Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ostatnio choruję na fiolet i wszystko, co fioletowe mi się podoba :loveu:
Krowy są mega zarąbiste- szkoda, że nie ma szelek, bo obroży już nie używamy...

Posted

[quote name='gops']obroże kupiłaś w tym tanim sklepie? wszystko było ok ?
jak zwykle super na Dufflu wszystko wygląda :)
Tak, obroże są z tego sklepu: www.petkarma.pl
Spokojnie mogę polecić, kontakt bezproblemowy, szybka wysyłka i ceny naprawdę atrakcyjne :) A obroże na pewno są oryginalne ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Tak, obroże są z tego sklepu: www.petkarma.pl
Spokojnie mogę polecić, kontakt bezproblemowy, szybka wysyłka i ceny naprawdę atrakcyjne :) A obroże na pewno są oryginalne ;)
Ewa pewnie dla Duffla brałaś ten rozmiar 40-60 cm? Mogłabyś mi powiedzieć ile na prawdę ma ta obroża zmniejszona na minimum? :)

Posted

vege* napisał(a):
Ewa pewnie dla Duffla brałaś ten rozmiar 40-60 cm? Mogłabyś mi powiedzieć ile na prawdę ma ta obroża zmniejszona na minimum? :)

Tak ;) Zmniejszona minimalnie ma nieco większe wymiary niż podają-wyszło mi około 45 cm.

Posted

Kurcze szkoda, będzie za duża, a rozmiar mniejsza za wąska :( Jakie to niesprawiedliwe mieć niewymiarowego psa :eviltong: W każdym bądź razie dzięki :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Tak ;) Zmniejszona minimalnie ma nieco większe wymiary niż podają-wyszło mi około 45 cm.

oo to lipa trochę , chciałam kupić ale nie lubię jak mam podwójną obroże a mój ma 47cm więc cała by była zmniejszona , szkoda.