Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='katasza1']moze mi ktos powiedziec co w manmatach jest takiego zajebistego, ze wszyscy je maja mimo iz wg mnie sa cholernie brzydkie? :P[/QUOTE]

Też mi to nie raz przeszło przez głowę - może nie od razu, że brzydkie, ale że takie zwyczajne - kawałek taśmy z literkami M i tyle szumu :-)

Posted

Ja dla 2 psow mam szelki Manmata, poprzednia suka tez miała i szelki i obroze z Manmata i mam jedne szelki z AD. I dla mnie jest ogromna różnica w jakości taśmy gdzie ta z AD w jednym miejscu była lekko spruta na brzegu przy jednym okuciu, a ostatnio zaczęła się pruć na tym pasku co przez grzbiet idzie(guardy). Nie chciało mi się bawić w odsyłanie i wymienianie szelek, więc troche to przytopiłam i jest ok.

Posted

[quote name='masdamerka']Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :)

super, śliczne wygląda i bardzo jej pasuje :)

[quote name='wikka1212']
A to nasza obroża wygrana u Kudłaty Art :D

i jak wykonanie, jakość itp?

Posted

[quote name='Marchewkowy']
i jak wykonanie, jakość itp?[/QUOTE]
moja koleżanka kupiła obrożę z tej firmy dla niufka i jest bardzo zadowolona :)

Elmo boski sama mam ochotę na obrożę z tym wzorkiem:loveu: jaka to szer?

Posted

[quote name='anostek']Też mi to nie raz przeszło przez głowę - może nie od razu, że brzydkie, ale że takie zwyczajne - kawałek taśmy z literkami M i tyle szumu :-)[/QUOTE]

tyle szumu o fakt, że są wytrzymałe i nie co tu porównywać ich z tymi obrożami posiadającymi ozdobne tasiemki

chcesz mieć coś na "miasto" na ozdobę to możesz kupić coś z bawełnianą tasiemką, która przy normalnym intensywnym użytkowaniu zacznie się przecierać lub wybleknie od błota i ciągłego prania ale za to jest ładna i kolorowa

chcesz mieć coś na długie lata na spacer w każdych warunkach to wybierasz manmata i innego tego typu obroże nie do zajechania

każdy kupuje to co lubi :)

Posted

Elmo świetny aczkolwiek podobałaby mi się bardziej gdyby ta tkanina np była cala w pyszczkach Elmo i byłaby czerwona <3 Szkoda tylko, że zatrzask nie jest profilowany i masakrycznie odstaje ;/
A obroża z Manufaktury faktycznie jakoś brzydko wygląda oO

Posted

Nie jestem do końca pewna co to za tkanina, ale wydaje mi się, że flanela.
Nie jestem zbyt zadowolona z tej obroży, ponieważ inaczej ją sobie wyobrażałam, ale na szczęście jest porządnie wykonana.

Posted

Przy tej obroży z kudłaty art jest biała nić? Średnio to wygląda... Za to sam materiał świetny ;) obróżka z manufaktury w ogóle mi się nie podoba- dziwna ta tkanina i nie wygląda na zbyt trwałą.

Posted

[quote name='rika']Przy tej obroży z kudłaty art jest biała nić? Średnio to wygląda... Za to sam materiał świetny ;) obróżka z manufaktury w ogóle mi się nie podoba- dziwna ta tkanina i nie wygląda na zbyt trwałą.[/QUOTE]
Nić jest błękitna ;)

Posted

[quote name='wikka1212']
A to nasza obroża wygrana u Kudłaty Art :D[/QUOTE]
Też brałam udział w tym konkursiku i liczyłam na to, że jak mi się poszczęści to będziemy miały półzaciskowe muffinku, ale kiedyś i tak je kupię :evil_lol:, a dla drugiego psa myślałam o truskawkach żeby było super słodziutko, ale na razie czekają mnie inne zakupy i muszę oszczędzać na klatkę.

[quote name='Laetitia']A do mnie dzisiaj przyszła paczka z obrożą Manufaktury MiauHau.
[/QUOTE]
Czemu ona taka zmechacona? Inne firmy też mają ten wzorek na normalnej bawełnianej tkaninie, a to wygląda podejrzanie.

Posted

[quote name='Adzia123']
Czemu ona taka zmechacona? Inne firmy też mają ten wzorek na normalnej bawełnianej tkaninie, a to wygląda podejrzanie.[/QUOTE]
Myślałam, że Manufaktura też ma ten wzorek na bawełnie, więc nie mogę narzekać, bo mogłam wcześniej zapytać o materiał :/

Posted

[quote name='masdamerka']Victoria, po co tyle biedronek? Szczyl się szykuje? :)[/QUOTE]
oooo chcialabym ale nie.. ;)
jedne biedrony są Scooba Pauliny, a zielono zielony łańcuszek Czika Oli
nasze tylko 2 x biedry :placz: