Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wg mnie nie można porównywać rogza i plaffy... całkiem inna półka jakościowa...
Ja mam dużo rogzów z różnych serii przy czym mam duże, silne psy i rzeczy z Rogza nigdy mnie nie zawiodły...
A plaffy coż... dla mnie mocno średnie ale może dla mniejszych psów są ok :) ja nie polecam

Posted

No rzeczywiscie zatrzask bardzo delikatny . Ten komplet tak wgl mam odkupione od dziewczyny z dogo. Jak narazie jestem zadowolona, spokojnie moze sie w niej pies kąpać :)

Posted

My nasze norwegi jednak odeślemy do poprawki...
Myślałam, że się ułożą i jakoś będzie ale nic z tego...
Jak pies idzie na smyczy i ciągnie to ok, nie widać że pasek za długi.
Jednak jak nawet i stanie na tylnych łapkach to spada mu on na przednie i wtedy bez problemu może wyjść z szelek.
Tak samo jak zostawię go w nich gdy śpi, wstaje z paskiem piersiowym za przednimi łapami...

Posted

[quote name='zahirka11']a ja mam takie pytanie. Czy jakaś firma handmade ma wzorek z konikami?;)[/QUOTE]

kudlaty art, activ dog chyba i nie wiem czy collars craft studio nie mialo?

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Jednak jak nawet i stanie na tylnych łapkach to spada mu on na przednie i wtedy bez problemu może wyjść z szelek.[/QUOTE]

to akurat minus norwegow a nie za dlugiego paska - bardzo latwo pies z nich moze wyjsc, on sie zatrzyma, spusci glowe my pociagniemy mocniej i leci w dol wszystko ;)

Posted

[quote name='Agnes']to akurat minus norwegow a nie za dlugiego paska - bardzo latwo pies z nich moze wyjsc, on sie zatrzyma, spusci glowe my pociagniemy mocniej i leci w dol wszystko ;)[/QUOTE]
No to też, ale nie zmienia to faktu że pasek i tak za długi ;)

Posted

o dziękuję za linki:-) jesteście kochani <3

[quote name='anna35-1974']Mamy komplet z końmi z AD-szelki,obroże i smycz i wcale brzydkie nie są.[/QUOTE]

a mogłabyś dać zdjęcie kompletu?;-)

Posted

[quote name='zahirka11']o dziękuję za linki:-) jesteście kochani <3

a mogłabyś dać zdjęcie kompletu?;-)[/QUOTE]
obroże i smycz wrzucałam tutaj pewnie ze 2-3 mies.temu.
Postaram sie jutro jakąś fotke znaleźć.

Posted

Gdzie najlepiej obecnie byłoby zamówić obróżki (zwykłe, proste, na klips - mocny) - potrzebuję żółtej i czerwonej na czarnej piance (lub odwrotnie, czarna taśma na czerwonej/żółtej piance)? W ogóle się nie orientuję w nowych firmach handmade'owych i opiniach o ich produktach, a potrzebuję czegoś dopasowanego, lekkiego i mocnego do bikejoringu do łącznika.

Posted

[quote name='Sable']Gdzie najlepiej obecnie byłoby zamówić obróżki (zwykłe, proste, na klips - mocny) - potrzebuję żółtej i czerwonej na czarnej piance (lub odwrotnie, czarna taśma na czerwonej/żółtej piance)? W ogóle się nie orientuję w nowych firmach handmade'owych i opiniach o ich produktach, a potrzebuję czegoś dopasowanego, lekkiego i mocnego do bikejoringu do łącznika.[/QUOTE]
ja bym kupiła w Activdogu lub Ohmypet ;)

Posted

[quote name='anna35-1974']Mamy komplet z końmi z AD-szelki,obroże i smycz i wcale brzydkie nie są.[/QUOTE]
Przypominam sobie, widziałam ten komplet i wcale nie było takie przydkie, ale jak patrzę się na tą tasiemkę samą w sobie to mi się nie podoba. Często tak jest, że jak widzę jakąś tasiemkę to wydaje mi się brzydka, a akcesoria z tą tasiemką już mi się podobają :)

[quote name='Sable']Gdzie najlepiej obecnie byłoby zamówić obróżki (zwykłe, proste, na klips - mocny) - potrzebuję żółtej i czerwonej na czarnej piance (lub odwrotnie, czarna taśma na czerwonej/żółtej piance)? W ogóle się nie orientuję w nowych firmach handmade'owych i opiniach o ich produktach, a potrzebuję czegoś dopasowanego, lekkiego i mocnego do bikejoringu do łącznika.[/QUOTE]
ActivDog lub OhMyDog. Albo jeszcze DogStyle ma piankę ale tylko czarną.

[quote name='Victoria']ad nadal szyje xd? takie tak 4 miesiące 'za dlugo' :lol:
[/QUOTE]
Już wcześniej tu było mówione, że to był chwyt marketingowe i szyją dalej.

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na stronie AD w tym powitalnym poście jest napisane, że został dodany 11 maja 2013, a wcześniej było chyba jakoś 2012 czy 2011.

Posted

a ja czekam na naszą smycz zrobioną na zamówienie przez pako-dog , 2cm podwójna taśma duży karabinek i amortyzator na końcu , mam nadzieje że jutro dojdzie .
marzyła mi się taka już pare miesięcy ale nigdzie znaleźć nie mogłam :)