Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss'][FONT=&quot]Od jakiegoś czasu chodzi za mną nowa obroża od Marty, ale się nie mogę jakoś zdecydować którą chce :splat:[/FONT]

RÓŻOWĄ ! :diabloti:

Posted

[quote name='BullWest']Joanna my mamy ten sam wzorek (już bardzo długo, bo od wakacji 2008): smycz i szelki, miałyśmy też obrożę, tylko nie pamiętam co się z nią stało, prawdpodobnie ją zgubiłyśmy, ale teraz na lato na pewno ją dokupię. Ogolnie uważam, że obroża z Trixie jest o wiele lepsza niż szele, mamy ten sam rozmiar M-L, ale szele ają 2,5 cm szerokości i są chyba zbyt masywne. W każdym bądź razie wolę Rogza.
A tak wygląda bulwa w tych szelach (stare zdjęcie):
http://images35.fotosik.pl/13/2df584399c3ac118.jpg

i w obroży:
http://images23.fotosik.pl/283/61b98a7014ddff21.jpg

Uważam, że ten kolor jest rewelacyjny. My mamy 1,5 cm, bo w szerszych byłoby smiesznie. Chętnie kupiłabym smycz do kompletu, ale Niunka chodzi tylko na flexi. Obroży też w sumie nie nosi,ale chyba skuszę się na jakąś.
A masz może jakieś fotki swojej pręguski w różu?

Polećcie mi jeszcze co zrobić, żeby mały pies był widoczny wieczorem. Jakaś dioda do obroży, czy odblaski? Czy to zdaje egzamin?

Posted

[quote name='Justa']RÓŻOWĄ ! :diabloti:[/QUOTE]

z różem będzie nowy rogz, jak tylko się pojawi więc dalej nie rozwiązałaś mojego dylematu:diabloti:

Posted

Marta, z takich taśm jak ma Roxie tez da rade szeli zrobic? mozesz pokazac kolory? albo fotki wstawic z tasmami takimi co nie sa wystawione na aukcjach? (chyba ze sa wszystkie?)

w ogole powinnas otworzyc watek ze swoimi produktami :D:D

Posted

No to ja w pracy, z braku pracy :)
Wymyslilam dwie koncepcje szelek :D
a wiec, czerwono-czarna szachownica na czerwonym polarze

wiosenne, pastelowe, zielono-zolto-pomaranczowe na pomaranczowym polarze

Lub fioletowe na czarnej tasmie
(4cm na 5 cm.)
(Czy polar na lato jest dobry? )

Posted

Szerkanka te zielone taśmy są chyba wąskie, 20 lub 25mm, więc raczej dla dużej psiny za wąskie, chociaż przyznam, że sliczne,szczególnie ta na dole z zielono-czarnym wzorem i trzykolorowa:)

Zastanawiam się jak na 5cm czarnej taśmie będzie wyglądać 3 cm pomarańcz. A może ktoś ma foty jakiegoś dużego psiaka w czelkach 4 lub 5cm szerokości?
I właśnie jak z tym polarem latem?

Posted

[quote name='joanna83']Szerkanka te zielone taśmy są chyba wąskie, 20 lub 25mm, więc raczej dla dużej psiny za wąskie, chociaż przyznam, że sliczne,szczególnie ta na dole z zielono-czarnym wzorem i trzykolorowa:)

Zastanawiam się jak na 5cm czarnej taśmie będzie wyglądać 3 cm pomarańcz. A może ktoś ma foty jakiegoś dużego psiaka w czelkach 4 lub 5cm szerokości?
I właśnie jak z tym polarem latem?

ta kolorowa, pastelowa, jest chyna 3 cm, taka szeroka jak rozowa obroza Roxi, (gdyby byl sunia to pewnie i rozowa bym wziela :)
Tez by ladnie wygladal :) tyle, ze moj jest kruczo czarny i na nim czarnychtas nie widac, jezeli twoj piesek jest innego koloru to jak najbardziej tak:)

Posted

Słuchajcie no to ja już nie wiem co mam rbić i co zamawiać. Czy smycz regulowana M-ka jest dużo cieńsza od L-ki? Ma ktoś porowannie taśm Rogzowych 20mm i 16mm?

Posted

[quote name='joanna83']Polećcie mi jeszcze co zrobić, żeby mały pies był widoczny wieczorem. Jakaś dioda do obroży, czy odblaski? Czy to zdaje egzamin?
Polecam te obróżki:
http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/obroze/trixie_obroza_odblaskowa_reflash_rozne_rozmiary,p1289071476
Są świetne, mam takie 2 i super się spisują. Pies jest widoczny z baaardzo daleka.
Na Allegro można znaleźć jeszcze taniej. ;)

Posted

[quote name='joanna83'] A może ktoś ma foty jakiegoś dużego psiaka w czelkach 4 lub 5cm szerokości?

W szelkach? Jeżeli tak, to 5cm moja sucz ma, czy duża jest? 30 kilo to taka średnia

i jeszcze kanar siostry

O to chodziło?

Posted

Dzięki dziewczyny.
BullWest, faktycznie w różowym ślicznie. Kupię Niuni jeszcze jedne szelki Trixie różowe :)
Asia&Ginger idę zaraz szperać na Allegro, bo tej mojej srajdki, to wieczorem nawet na końcu smyczy nie widać. Ktoś mi ją rozdepcze.
Kiłi powiem Ci szczerze,że bardziej, to mi się ta Twoja dziewczynka podoba, niż szelki (chociaż pasują jej);)
A tak na poważnie, to zdecydowanie lepiej wyglądają 5cm niż np 3cm na dużym psie. Snup ma 3cm i są jakby za drobne dla niego. Kiłi zdradź proszę skąd są te szele?

Posted

Anula czekam na fotki na modelu :P

mi Gram sie strasznie w tym kolorku podoba :)

Gops czekam na fotki!!!!

odrazu przepraszam, ze nie odpisuje, dzisiaj jak i wczoraj jestem na uczelni do 20- 21 ;/

obecnie nie mogę nawet na PW odpisywać na tym kompie :/

Posted

[quote name='joanna83']
Asia&Ginger idę zaraz szperać na Allegro, bo tej mojej srajdki, to wieczorem nawet na końcu smyczy nie widać. Ktoś mi ją rozdepcze.
Aż z ciekawości sama poszukałam:
http://www.allegro.pl/listing/search.php?string=obro%C5%BCa+z+diodami&from_showcat=1&category=0&description=1

I znalazłam jeszcze inne.
Polecam też te opaski odblaskowe z migającymi diodami:
http://www.allegro.pl/item979980222_opaska_odblaskowa_diody_migajace_odblask_obroza.html
Też mam podobne i są świetne, tylko obroży do nich nie można przypiąć.
Nawet kiedyś sprzedawałam takie na bazarku, bo udało mi się tanio dostać.

Posted

[quote name='Marta_Ares']Anula czekam na fotki na modelu :P

mi Gram sie strasznie w tym kolorku podoba :)

no Gram b fajnie wygląda;)
a zdj Bona dopiero 19 bo to na urodziny:evil_lol:

Posted

Zabijcie mnie!!! Jaka jestem głupia:oops: zamowiłam obrożę i smycz Rogz Paws on Bluze Zebra (do kompletu do szelek) i obrożę Trixie MOjave (do szelk i smyczy) i dwa dientyfikatory, za wszysto prawie dwie stowy....jezu rodzice mnie wywalą z domu.:evil_lol:
Nic idę wysłać pieniądze:evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
z różem będzie nowy rogz, jak tylko się pojawi więc dalej nie rozwiązałaś mojego dylematu:diabloti:

Jakiś nowy rogz wchodzi? Różowy? :mdleje: