Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
mierzyłam tak jak mi się wydawało ;) napisałam dokładnie tak, mierzyłam według instrukcji na stronie
http://www.ohmypet.pl/OhMyDog/Produkt/szelki-guardy,khj/szelki-guardy-twojego-projektu,piah

[FONT=arial]górny pasek 8cm[/FONT][FONT=arial]dolny pasek 16cm[/FONT]
[FONT=arial]obwód szyi 35cm[/FONT]
[FONT=arial]klatka piersiowa 50cm[/FONT]

Dzięki , czyli w sumie tak jak guardy .
Ale Grami malutki :loveu:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja wiem czy taki malutki, Brum ma niewiele większe wymiary :evil_lol:

Chociaż szelki kupujesz tańsze :lol: Ja się boje wyceny tych dla nas.

Posted

gops napisał(a):
Chociaż szelki kupujesz tańsze :lol: Ja się boje wyceny tych dla nas.

I to jest ogromny plus małych piesków, wszystko jest takie tanie w porównaniu do tych co mają spore wymiary :evil_lol:

Posted

No i zamówiłam naszą super niepowtarzalną obróżkę z OhMyDog. :diabloti: Jestem przekonana, że jeszcze nikt na świecie takiej nie ma. :loveu:

Posted

Uwaga, z okazji dnia psa przyszykowaliśmy dla Was promocje :)

Przy zamówienie na kwotę powyżej 50 zł, każdy dostanie rabat w wysokości 10%
Przy zamówieniu na kwotę powyżej 100 zł, każdy dostanie rabat w wysokości 20%
Przy zamówieniu na kwotę powyżej 150 zł, każdy dostanie rabat w wysokości 30%

UWAGA! Rabat będzie uznany tylko wtedy gdy w komentarzu do zamówienia napiszecie DZIEŃ PSA. W mailu zwrotnym dostaniecie wartość zamówienia po rabacie.

Wiecie już jaki prezent sprawicie swojemu pupilowi z okazji jego dnia? :)

www.prestigedogs.pl

Posted

zamierzam zamowic cos od DS tylko chcialam sie Was zapytac, ile czeka się na obrożę, szelki od nich?
zalezy mi na czasie, a nie chce mi sie wypatrywac listonosza przez 2 tygodnie:evil_lol:

Posted

monika15 napisał(a):
zamierzam zamowic cos od DS tylko chcialam sie Was zapytac, ile czeka się na obrożę, szelki od nich?
zalezy mi na czasie, a nie chce mi sie wypatrywac listonosza przez 2 tygodnie:evil_lol:

Ja czekałam ponad miesiąc...:roll:

Posted

MakeBelieve napisał(a):
ma ktos jeszcze moze polaczenie jelonkow z czerwienia i zolcia?

My mamy, zdjęcie średnie, wykonanie obróżki też ale mam sentyment do niej :loveu:

Posted

Pisałam dzisiaj z Panią ze sklepu i Fusion dla mojej niewymiarowej bestii odpadają. Norwegi mają za krótki przód, a "Y" znowu za wielką tą przednią obręcz... Stąd moje pytanie, która z firm "masówek" robi jakieś fajne guardy? Oprócz Trixie, bo żaden wzór mi nie wpadł w oko ;) Zastanawiam się jeszcze nad Twistami z DS, ale nie wiem czy chce mi się czekać tyle...

Posted

monika15 napisał(a):

Ja czekałam niecały tydzień na obrożę od nich :razz:

Posted

mam problem z pasem bezpieczeństwa w samochodzie.
zawsze przed jazdą sprawdzam czy pies jest dobrze przypięty, sprawdzam i karabińczyk i tą drugą cześć- bolec, ale w czasie jazdy pas się odpina; nie wiem czy to jest wina pasa czy pies wiercąc się łapą sam siebie odpina; ma ktoś moze pomysł jak uniemożliwić to psu?

Posted

snuszkak napisał(a):
to jak już bdziesz miała daj znaka jak się po kąpieli zachowuje :)

Mam nadzieję, że dobrze. Nasza dzisiaj wysłana :evil_lol:

A to nasza nowa taksóweczka :lol: Na moim psiaku 4 cm to za szeroko jak dla mnie ale wzorek bardzo mi się spodobał :p

Posted

asiak_kasia napisał(a):
A ja się zrujnowałam i zamówiłam tą obróżkę (http://furkidz.eu/pl/p/Etno-Time/155) bo sięm zakochałam w tym wzorze, czegoś podobnego szukałam no i pech chciał-trafiłam :roll: Czekamy aż przyjdzie i mam nadzieje, że mnie TZ z chałupy nie wyrzuci :evil_lol:

Bardzo ładny wzór , jaką szerokość wzięłaś ? niestety te ciemniejsze furkidzy blakną z czasem więc lepiej brać jasne wzorki .

Posted

gops napisał(a):
Bardzo ładny wzór , jaką szerokość wzięłaś ? niestety te ciemniejsze furkidzy blakną z czasem więc lepiej brać jasne wzorki .

2,5 cm u mojej suczy szersze obroże wyglądają kiepsko. Ona ma bardzo nieproporcjonalną szyję. Krótka i grubą. Jakbym ją zapakowała w 3cm albo więcej, to by wyglądała groteskowo :roll:
skusiłam się na wersję z łańcuszkiem, bo takiej obróżki nam brakowalo. Zobaczymy jak dojdzie. Jasna obroża u nas nie ma racji bytu. Piach, błotko, a suki latają luzem, więc potem doprać jasną obroże po spacerku, konsko-psim w lesie, to masakra. :shake: