Marchewkowy Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 wg mnie nie można porównywać rogza i plaffy... całkiem inna półka jakościowa... Ja mam dużo rogzów z różnych serii przy czym mam duże, silne psy i rzeczy z Rogza nigdy mnie nie zawiodły... A plaffy coż... dla mnie mocno średnie ale może dla mniejszych psów są ok :) ja nie polecam Quote
razed_in_black Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 na dużego psa chyba bym nie brała Plaffy bo te zatrzaski są takie nijakie ;) u mnie ta obroża bardziej służy do tego żeby była na niej adresówka ;) Quote
wikka1212 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 No rzeczywiscie zatrzask bardzo delikatny . Ten komplet tak wgl mam odkupione od dziewczyny z dogo. Jak narazie jestem zadowolona, spokojnie moze sie w niej pies kąpać :) Quote
Aleksandrossa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 My nasze norwegi jednak odeślemy do poprawki... Myślałam, że się ułożą i jakoś będzie ale nic z tego... Jak pies idzie na smyczy i ciągnie to ok, nie widać że pasek za długi. Jednak jak nawet i stanie na tylnych łapkach to spada mu on na przednie i wtedy bez problemu może wyjść z szelek. Tak samo jak zostawię go w nich gdy śpi, wstaje z paskiem piersiowym za przednimi łapami... Quote
Luzia Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='wikka1212']spokojnie moze sie w niej pies kąpać :)[/QUOTE] a w innych nie może? :hmmmm: Quote
zahirka11 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 a ja mam takie pytanie. Czy jakaś firma handmade ma wzorek z konikami?;) Quote
katasza1 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='zahirka11']a ja mam takie pytanie. Czy jakaś firma handmade ma wzorek z konikami?;)[/QUOTE] kudlaty art, activ dog chyba i nie wiem czy collars craft studio nie mialo? Quote
zahirka11 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 to ja jestem jakaś ślepa chyba bo ciągle przeglądam zdjęcia i nigdzie nie widzę:lol: mógłby ktoś bardziej ogarnięty dać linka?;) Quote
Kasi i Lena Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_wzornik5-kopia11.jpg konie z AD moim zdaniem nieładne. Quote
Adriana. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Ja znam tylko konie z AD http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_wzornik5-kopia11.jpg (ostatnie, na dole). Ale one mi się jakoś specjalnie nie podobają. Przeszukałam tez inne firmy i nic nie znalazłam. Quote
AnYya Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/603029_133914240139822_1245282755_n.jpg Kudłaty Art, mają na dniach być dostępne, tkanina. Quote
anna35-1974 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Adzia123']Ja znam tylko konie z AD http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/activdog_wzornik5-kopia11.jpg (ostatnie, na dole). Ale one mi się jakoś specjalnie nie podobają. Przeszukałam tez inne firmy i nic nie znalazłam. Mamy komplet z końmi z AD-szelki,obroże i smycz i wcale brzydkie nie są. Quote
Agnes Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Jednak jak nawet i stanie na tylnych łapkach to spada mu on na przednie i wtedy bez problemu może wyjść z szelek.[/QUOTE] to akurat minus norwegow a nie za dlugiego paska - bardzo latwo pies z nich moze wyjsc, on sie zatrzyma, spusci glowe my pociagniemy mocniej i leci w dol wszystko ;) Quote
Aleksandrossa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Agnes']to akurat minus norwegow a nie za dlugiego paska - bardzo latwo pies z nich moze wyjsc, on sie zatrzyma, spusci glowe my pociagniemy mocniej i leci w dol wszystko ;)[/QUOTE] No to też, ale nie zmienia to faktu że pasek i tak za długi ;) Quote
wikka1212 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Luzia']a w innych nie może? :hmmmm:[/QUOTE] No w tej z kudłaty art nie polacałabym . ;) Quote
zahirka11 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 o dziękuję za linki:-) jesteście kochani <3 [quote name='anna35-1974']Mamy komplet z końmi z AD-szelki,obroże i smycz i wcale brzydkie nie są.[/QUOTE] a mogłabyś dać zdjęcie kompletu?;-) Quote
anna35-1974 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='zahirka11']o dziękuję za linki:-) jesteście kochani <3 a mogłabyś dać zdjęcie kompletu?;-)[/QUOTE] obroże i smycz wrzucałam tutaj pewnie ze 2-3 mies.temu. Postaram sie jutro jakąś fotke znaleźć. Quote
Sable Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Gdzie najlepiej obecnie byłoby zamówić obróżki (zwykłe, proste, na klips - mocny) - potrzebuję żółtej i czerwonej na czarnej piance (lub odwrotnie, czarna taśma na czerwonej/żółtej piance)? W ogóle się nie orientuję w nowych firmach handmade'owych i opiniach o ich produktach, a potrzebuję czegoś dopasowanego, lekkiego i mocnego do bikejoringu do łącznika. Quote
Unbelievable Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Sable']Gdzie najlepiej obecnie byłoby zamówić obróżki (zwykłe, proste, na klips - mocny) - potrzebuję żółtej i czerwonej na czarnej piance (lub odwrotnie, czarna taśma na czerwonej/żółtej piance)? W ogóle się nie orientuję w nowych firmach handmade'owych i opiniach o ich produktach, a potrzebuję czegoś dopasowanego, lekkiego i mocnego do bikejoringu do łącznika.[/QUOTE] ja bym kupiła w Activdogu lub Ohmypet ;) Quote
Victoria Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) ad nadal szyje xd? takie tam 4 miesiące 'za dlugo' :lol: u DS mozesz zamowic ;) Edited June 9, 2013 by Victoria Quote
Adriana. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='anna35-1974']Mamy komplet z końmi z AD-szelki,obroże i smycz i wcale brzydkie nie są.[/QUOTE] Przypominam sobie, widziałam ten komplet i wcale nie było takie przydkie, ale jak patrzę się na tą tasiemkę samą w sobie to mi się nie podoba. Często tak jest, że jak widzę jakąś tasiemkę to wydaje mi się brzydka, a akcesoria z tą tasiemką już mi się podobają :) [quote name='Sable']Gdzie najlepiej obecnie byłoby zamówić obróżki (zwykłe, proste, na klips - mocny) - potrzebuję żółtej i czerwonej na czarnej piance (lub odwrotnie, czarna taśma na czerwonej/żółtej piance)? W ogóle się nie orientuję w nowych firmach handmade'owych i opiniach o ich produktach, a potrzebuję czegoś dopasowanego, lekkiego i mocnego do bikejoringu do łącznika.[/QUOTE] ActivDog lub OhMyDog. Albo jeszcze DogStyle ma piankę ale tylko czarną. [quote name='Victoria']ad nadal szyje xd? takie tak 4 miesiące 'za dlugo' :lol: [/QUOTE] Już wcześniej tu było mówione, że to był chwyt marketingowe i szyją dalej. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na stronie AD w tym powitalnym poście jest napisane, że został dodany 11 maja 2013, a wcześniej było chyba jakoś 2012 czy 2011. Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 ej, to są dwie firmy, jedna ohmypet i druga ohmydog? :lol: Quote
Adriana. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='motyleqq']ej, to są dwie firmy, jedna ohmypet i druga ohmydog? :lol:[/QUOTE] Nie, to samo, ale OhMyPet dzieli się na OhMyDog, OhMyCat i OhMyHorse. Quote
motyleqq Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Adzia123']Nie, to samo, ale OhMyPet dzieli się na OhMyDog, OhMyCat i OhMyHorse.[/QUOTE] aa! dobrze wiedzieć, dzięki ;) Quote
gops Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 a ja czekam na naszą smycz zrobioną na zamówienie przez pako-dog , 2cm podwójna taśma duży karabinek i amortyzator na końcu , mam nadzieje że jutro dojdzie . marzyła mi się taka już pare miesięcy ale nigdzie znaleźć nie mogłam :) Quote
Recommended Posts