Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kesja napisał(a):
Tak, moja sucz laba chodzi w szerokościach 2.5 i 3cm, obwód szyjki aktualnie 43cm :)

O mamo, jaka kruszynka :loveu: Mój labo-niedźwiedź ma ok. 55 cm. Mam jedną obrożę 2.5 cm, z Lidla :evil_lol:. Kiedyś tylko tę nosił, ale teraz ma obroże 3, 4 cm, a ta wąska służy do przypięcia w trakcie czesania, kąpania itp.
Dzisiaj (albo jutro :roll:) przyjdą nasze guardy z DS... 4 cm :loveu:

Posted

dzieki, leze sobie z nimi w lozku i zerkam bo nie wierze ze sa takie ladne :lol:

I jest tak jak mialo byc, bawelniane sa przesliczne i mam ochote je zjesc, a hurta stajl sa ladne i praktyczne, tak ze bardziej sie nie da. Ciemne, z tasiemki, odblaskowe, z siateczka, lekkie i ladne. kocham PSDD :cool3:

jeszcze przyszla dzisiaj smycz, ale zwykla z szarej tasmy i szarymi przeszyciami.

Posted

Illusion napisał(a):
Jak myślicie, da się przyszyć od spodu siateczkę tak, żeby nie było jej widać, kiedy pies ma obrożę/szelki na sobie? Zazwyczaj wystaje zza tasiemki.

tak da się :)

Posted (edited)

katasza1 napisał(a):
Foty robione tosterem.

Ale zdjecie wogole nie oddaje tego jakie sa sliczne. Te lusku na zywo maja neonowe kolory i Frodo wyglada w nich cudne :loveu:

I szelki 'Molly Flash'

Ale śliczne :loveu:. Hurtta stail świetnie wygląda z turkusem.

Illusion napisał(a):
Jak myślicie, da się przyszyć od spodu siateczkę tak, żeby nie było jej widać, kiedy pies ma obrożę/szelki na sobie? Zazwyczaj wystaje zza tasiemki.

Da się na pewno.

Edited by Adzia123
Posted

katasza1 napisał(a):
Mi sie bardziej podoba wersja PSDD, bo w DS jest za malo delikatny hafcik :P

hafciki są do wyboru, bo DS ma ich dużo :)

Posted

[quote name='BBeta']Wiewiórki z AD na psach :)

Ślicznie im :). Nigdy nie chciałam kupować moim czarnym psom czarnych obróżek czy szelek, a twoim czekoladkom całkiem ładnie w brązie

[quote name='gops']hurtta stajl :)

Super! Te hurtty DS podobają mi się bardziej niż PSDD, właśnie ze względu na haft. PSDD robi taki cieniutki, a w hurtcie jest dużo tego kolorku po środku.

[quote name='puchu']Kudłaty Art

piórka :loveu:. Jak pierwszy raz zobaczyłam ten wzorek na obróżce (http://1.bp.blogspot.com/-4NdiG-O525U/UcAU3yH8bgI/AAAAAAAABGo/F-1a3VA4OLQ/s1600/DSC_0648.JPG) to skojarzył mi się z Lupine.

Posted

dzieki, chociaz ja jestem wierna PSDD i nie mam narazie zamiaru zamawiac gdzie indziej :P

A piorka sama zamowilam...a potem musialam zrezygnowac bo kasa poszla na cos innego.

Posted

katasza1 napisał(a):
Foty robione tosterem.
Ale zdjecie wogole nie oddaje tego jakie sa sliczne. Te lusku na zywo maja neonowe kolory i Frodo wyglada w nich cudne :loveu:

I szelki 'Molly Flash'

Frodus jest boski !!! Śliczne szeleczki , szczegolnie podobaja mi sie te z łuskami :loveu:. Ja dzieki Tobie tez bardzo sobie chwalę PSDD, smycz jest rewelacyjna a ostatnio zachorowałam na Yummi Dots.

Ewa&Duffel napisał(a):
A my się pochwalimy nowymi smyczami z Ohmypet i obrożami z Red Dingo :)
Duffel jak zwykle pięknie prezentuje swoje nowe "ciuchy", fajnie skompletowałaś smycze z RD.

Flea_mbb napisał(a):
Bardzoo męska obroża;)
Świetnia !!!!! Bardzo mu ładnie.

BBeta napisał(a):
Nie chciało mi się wyciągać aparatu :siara: :eviltong:
Bardzo lubie ta tasiemkę z wiewiórami :loveu: zdecydowanie moje kolory.

gops napisał(a):
hurtta stajl :)
Młody wyglada rewelacyjnie, super połaczenie z zielonym ale faktycznie obroza mogła byc z pol cm szersza. Szkoda ze nie zamowiłas z podkładem z czarnej siateczki, była by ciut szersza i masywniejsza ale i tak wyglada super.

puchu napisał(a):
Kudłaty Art
Tak sie zastanawiałam jak wyjdą te piórka na obrozy, no i okazuje sie ze bardzo fajnie wyglada :)

Posted

vege* napisał(a):
Ale super wyszło z zielenią :loveu:

mi też się podoba :)

Rinuś napisał(a):
super mu pasuje :)
:cool3:
dzięki
katasza1 napisał(a):

ale faktycznie bialasowi do pyska w zieleni :cool3:

dzięki

majusa napisał(a):

Młody wyglada rewelacyjnie, super połaczenie z zielonym ale faktycznie obroza mogła byc z pol cm szersza. Szkoda ze nie zamowiłas z podkładem z czarnej siateczki, była by ciut szersza i masywniejsza ale i tak wyglada super.

nawet nie pomyślałam o tej siateczce , następnym razem tak zrobię, ta ma równe 3cm.

Victoria napisał(a):
zielona hurtta stajl super!!
:D

pomarańczowa też bosko wyszła , poleciała do Agnes dla Fanty na pewno niedługo wstawi zdjęcia ,Ty chyba tez masz pomarańcz?

Posted

Czerwona ma Ewa dufflowa i wg mnie nie ma takiego stajla. Ja chcialam wziac szelki chabrowe ale PSDD stwierdzilo ze tego typu rzeczy najlepiej wygladaja z jakims oczojebnymi tasiemkami.

Posted

gops napisał(a):
pomarańczowa też bosko wyszła , poleciała do Agnes dla Fanty na pewno niedługo wstawi zdjęcia ,Ty chyba tez masz pomarańcz?

tak :P
i sie jaram bo nawet metka jest pod kolor :evil_lol: