Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masdamerka napisał(a):
A do mnie dotarł komplet od OMP :) Pierwsze wrażenie świetne, akurat na porannym spacerze przetestujemy.

Koniecznie wstaw zdjęcia!
Już nie mogę się doczekać naszych obróżek z AD. Według tego co mi napisali, że czas realizacji to ok. 7 dni roboczych (a pieniądze dostali w ten poniedziałek) powinny być gotowe do środy, czyli do końca tygodnia powinny dotrzeć.

Posted

Olson napisał(a):
A myślałam, że tylko ja kupuję psu rzeczy za granicą. :diabloti: W tym roku przywiozłam kundlowi z Krety sporo smaczków, a z Nowego Jorku i Fuerteventury dla każdej suki po obroży. :loveu:

spoko, ja też z Włoch przywiozłam psu zabawkę, po czym rzuciłam ją tak, że wylądowała na drzewie i już jej nie odzyskałam :evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
spoko, ja też z Włoch przywiozłam psu zabawkę, po czym rzuciłam ją tak, że wylądowała na drzewie i już jej nie odzyskałam :evil_lol:

ja z Holandii przywiozłam zabawkę, rzuciłam na dach, przeleżała tam z 3 lata, miesiąc temu ją odnalazłam, zdjęłam,wyprałam i <prawie...> jak nowa :evil_lol: ale do zabawy się nadaje, tylko sznurek zamiast żółty jest... zielony:evil_lol:

Posted

masdamerka napisał(a):
A do mnie dotarł komplet od OMP :) Pierwsze wrażenie świetne, akurat na porannym spacerze przetestujemy.

Widziałam to cudo na FB - koniecznie daj zdjęcie Lu w nowym ubranku :)

Posted

Takie z komórki - później może wstawię takie terenowe aparatem ;) Bardzo zadowolona jestem - z wykonania, kontaktu, materiałów, no i Lu do pyska w tym komplecie :p

Na drugim zdjęciu Lu oczywiście ze swoją poważną księżniczkową mordą :roll:

Posted

masdamerka, bosko!
anikout, z jakiego materiału wykonane są Wasze obroże? Strasznie mnie to frapuje! To jest takie, hmm.. "twarde plastikowe płótno"? A nowa propozycja - ekstra!

Posted

Dioranne napisał(a):
Dokładnie! Czy kiedyś wprowadzicie węższe obroże dla małych kurdupli? :-)

Mam nadzieję że niebawem. Jestesmy na etapie poszukiwań :)
Jakie szerokości Was interesują?

Posted

dobra, zamówiłam obrożę, ponieważ te po Etnie jednak średnio się sprawdzają na małym :evil_lol: półzacisk to w ogóle do niczego, bo mu się tam loczki wplątują, a fioletowy furkidz się luzuje i piesek wychodzi z obroży