anostek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='katasza1']moze mi ktos powiedziec co w manmatach jest takiego zajebistego, ze wszyscy je maja mimo iz wg mnie sa cholernie brzydkie? :P[/QUOTE] Też mi to nie raz przeszło przez głowę - może nie od razu, że brzydkie, ale że takie zwyczajne - kawałek taśmy z literkami M i tyle szumu :-) Quote
agacia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ja dla 2 psow mam szelki Manmata, poprzednia suka tez miała i szelki i obroze z Manmata i mam jedne szelki z AD. I dla mnie jest ogromna różnica w jakości taśmy gdzie ta z AD w jednym miejscu była lekko spruta na brzegu przy jednym okuciu, a ostatnio zaczęła się pruć na tym pasku co przez grzbiet idzie(guardy). Nie chciało mi się bawić w odsyłanie i wymienianie szelek, więc troche to przytopiłam i jest ok. Quote
Marchewkowy Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='masdamerka']Mamy już obrożę MM i wszystkim którzy doradzali mi zieleń - wielki dzięki, Lu wygląda przezajebiście :) super, śliczne wygląda i bardzo jej pasuje :) [quote name='wikka1212'] A to nasza obroża wygrana u Kudłaty Art :D i jak wykonanie, jakość itp? Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Marchewkowy'] i jak wykonanie, jakość itp?[/QUOTE] moja koleżanka kupiła obrożę z tej firmy dla niufka i jest bardzo zadowolona :) Elmo boski sama mam ochotę na obrożę z tym wzorkiem:loveu: jaka to szer? Quote
wikka1212 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Okucia wyglądają na solidne , zwykły materiał zobaczymy ile przeżyje :) 2cm Quote
snuszak Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='anostek']Też mi to nie raz przeszło przez głowę - może nie od razu, że brzydkie, ale że takie zwyczajne - kawałek taśmy z literkami M i tyle szumu :-)[/QUOTE] tyle szumu o fakt, że są wytrzymałe i nie co tu porównywać ich z tymi obrożami posiadającymi ozdobne tasiemki chcesz mieć coś na "miasto" na ozdobę to możesz kupić coś z bawełnianą tasiemką, która przy normalnym intensywnym użytkowaniu zacznie się przecierać lub wybleknie od błota i ciągłego prania ale za to jest ładna i kolorowa chcesz mieć coś na długie lata na spacer w każdych warunkach to wybierasz manmata i innego tego typu obroże nie do zajechania każdy kupuje to co lubi :) Quote
Laetitia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 A do mnie dzisiaj przyszła paczka z obrożą Manufaktury MiauHau. Quote
monika15 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Leatita, ta obroza jest zrobiona z jakies polaru? bo takie klaczki odstają Quote
MakeBelieve Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Elmo świetny aczkolwiek podobałaby mi się bardziej gdyby ta tkanina np była cala w pyszczkach Elmo i byłaby czerwona <3 Szkoda tylko, że zatrzask nie jest profilowany i masakrycznie odstaje ;/ A obroża z Manufaktury faktycznie jakoś brzydko wygląda oO Quote
Laetitia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Nie jestem do końca pewna co to za tkanina, ale wydaje mi się, że flanela. Nie jestem zbyt zadowolona z tej obroży, ponieważ inaczej ją sobie wyobrażałam, ale na szczęście jest porządnie wykonana. Quote
rika Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Przy tej obroży z kudłaty art jest biała nić? Średnio to wygląda... Za to sam materiał świetny ;) obróżka z manufaktury w ogóle mi się nie podoba- dziwna ta tkanina i nie wygląda na zbyt trwałą. Quote
wikka1212 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='rika']Przy tej obroży z kudłaty art jest biała nić? Średnio to wygląda... Za to sam materiał świetny ;) obróżka z manufaktury w ogóle mi się nie podoba- dziwna ta tkanina i nie wygląda na zbyt trwałą.[/QUOTE] Nić jest błękitna ;) Quote
rika Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='wikka1212']Nić jest błękitna ;)[/QUOTE] A to spoko ;) Quote
Adriana. Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='wikka1212'] A to nasza obroża wygrana u Kudłaty Art :D[/QUOTE] Też brałam udział w tym konkursiku i liczyłam na to, że jak mi się poszczęści to będziemy miały półzaciskowe muffinku, ale kiedyś i tak je kupię :evil_lol:, a dla drugiego psa myślałam o truskawkach żeby było super słodziutko, ale na razie czekają mnie inne zakupy i muszę oszczędzać na klatkę. [quote name='Laetitia']A do mnie dzisiaj przyszła paczka z obrożą Manufaktury MiauHau. [/QUOTE] Czemu ona taka zmechacona? Inne firmy też mają ten wzorek na normalnej bawełnianej tkaninie, a to wygląda podejrzanie. Quote
masdamerka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Victoria, po co tyle biedronek? Szczyl się szykuje? :) Quote
Laetitia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Adzia123'] Czemu ona taka zmechacona? Inne firmy też mają ten wzorek na normalnej bawełnianej tkaninie, a to wygląda podejrzanie.[/QUOTE] Myślałam, że Manufaktura też ma ten wzorek na bawełnie, więc nie mogę narzekać, bo mogłam wcześniej zapytać o materiał :/ Quote
Illusion Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Victoria, czaderska ta zielona! Czaję się na nią od jakiegoś czasu :evil_lol:. Quote
Victoria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='masdamerka']Victoria, po co tyle biedronek? Szczyl się szykuje? :)[/QUOTE] oooo chcialabym ale nie.. ;) jedne biedrony są Scooba Pauliny, a zielono zielony łańcuszek Czika Oli nasze tylko 2 x biedry :placz: Quote
AnYya Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ile mniej więcej kosztują obroże haftowane od Gadżeciaków? Quote
Recommended Posts