Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

masdamerka napisał(a):
Takie z komórki - później może wstawię takie terenowe aparatem ;) Bardzo zadowolona jestem - z wykonania, kontaktu, materiałów, no i Lu do pyska w tym komplecie :p

Śliczne :loveu: i pasuje do Lunki. Ta siateczka z OMD jest w rzeczywistości taka błyszcząca jak wydaje się na zdjęciach?

Jestem strasznie niecierpliwa, tym bardziej jak oglądam wasze nowości. Ja się pytam gdzie są moje AD!? :angryy: (pewnie jeszcze nie istnieją, następnym razem zamawiam coś co się szybciej produkuje, albo jakieś gotowce)

Edited by Adzia123
Posted

motyleqq napisał(a):
rasta z DS, żeby miał taką jak Etna i żeby TŻ chodził się lansować :evil_lol:

fakt lans przede wszystkim :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
rasta z DS, żeby miał taką jak Etna i żeby TŻ chodził się lansować :evil_lol:

no teraz to juz serio musisz z nimi do wawki na spacer przyjechac, Lusia ma rasta szelki :evil_lol:

anikout, 2.5 tez by sie przydały ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']śliczne :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']Świetnie wyszedł ten komplet ! :loveu: Aż nabrałam ochoty na taki :lol:

[quote name='anostek']Śliczny! I rzeczywiście baaardzo jej pasuje :loveu:

[quote name='paulaa.']śliczny komplet, pasuje jej! :smile:

[quote name='vege*']Super Lu wygląda :)

[quote name='Victoria']fajny :loveu:

[quote name='Karoola']masdamerka, bosko!

[quote name='Adzia123']Śliczne :loveu: i pasuje do Lunki. Ta siateczka z OMD jest w rzeczywistości taka błyszcząca jak wydaje się na zdjęciach?

[quote name='IZMADO']Bardzo fajnie wyszło!

Dzięki! :) Siateczka nie jest aż tak błyszcząca - po prostu taka mocna soczysta zieleń ;)

Posted

Jara napisał(a):
Biorę jednak większe te buty ManMata. Rzep jest na tyle długi, że spokojnie owinie łapę.

Myślę, że słusznie. But u psa trzyma się przecież na rzepie wokół kostki, rozmiar stopy nie jest chyba aż tak istotny, byleby nie był za mały.

Posted

[quote name='MakeBelieve']Czy ma ktos moze cos z Activdoga z zolta pianka nr 3 lub 17 oraz chabrowa nr 11 i moglby wstawic zdjecie?

Wydaje mi się, że ja brałam piankę nr 11 do obroży z tasiemka folk.
Wstawiałam ją już wcześniej, ale tutaj zrobiłam "zbliżenie".

Wydaje mi się, że kolor na zdjęciu dość dobrze obrazuje kolor realny.

Posted

zamówiłam wczoraj 4 DSy, ale mam ochotę jeszcze na AD, PSDD i OMD.

jakie kolorki dla tej suki? ;) albo jakie tasiemki? na nic nie mogę się zdecydować. :shake: