Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
Tak zależy od psa, dla psa, który lubi popływać się nie nadaje, chyba, że będzie zdejmowana przed kąpaniem :) To bawełna więc traci kolor przez częste pranie, ale furkidz szyje te obróżki pięknie :) Mogę też polecić firmę kudłaty art, mają super wzorki :loveu:

Mogłabyś podać link do tej strony ? :)

Posted

Luna_2012 napisał(a):
Na spacerki "do kościoła :)" ubieramy szele :D

Po zdjęciu widzę, że jednak pies lubi się pobrudzić to celowałabym w coś co się łatwo wyczyści, ale będzie też wyglądało ładnie :) Widziałaś te wzorki SuperDog Extreme? :) Ewa od Duffla wstawiała kilka postów wyzej obrozę od nich :)

Posted

vege* napisał(a):
Po zdjęciu widzę, że jednak pies lubi się pobrudzić to celowałabym w coś co się łatwo wyczyści, ale będzie też wyglądało ładnie :) Widziałaś te wzorki SuperDog Extreme? :) Ewa od Duffla wstawiała kilka postów wyzej obrozę od nich :)

Widziałam :) może pomyślę nad czymś takim :)

Posted

Angi napisał(a):
Jaka obroża dla ONka? ( wzór :>)
Niestety, dziś by mi nawiała z szelek, więc chyba powrót do obróżek.. :P

Jakaśą z serii z nitką z rogza łańcuszkowa ?

Posted

Angi napisał(a):
Jaka obroża dla ONka? ( wzór :>)
Niestety, dziś by mi nawiała z szelek, więc chyba powrót do obróżek.. :P

Zamawiasz w DS? Bo ja właśnie się przymierzam do zakupów :eviltong:
Mogę te Twoje szele przymierzyć na Jetsa? :eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
nie mam pojęcia bo nie ma metki, a obrożę przytargałam z Hiszpanii

rozumiem ;) myślałam, że gdzieś na zamówienie kupiłaś w polsce, mimo wszystko fajnie wygląda :)

Posted

Pomyślałam że psa kupujesz innego bo na Molli też mi się wydaje za wielka :P
Ja na Teneryfie widziałam swietne szelki i obroże ale głupia posłuchałam TZta i sobie odpuściłan ;(

Posted

A myślałam, że tylko ja kupuję psu rzeczy za granicą. :diabloti: W tym roku przywiozłam kundlowi z Krety sporo smaczków, a z Nowego Jorku i Fuerteventury dla każdej suki po obroży. :loveu:

Posted

e jest aż tak wielka, z tym ze ja nie lubię kołnierzy ;);)ale obroża mi się podobała to kupiłam, zobaczę, może ją sprzedam albo zostawię Dorze, jak urośnie to będzie miała ją w sam raz :p

Posted

zaba14 napisał(a):
Jakaśą z serii z nitką z rogza łańcuszkowa ?

Myślałam o tym żółtym oczojebnym rogzie... Za dużo już tych firm :roll::diabloti:
Naklejka napisał(a):
Zamawiasz w DS? Bo ja właśnie się przymierzam do zakupów :eviltong:
Mogę te Twoje szele przymierzyć na Jetsa? :eviltong:

Jutro zobaczę obroże, bo dziś już padam :lol: Pewnie, że tak ;)

Posted

A do mnie dotarły sówki z Furkidz. Jestem mile zaskoczona i wielki plus dla tej firmy za kontakt i przesyłkę. W poniedziałek zamówiłam i napisałam, że zależy mi na przesyłce do piątku. Szczerze wątpiłam, że będę ją miała u siebie dzisiaj, ale miłe zaskoczenie, dotarły :)