwykły :) Quote
Adriana. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Harley napisał(a):Nie wiem czy nie przesadziłam z 4 cm szerokości dla psa wielkości i postury dalmatyńczyka. Myślę że nie. Mój psiak wielkości i postury menchester teriera / basenii wygląda dobrze w 3 cm. vege* napisał(a):Adzia123 nawet fajne te połączenia :) tylko ta z obi ma strasznie, ale to strasznie gruby zacisk :crazyeye: Dzięki :). Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale są 4 warstwy taśmy na zacisku i tak samo przy tym środkowym kółeczku łączącym zacisk z resztą obroży (mam nadzieję, że można się domyślić o co mi chodzi :) ), a w tej drugiej obroży już tak nie ma, zacisk ma 3 warstwy taśmy. Quote
vege* Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Adzia123 napisał(a): Dzięki :). Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale są 4 warstwy taśmy na zacisku i tak samo przy tym środkowym kółeczku łączącym zacisk z resztą obroży (mam nadzieję, że można się domyślić o co mi chodzi :) ), a w tej drugiej obroży już tak nie ma, zacisk ma 3 warstwy taśmy. Rozumiem rozumiem ;) Szkoda, że dali aż 4 warstwy bo mi się wydaje, ze tak gruby zacisk jest niewygodny, za sztywny pewnie, ale mogę się mylić ;) Quote
gops Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Olson napisał(a): bardzo niedobrze, że to wstawili. :mad: Do niemca nie pasuje :eviltong: Quote
Olson Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 gops napisał(a):Do niemca nie pasuje :eviltong: haha, już ma jedną obróżkę z NYC... będzie mieć i drugą. trudno. :diabloti: Quote
Recommended Posts