paulaa. Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 oddawaj nasze biedrony! :diabloti: a tak serio, to pasują jej :loveu: dawaj fotkę na Lusiaku! :smile: naaasze nowości :loveu: Uploaded with ImageShack.us żarówaaa :smile: Uploaded with ImageShack.us Quote
Marchewkowy Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_60161_zps96e8dd4d.jpg?t=1370363465 Super ten limonkowo żółty wzorek, strasznie mam ochotę na niego :evil_lol: ale na razie stop z zakupami :D ( chyba że jakaś okazja) Biodrony też fajne. Tylko odkupiłam od Ewy Dufflowej monstery i bahama z furkidza :D A ta obroża z flaneli też mi się nie podoba... wygląda jak by materiał był zniszczony... stanowczo wole sówki w standardowej bawełnianej wersji ;) W tej z kudłaty Art rzeczywiście zatrzask odstaje chyba że kwestia fotki ;) Quote
wikka1212 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Marchewkowy']http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_60161_zps96e8dd4d.jpg?t=1370363465 Super ten limonkowo żółty wzorek, strasznie mam ochotę na niego :evil_lol: ale na razie stop z zakupami :D ( chyba że jakaś okazja) Biodrony też fajne. Tylko odkupiłam od Ewy Dufflowej monstery i bahama z furkidza :D A ta obroża z flaneli też mi się nie podoba... wygląda jak by materiał był zniszczony... stanowczo wole sówki w standardowej bawełnianej wersji ;) W tej z kudłaty Art rzeczywiście zatrzask odstaje chyba że kwestia fotki ;) Wydaje mi się ,że to kwestia fotki , bo na psie nie odstaje tak :) Quote
razed_in_black Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='AnYya']Ile mniej więcej kosztują obroże haftowane od Gadżeciaków?[/QUOTE] zależy dla jakiego psa, jaki haft itp. od 35 zł są, najlepiej zapytać ich na facebooku konkretnie o cenę ;) Quote
Adriana. Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Biedrony czadowe! Jakoś tak wcześniej nie specjalnie podobał mi się ten wzorek, ale im więcej osób dodaje zdjęcia tych obróżek tym bardziej mi się podobają :lol:. Uuuuu... rogz żarówa :). My też mamy i na liście zakupów znajduje się taka smycz. A pleciona smyczka od DS super. I jak ładnie komponuje się z obróżką. Quote
Marchewkowy Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Oglądałam ten kudłaty Art - fajny ten wzorek w babeczki ale niepraktyczny. Ciekawe też wyglądają arbuzy na ich FB, ale poczekam na fotke jak będzie wyglądać obroża uszyta z tego materiału. Chociaż z wzorków arbuzowych chyba lepiej podoba mi się ten z Tutti. A jeszcze wracając do manmatów miałam i rzeczywiście bardzo wytrzymałe, wygodne - ogólnie polecam :) I wzory tej firmy nie uważam za brzydkie ;) paulaa. super ten żółty rogz zrób potem fote na rudej szyji bo ja ciągle nad nim myślę... i nie mogę się zdecydować :P Jakoś mi się zdaję że będzie się gryzło z moimi rudymi. Potworki bardzo fajne ;) Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 http://img42.imageshack.us/img42/9767/obroza1.jpg paula jakie to ładne:loveu: Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl zabilas mnie tym elmo! chce, a nie mam kasy, wlasnie zaplacilam za legowisko, obroze od gadzeciakow, od tutti, szelki i smycz z PSDD i co mam teraz zrobic? :-( Quote
wikka1212 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl zabilas mnie tym elmo! chce, a nie mam kasy, wlasnie zaplacilam za legowisko, obroze od gadzeciakow, od tutti, szelki i smycz z PSDD i co mam teraz zrobic? :-([/QUOTE] haha , postaram si wstawić za niedługo zdjęcie obrozy na psie , to zobaczycie jak ona dokladanie wyglada Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 o niiieee szyja chustki dla psa z elmo :loveu: i pod koniec tygodnia maja byc tkaniny w pawie piorka, boze, zeslij mi kase. Quote
Adriana. Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']o niiieee szyja chustki dla psa z elmo :loveu: i pod koniec tygodnia maja byc tkaniny w pawie piorka, boze, zeslij mi kase.[/QUOTE] Oszczędzaj, powinni jeszcze później mieć ten wzorek, nie musisz się spieszyć :). Quote
razed_in_black Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl[/QUOTE] ja za 2 cm szerokości , eko skórkę naszytą na taśmę i podszytą alkantrą, półzacisk z imieniem psa ze świecącej nitki (6 znaków) dałam 35 zł :) Quote
Laetitia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Na psie obroża wygląda lepiej, więc nie narzekam. Przynajmniej mam nauczkę na przyszłość. [quote name='vege*']http://img42.imageshack.us/img42/9767/obroza1.jpg paula jakie to ładne:loveu: Zgadzam się. Świetne kolorki :loveu: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='razed_in_black']ja za 2 cm szerokości , eko skórkę naszytą na taśmę i podszytą alkantrą, półzacisk z imieniem psa ze świecącej nitki (6 znaków) dałam 35 zł :)[/QUOTE] Bo chyba ogólnie te obroze są po 17 zł a za każdy "bajer" się dopłaca :) Tak gdzieś na ich fb było napisane :) [quote name='Laetitia']Na psie obroża wygląda lepiej, więc nie narzekam. Przynajmniej mam nauczkę na przyszłość. Zgadzam się. Świetne kolorki :loveu:[/QUOTE] ten wzorek w potworki jest uroczy :) Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Adzia123']Oszczędzaj, powinni jeszcze później mieć ten wzorek, nie musisz się spieszyć :).[/QUOTE] musze, za trzy tygodnie wyjezdzam do niemiec na trzy miesiace :evil_lol: Quote
mika01 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Chcę kupić szelki dla BF. Którą firmę polecacie pod względem jakości? ohmydog, manufaktura miauhau, kudłaty art, modna koza czy collars craft studio? Quote
Unbelievable Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 modna koza i collars craft to to samo ;) ja jak na razie mogę polecić modną kozę i ohmydog Quote
razed_in_black Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Bo chyba ogólnie te obroze są po 17 zł a za każdy "bajer" się dopłaca :) Tak gdzieś na ich fb było napisane :)[/QUOTE] najlepiej się z nimi skontaktować, bo każdą obrożę cenią inaczej, ja żadnych bajerów nie zamawiałam, świecąca nitka jest w cenie normalnych Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 to za sama eko skorke doplacilas az 10 zl? dziwne ja mam szelki z manufaktury i sa pozadne, dobrze uszyte, ale wiem ze duzo osob narzekalo. moze dog style albo pawstive dog designe? Quote
anostek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='mika01']Chcę kupić szelki dla BF. Którą firmę polecacie pod względem jakości? ohmydog, manufaktura miauhau, kudłaty art, modna koza czy collars craft studio?[/QUOTE] Chętnie bym pomogła, ale niestety nie mogę niczego reklamować ;-) Quote
katasza1 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 i tak wszyscy wiedza ze powiedzialabys ze ohmydog :cool3: Quote
anostek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']i tak wszyscy wiedza ze powiedzialabys ze ohmydog :cool3:[/QUOTE] Ty to powiedziałaś ;-) Ja już nie używam słów na "o". A na poważnie, to z pozostałych wymienionych firm nic nie mam, więc nie mogę rekomendować. Quote
Karoola Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']jak myślicie, pasowałoby Etnie? [/QUOTE] Jak zobaczyłam tę obrożę na fejsie, to pierwsze moje skojarzenie, to był Twój nick :evil_lol: Quote
Olson Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='motyleqq']jak myślicie, pasowałoby Etnie? tak, jakieś takie etniczne. :diabloti: Quote
Recommended Posts