Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ja mam ostatnio ochotę spróbować handmadeów - póki co nie mam ani jednych! :oops:

ale w głowie siedzi mi tylko taki oklepany pomysł:

więc chyba jeszcze popatrzę i pościągam trochę od Was :P

Edited by barberry
Posted

barberry czy to ty kupowałaś flexi comfort pomarańczową? Bo chyba pomyliłam osoby na forum i wysłałam, nie do tej co potrzeba :lol: Jak to ty to z jakiego sklepu zamawiałaś? :)

Posted

[quote name='vege*']barberry czy to ty kupowałaś flexi comfort pomarańczową? Bo chyba pomyliłam osoby na forum i wysłałam, nie do tej co potrzeba :lol: Jak to ty to z jakiego sklepu zamawiałaś? :)

Ja ostatnio też kupowałam i brałam z Krainy zwierzaka (www.kraina-zwierzaka.pl ale mają też allegro), już 3 raz od nich kupowałam Flexi i jak zawsze przesyłka błyskawiczna i dostałam to, co chciałam ;) I z tego co widzę, to dużo taniej niż z super-zoo (swoją drogą też moge polecić, kupowałam u nich szelki z Trixie), dałam z przesyłką 65zł za rozmiar 2 :)

Posted

[quote name='barberry']Ja :D
Tu: http://www.super-zoo.pl/ tylko, że poprzez ich konto na allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12284224
MEGA szybka dostawa - polecam :D
czyli jednak pomyliłam osoby :lol: dzięki za linki :)

[quote name='rashelek']Ja ostatnio też kupowałam i brałam z Krainy zwierzaka (www.kraina-zwierzaka.pl ale mają też allegro), już 3 raz od nich kupowałam Flexi i jak zawsze przesyłka błyskawiczna i dostałam to, co chciałam ;) I z tego co widzę, to dużo taniej niż z super-zoo (swoją drogą też moge polecić, kupowałam u nich szelki z Trixie), dałam z przesyłką 65zł za rozmiar 2 :)
ok zaraz sobie zobaczę, dzięki :)

Posted

[quote name='vege*']czyli jednak pomyliłam osoby :lol: dzięki za linki :)

Nie ma sprawy :)

[quote name='rashelek']Ja ostatnio też kupowałam i brałam z Krainy zwierzaka (www.kraina-zwierzaka.pl ale mają też allegro), już 3 raz od nich kupowałam Flexi i jak zawsze przesyłka błyskawiczna i dostałam to, co chciałam ;) I z tego co widzę, to dużo taniej niż z super-zoo (swoją drogą też moge polecić, kupowałam u nich szelki z Trixie), dałam z przesyłką 65zł za rozmiar 2 :)

Też patrzyłam na krainę zwierzaka na allegro ale comfort long do 12 kg mieli tylko czerwoną, czarna i petrol :/
tam gdzie kupiłam było na tamta chwilę najtaniej z dostępnych - zależało mi na czasie bo poprzednia flexi została na majówce :angryy:

Posted

[quote name='barberry']Też patrzyłam na krainę zwierzaka na allegro ale comfort long do 12 kg mieli tylko czerwoną, czarna i petrol :/
tam gdzie kupiłam było na tamta chwilę najtaniej z dostępnych - zależało mi na czasie bo poprzednia flexi została na majówce :angryy:[/QUOTE]

Ja się też tak raz złapałam, zamówiłam inny kolor niż chciałam a okazało się, że tamten był tylko na Allegro mają źle napisane. teraz do nich napisałam maila, okazuje się, że na aukcji jest napisane, że jest szary a nie ma pomarańczu - w rzeczywistości jest odwrotnie.

Posted

[quote name='rashelek']Ja się też tak raz złapałam, zamówiłam inny kolor niż chciałam a okazało się, że tamten był tylko na Allegro mają źle napisane. teraz do nich napisałam maila, okazuje się, że na aukcji jest napisane, że jest szary a nie ma pomarańczu - w rzeczywistości jest odwrotnie.[/QUOTE]
Mi napisali ze sklepu, że ten odcień turkusu jest w rzeczywistości ciemniejszy, więc dla mnie super, biorę go, jak przyjdzie dam zdj :)

Posted

Witam ponownie z nowszymi psimi gadżetami ;)

guardy z potrójną regulacją i ochraniaczem na klatce piersiowej

obroża kwiatuszkowa podszyta skajem

smycz przepinana bez podszycia

i adresóweczka ze skaju na zamówienie

w tym sezonie widzę szał na pastele i fluorescencyjne kolorki, co mnie cieszy niesamowicie, bo kocham mocno widoczne psie gadżety ;)

pozdrawiam:Dog_run:

Posted

Na pierwszym zdjęciu ucho zasłania i nie widać dokładnie ale chyba lepiej ten przedni pasek. Ale na jednym i na drugim wydaje mi się, że za blisko łap :roll: ale może to kłaki.

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Powiedzcie mi gdzie lepiej leżą szelki?

1.

2.

Ciężko stwierdzić... One nie chcą się bardziej do tyłu przesunąć? Bo jakby na 2 zdjęciu je lekko cofnąć, to byłyby idealne moim zdaniem...
Wydaje mi się, że może trochę za mocno ścisnęłaś obwód? Chociaż w sumie nie mam pojęcia, jak to jest u owłosionych psów... Ja bym poluźniła i spróbowała przesunąć do tyłu.

Posted

Wysyłamy je do przerobienia (skrócenie przedniego paska) i na pierwszym zdjęciu jest on ,,skrócony" ręcznie (tzn.złapany sznurkiem tak żeby krótszy był) i zastanawiam się czy nie będzie wtedy aż za krótki.
Do skrócenia sporo, ok.3-4cm...