Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_60161_zps96e8dd4d.jpg?t=1370363465

Super ten limonkowo żółty wzorek, strasznie mam ochotę na niego :evil_lol: ale na razie stop z zakupami :D ( chyba że jakaś okazja)
Biodrony też fajne. Tylko odkupiłam od Ewy Dufflowej monstery i bahama z furkidza :D

A ta obroża z flaneli też mi się nie podoba... wygląda jak by materiał był zniszczony... stanowczo wole sówki w standardowej bawełnianej wersji ;)

W tej z kudłaty Art rzeczywiście zatrzask odstaje chyba że kwestia fotki ;)

Posted

[quote name='Marchewkowy']http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_60161_zps96e8dd4d.jpg?t=1370363465

Super ten limonkowo żółty wzorek, strasznie mam ochotę na niego :evil_lol: ale na razie stop z zakupami :D ( chyba że jakaś okazja)
Biodrony też fajne. Tylko odkupiłam od Ewy Dufflowej monstery i bahama z furkidza :D

A ta obroża z flaneli też mi się nie podoba... wygląda jak by materiał był zniszczony... stanowczo wole sówki w standardowej bawełnianej wersji ;)

W tej z kudłaty Art rzeczywiście zatrzask odstaje chyba że kwestia fotki ;)
Wydaje mi się ,że to kwestia fotki , bo na psie nie odstaje tak :)

Posted

[quote name='AnYya']Ile mniej więcej kosztują obroże haftowane od Gadżeciaków?[/QUOTE]

zależy dla jakiego psa, jaki haft itp. od 35 zł są, najlepiej zapytać ich na facebooku konkretnie o cenę ;)

Posted

Biedrony czadowe! Jakoś tak wcześniej nie specjalnie podobał mi się ten wzorek, ale im więcej osób dodaje zdjęcia tych obróżek tym bardziej mi się podobają :lol:.
Uuuuu... rogz żarówa :). My też mamy i na liście zakupów znajduje się taka smycz. A pleciona smyczka od DS super. I jak ładnie komponuje się z obróżką.

Posted

Oglądałam ten kudłaty Art - fajny ten wzorek w babeczki ale niepraktyczny.
Ciekawe też wyglądają arbuzy na ich FB, ale poczekam na fotke jak będzie wyglądać obroża uszyta z tego materiału.
Chociaż z wzorków arbuzowych chyba lepiej podoba mi się ten z Tutti.

A jeszcze wracając do manmatów miałam i rzeczywiście bardzo wytrzymałe, wygodne - ogólnie polecam :)
I wzory tej firmy nie uważam za brzydkie ;)

paulaa.
super ten żółty rogz zrób potem fote na rudej szyji bo ja ciągle nad nim myślę... i nie mogę się zdecydować :P Jakoś mi się zdaję że będzie się gryzło z moimi rudymi.
Potworki bardzo fajne ;)

Posted

Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl

zabilas mnie tym elmo! chce, a nie mam kasy, wlasnie zaplacilam za legowisko, obroze od gadzeciakow, od tutti, szelki i smycz z PSDD i co mam teraz zrobic? :-(

Posted

[quote name='katasza1']Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl

zabilas mnie tym elmo! chce, a nie mam kasy, wlasnie zaplacilam za legowisko, obroze od gadzeciakow, od tutti, szelki i smycz z PSDD i co mam teraz zrobic? :-([/QUOTE]
haha , postaram si wstawić za niedługo zdjęcie obrozy na psie , to zobaczycie jak ona dokladanie wyglada

Posted

[quote name='katasza1']o niiieee szyja chustki dla psa z elmo :loveu: i pod koniec tygodnia maja byc tkaniny w pawie piorka, boze, zeslij mi kase.[/QUOTE]
Oszczędzaj, powinni jeszcze później mieć ten wzorek, nie musisz się spieszyć :).

Posted

[quote name='katasza1']Ja za gadzeciaka 2,5cm szerokosci, 35 cm dlugosci, alkantra naszyta na tasme, z imieniem psa z czcionki galazkowej zaplacilam 25 zl[/QUOTE]

ja za 2 cm szerokości , eko skórkę naszytą na taśmę i podszytą alkantrą, półzacisk z imieniem psa ze świecącej nitki (6 znaków) dałam 35 zł :)

Posted

[quote name='razed_in_black']ja za 2 cm szerokości , eko skórkę naszytą na taśmę i podszytą alkantrą, półzacisk z imieniem psa ze świecącej nitki (6 znaków) dałam 35 zł :)[/QUOTE]
Bo chyba ogólnie te obroze są po 17 zł a za każdy "bajer" się dopłaca :) Tak gdzieś na ich fb było napisane :)

[quote name='Laetitia']Na psie obroża wygląda lepiej, więc nie narzekam. Przynajmniej mam nauczkę na przyszłość.

Zgadzam się. Świetne kolorki :loveu:[/QUOTE]
ten wzorek w potworki jest uroczy :)

Posted

[quote name='Adzia123']Oszczędzaj, powinni jeszcze później mieć ten wzorek, nie musisz się spieszyć :).[/QUOTE]
musze, za trzy tygodnie wyjezdzam do niemiec na trzy miesiace :evil_lol:

Posted

Chcę kupić szelki dla BF. Którą firmę polecacie pod względem jakości?
ohmydog, manufaktura miauhau, kudłaty art, modna koza czy collars craft studio?

Posted

[quote name='vege*']Bo chyba ogólnie te obroze są po 17 zł a za każdy "bajer" się dopłaca :) Tak gdzieś na ich fb było napisane :)[/QUOTE]

najlepiej się z nimi skontaktować, bo każdą obrożę cenią inaczej, ja żadnych bajerów nie zamawiałam, świecąca nitka jest w cenie normalnych

Posted

to za sama eko skorke doplacilas az 10 zl? dziwne

ja mam szelki z manufaktury i sa pozadne, dobrze uszyte, ale wiem ze duzo osob narzekalo.
moze dog style albo pawstive dog designe?

Posted

[quote name='mika01']Chcę kupić szelki dla BF. Którą firmę polecacie pod względem jakości?
ohmydog, manufaktura miauhau, kudłaty art, modna koza czy collars craft studio?[/QUOTE]

Chętnie bym pomogła, ale niestety nie mogę niczego reklamować ;-)

Posted

[quote name='katasza1']i tak wszyscy wiedza ze powiedzialabys ze ohmydog :cool3:[/QUOTE]

Ty to powiedziałaś ;-) Ja już nie używam słów na "o". A na poważnie, to z pozostałych wymienionych firm nic nie mam, więc nie mogę rekomendować.

Posted

[quote name='motyleqq']jak myślicie, pasowałoby Etnie?

[/QUOTE]
Jak zobaczyłam tę obrożę na fejsie, to pierwsze moje skojarzenie, to był Twój nick :evil_lol: